ayyy demiyim diyorum illa söyletecen. geçen hafta 100 gr. fazlaydım senden bu hafta 600 gr. azımSen bugün acele tarfından kalkmışsın kesin
Sen bu hafta arayı açtığını düşünsende haftaya o ara benim lehime sonuçlanacaktır canikom..
Bak aklıma geldi sen iyisimi akşam 6 sonrası yemelere devam et bişi olmaz sana, hem sen dayanamazsın akşam açlığına yazık sana yani sırf seni düşündüğümden diyorum yanlış anlama
Aaa ben ambuyu kilo bildirimi yapmış olarak gördüm evet o da varmış..evet kaçamak yapmadan dene bakalım. ambu ve uhs kaldı. ambu da kesin kilo vermiştir. dişi ağrıyor +oruç turuyor büyük bir başarı bekliyoruz ondan
Ayy hadi sevin bu hafta, sen bu sevinmeyle kesin bugün yarın ve sonraki gün kendine ziyafet ve kaçamak ödülleri hazırlarsın kesinnnayyy demiyim diyorum illa söyletecen. geçen hafta 100 gr. fazlaydım senden bu hafta 600 gr. azımbüyük başarı
bence sen de niye kilo veremedim diye depresyıona girersin (Ayy hadi sevin bu hafta, sen bu sevinmeyle kesin bugün yarın ve sonraki gün kendine ziyafet ve kaçamak ödülleri hazırlarsın kesinnn
++++ hem de bi kerem benim bazı küçük kilo hedeflerim var. onları verdikçe kendime ödül alacam . yemekle ödül olmazAyy hadi sevin bu hafta, sen bu sevinmeyle kesin bugün yarın ve sonraki gün kendine ziyafet ve kaçamak ödülleri hazırlarsın kesinnn
amanın ya Rabbim:)kesin tanış çıkarız yaşlarımız da yakındı yanlış hatırlamıyorsam. asssslan hemşerim kilosunu da ne güzel verdihedefff bende karabukluyum arkadasim hemsehri çıktık
hedefim 54 canım100 gr da olsa vermişsin bu hafta, süpersin, senin hedef kilon neydi canım?
Kaç kilosun ve hedefin ne? Ben aslında 64'te kalmayı istiyordum ama kol ve bacaklardan çok verdim, 4 kilo direkt göbeğimden gitse çok sevinirim.Aramızda çokda fark yokmuş canım
He he hee önce olsaydı doğruydu amaaaa bu hafta 4. haftammm vee senle arayı kapatma isteğii düşüncesii hırsııııııııııı...bence sen de niye kilo veremedim diye depresyıona girersin (ki bu en doğal hakkın) ve tatlı tuzlu ne bulursan yersin.
Teşekkür ederim utandımEveeet akşam 6 sonrası yememenin güzel bi sonucuuu harikasın kuzum
beni de inandırdınHe he hee önce olsaydı doğruydu amaaaa bu hafta 4. haftammm vee senle arayı kapatma isteğii düşüncesii hırsııııııııııı...
Yemem ben yemem emin ol akşam 6 sonrası yeme işi bitti benim için, yani tuttu inadımmm
zayıf olmanın en sevdiğim yönlerinden biri kaliteli ve ucuza giyinebilmek. indirime genelde en sona kalan 36-38 beden kıyafetler giriyorBugün kahvaltım 1 poğaça ve arkadasta bi kupa fındıklı kahve koşmaya fırsat bulursam yine kosacagim ama zaten alışverişte boll bolllll yürüyüş yaptım ne güzel kabanlar botlar gelmiş bi görseniz
Hayır, seldom en son akşam girmişti...seldom kilosunu yazdı mı bugün?
Allah Allah nerde kaldı bu kızlar, umarım kötü bişii yoktur..***2.TAKIM 385. ETAP***
Akrep33 ( 67,6 / 67,6 / 0 / 0,0%)Sabit
Ambuyanbu ( 72.8/ / / / %)bildirimde bulunmadı
uhs (66 / / / %)bildrimde bulunmadı
nurceng ( 57,7 / 57,6 / 0,1/ 0,17 %)
hedef52 (67,7 / 67,1 / 0,6 / 0,89 %)
Zadegan ( 56,5 / 56,0 / 0,5 / 0,89 %)
2.takım ortalaması = 0,33 %
listeyi yayınlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?