Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kaptancim bugun yazmayi unuttum kusura bakmayin olurmu.bugun cok yogundum. bide oruc olunca rejim filan kalmadi zaten
Ya bende dişin kötüleşti sandım.. Canım sen oruç olunca daha bi frenliyodun kendini noldu ters giden bişeymi var canım..

zayıf olmanın en sevdiğim yönlerinden biri kaliteli ve ucuza giyinebilmek. indirime genelde en sona kalan 36-38 beden kıyafetler giriyor
Ben onu ayakkabıda yaşıyorum :) 36 numara girdiğim için genelde 36 lar tek kalıyor indirime giriyor bir iki ay sonra kıyafette de bunu yaşayacağım inşallah

Bugünkü tam menum;

SABAH : 1 patatesli poğaça, 1 fincan fındıklı nescafe

ÖĞLE: Bi porsiyon makarna

AKŞAM:1 porsiyon kuru fasulye, 2 yk pilav , 2 yemek kasigi kavrulmuş cevizli ve baharatlı salca e salcayla birlikte 1.5 dilim ekmek yarım kase yoğurt

Anaaaaaammmm ne çok olmuş ama gün boyu doğru dürüst bir şey yiyememiştim çarşı pazar gezmekten bi de 1-2 saat yürüyüş yaptım akşam yemeğini de saat 16:30 da yedim başka da birsey yemeğim bunlar akşam yemeğini hafifletir umarım

Kesinlikle hafifletici sebep canım

merhaba kızlar

dün ayacığımı incittim tüm gün sek sek sekerekten gezdim... aslında önemli bişey yokmuş ama hala üstüne basmakta zorlanıyorum..bir de son dakikaya kadar derse girince ayağım oldu bir balon... dün canım o kadar yanıyordu ki hiç aklıma bile gelmedi buralara gelmek...

kilomu yazayım hemen

geçen hafta : 72.4
bu hafta : 72.2
fark : 200 gr

bugün sanırım evden çıkmam... bu demektir ki ye yat :) mantar yapcam tabiki :) kanlıca bulamadım ama kültür de idare eder... bu arada evet yanlış biliyor ve boşuna kendimi kısıtlıyormuşum...bundan sonra her hafta var menüde..hergün de olabilir

Yav tam başladım yürümeye ısındım koşmaya baslayacagim elektrikler gitti koşu bandı durdu iyi mi insanın sınırı bozuluyor yav

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Menüm

SABAH: 1 sucuklu yumurta 1 dilim ekmek bi parça peynir 1 bardak şekersiz çay

ARA: kızımdan kalan çeyrek kase ballı Muzlu yogurt

ÖĞLE: 1 su bardağı süt 1 orta boy muz

ARA: 1 mandalina

AKŞAM: görümceme gidersem bilmiyorum ama evde kalırsam 1 kase brokoli çorbası 1 porsiyon zeytinyağlı pırasa

Seldom geçmiş olsun aya burkulması da ne fena olur ama insan başına gelen musibetlerle anlıyor sağlığın kıymetini inşaallah tez zamanda iyileşir ayacığın :)

Bende 2 Takıma Üye olmak İstiyorum... İlk Hedef 10 Kilo Vermek :) Bugün Kü diyet Listem
3 Ceviz 2 Yumurta Salatalık domTes biber Peynir
Öğle Çorba Elma
Akşam Haşlanmış kırmızı et

selamlarrrr

liste bu haftada olmadııı

dün sabah 7 de pc yi açtım sesinden oğlum uyandı kızıyo sen bize sabahları açtırmıyosun kendin uyanır uyanmaz açıyosun diye söylenmeye .ben oyun oynamak için değil zayıflamak için açıyorum dedim güldü sen zayıflayamazsın anne dedi yaaaa..
e sonra net bağlantısı yok sabah sabah 7.30 da evden çıktık zaten sabahki kilomu yazamadım
bu cumaya kaldı atık hayırlısı

herkez iyidir umarım yazdıklarınızı okumay gidiyorumm

selamlarrrr

liste bu haftada olmadııı

dün sabah 7 de pc yi açtım sesinden oğlum uyandı kızıyo sen bize sabahları açtırmıyosun kendin uyanır uyanmaz açıyosun diye söylenmeye .ben oyun oynamak için değil zayıflamak için açıyorum dedim güldü sen zayıflayamazsın anne dedi yaaaa..
e sonra net bağlantısı yok sabah sabah 7.30 da evden çıktık zaten sabahki kilomu yazamadım
bu cumaya kaldı atık hayırlısı

herkez iyidir umarım yazdıklarınızı okumay gidiyorumm

Bende 2 Takıma Üye olmak İstiyorum... İlk Hedef 10 Kilo Vermek :) Bugün Kü diyet Listem
Öğle Çorba Elma

şimdiki kilon kaç güzelim

bende yeniyim biri sana cevap verir birazdan

Öğle Çorba Elma
Umarim üye olursun canım kaç kilosu ve hedefin kaç ? Merak ettim de :)

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin..
Mantar içinde adına sevindim canım..
Yav tam başladım yürümeye ısındım koşmaya baslayacagim elektrikler gitti koşu bandı durdu iyi mi insanın sınırı bozuluyor yav
Kötü olmuş evet ama vardır ondada bir hayr..

Öğle Çorba Elma
Hoşgeldin canım..
Sen yurtdışındamı yaşıyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…