Ya bende dişin kötüleşti sandım.. Canım sen oruç olunca daha bi frenliyodun kendini noldu ters giden bişeymi var canım..Kaptancim bugun yazmayi unuttum kusura bakmayin olurmu.bugun cok yogundum. bide oruc olunca rejim filan kalmadi zaten
Ben onu ayakkabıda yaşıyorum :) 36 numara girdiğim için genelde 36 lar tek kalıyor indirime giriyorzayıf olmanın en sevdiğim yönlerinden biri kaliteli ve ucuza giyinebilmek. indirime genelde en sona kalan 36-38 beden kıyafetler giriyor
Kesinlikle hafifletici sebep canımBugünkü tam menum;
SABAH : 1 patatesli poğaça, 1 fincan fındıklı nescafe
ÖĞLE: Bi porsiyon makarna
AKŞAM:1 porsiyon kuru fasulye, 2 yk pilav , 2 yemek kasigi kavrulmuş cevizli ve baharatlı salca e salcayla birlikte 1.5 dilim ekmek yarım kase yoğurt
Anaaaaaammmm ne çok olmuş ama gün boyu doğru dürüst bir şey yiyememiştim çarşı pazar gezmekten bi de 1-2 saat yürüyüş yaptım akşam yemeğini de saat 16:30 da yedim başka da birsey yemeğim bunlar akşam yemeğini hafifletir umarım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinemerhaba kızlar
dün ayacığımı incittimtüm gün sek sek sekerekten gezdim... aslında önemli bişey yokmuş ama hala üstüne basmakta zorlanıyorum..bir de son dakikaya kadar derse girince ayağım oldu bir balon... dün canım o kadar yanıyordu ki hiç aklıma bile gelmedi buralara gelmek...
kilomu yazayım hemen
geçen hafta : 72.4
bu hafta : 72.2
fark : 200 gr
bugün sanırım evden çıkmam... bu demektir ki ye yat :) mantar yapcam tabiki :) kanlıca bulamadım ama kültür de idare eder... bu arada evet yanlış biliyor ve boşuna kendimi kısıtlıyormuşum...bundan sonra her hafta var menüde..hergün de olabilir
Bende 2 Takıma Üye olmak İstiyorum... İlk Hedef 10 Kilo Vermek :) Bugün Kü diyet Listem
3 Ceviz 2 Yumurta Salatalık domTes biber Peynir
Öğle Çorba Elma
Akşam Haşlanmış kırmızı et
Umarim üye olursun canım kaç kilosu ve hedefin kaç ? Merak ettim de :)Bende 2 Takıma Üye olmak İstiyorum... İlk Hedef 10 Kilo Vermek :) Bugün Kü diyet Listem
Öğle Çorba Elma
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin..merhaba kızlar
dün ayacığımı incittimtüm gün sek sek sekerekten gezdim... aslında önemli bişey yokmuş ama hala üstüne basmakta zorlanıyorum..bir de son dakikaya kadar derse girince ayağım oldu bir balon... dün canım o kadar yanıyordu ki hiç aklıma bile gelmedi buralara gelmek...
kilomu yazayım hemen
geçen hafta : 72.4
bu hafta : 72.2
fark : 200 gr
bugün sanırım evden çıkmam... bu demektir ki ye yat :) mantar yapcam tabiki :) kanlıca bulamadım ama kültür de idare eder... bu arada evet yanlış biliyor ve boşuna kendimi kısıtlıyormuşum...bundan sonra her hafta var menüde..hergün de olabilir
Kötü olmuş evet ama vardır ondada bir hayr..Yav tam başladım yürümeye ısındım koşmaya baslayacagim elektrikler gitti koşu bandı durdu iyi mi insanın sınırı bozuluyor yav
Hoşgeldin canım..Bende 2 Takıma Üye olmak İstiyorum... İlk Hedef 10 Kilo Vermek :) Bugün Kü diyet Listem
Öğle Çorba Elma
73 kiloyumşimdiki kilon kaç güzelim
bende yeniyim biri sana cevap verir birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?