Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızımıda kursdan aldıktan sonra öğle namazı oldu, namaz sonrası tantuni hazırladım evde..

Menüm bir kaçyüz parça tantuni..

Çok acıkmıştım sabahın köründen öğlene kadar, haa öncesi 2 mısır hüplettim bir de elma kızımın okuluna gitmeden..

Sabah kızımı kursa bıraktıktan sonra 2 saat tempolu yürüdüm.. eve dönüşte 2 şer kilodan 4 kilo alışveriş poşeti ile döndüm.. Ayaklarım çok fecii..

Tanıt kendini güzelim.. Kaç kilosun hedef kilon ne, çalışıyomusun evlimisin???
Yaş 24 kilo 73 evliyim calışmıyorum Pko tedavisi.görüyorum Hamile kalabilmek için kilo vermem şart Gonal.f kullandım için çok kilo aldım.. Açıl Öğretim Öğrencisiyim.. İlk hedef.10 kilo vermek Onu Verdikten Sonra 5 kilo daha vermeyi.Planlıyorum...

merhaba canlar

ayyyyy ne soğuk bugün beya :/ sevmiyorum ben kışı yaa bi markete çıktım geldim yayıldım yine koltuğa :) menümü yazayım hemen

sabah : 3 dlm ekmek
2 dlm peynir
5 yeşil +3 siyah zeytin
domates salatalık biber

öğle : 1 kase ezogelin çorba

ara : 1 ev poğaçası
1 minik çikolata 12 gr.lık
10 üzüm

akşam : fırında beşamelli tavuk mantar 1 tabakta dururum umarım :)
2 yk pilav
cacık

booooool su sanırım 3 lt olur

bu arada ayran hoş geldin... ne ilginç bir nick :)

hoşbuldum.:) hoşbuldum Ay benim ismimin baş harfleri Ran da Eşimin adının son harfleri... Ama ben Ayranı da çoook severim..

hoşbuldum.:) hoşbuldum Ay benim ismimin baş harfleri Ran da Eşimin adının son harfleri... Ama ben Ayranı da çoook severim..

e güzelmiş pek severim çok severim ayranı :) benim de adım selda bir türlü kabul etmeyince adımı ben de seldom yaptım ayrıca nadiren demek e ben de pek nadir bir insanım

ay kızlar boş boş oturmaktan sıkıldım bugün ya... emeklilik hayalleri kurarken iyi hoş da cidden bu boşluk insanı çok yoruyor... sağlık olsun da çalışalım inşallah

Bugün cok yoğun bir gun oldu benim için .
Anca dinlenebildim eve gireli yarım saat oldu zaten

Yatan kadar yaacak cok işim var daha o yüzden hazır internet bulmuşken girmek istedim :)

Yeni gelen bir arkadaşımız var sanırım.
Hoşgeldin ayran . :)
Bu arada gerçekten tuhaf bir nickmiş.

Kenime bir hedef belirledim. Bunu size söylersem muhtemelen diyete daha sıkı sarılırım.

En yakın hedef : 20 kasımda 61.6 kilo olmak

Desteklerinizi bekliyorum :)

Ayran hos geldin
Selfom sen de hos geldin gecmis olsun.artik sen bir gun gelmesen takima dogrudan aklima hastalik veya sakatlik gelecek.
Ambu simdi organik tarim yapiyodur o yuzden bu mesaji okuyamaz cix cux cix

Bugun kotu seyler yefim ama saat 18.00 de bitirdim 5fistik haric
Agzima ativermisim

Yaaa bugün ben iyice saçmaladım yemeği yaa neden böyle oldu anlamadım malum dönemdeyim ya ondandır belki

SABAH: 1 sucuklu yumurta 1 parça peynir 1 dilim ekmek
ARA: kızımdan kalan çeyrek kase ballı Muzlu yogurt
ÖĞLE:1 su bardağı süt 1 orta boy muz
ARA: 1 minik dilim kek 3.5 tane dore bisküvi (4. Nün yarısı kırılıp düştü )
AKŞAM: 1 kase tarhana çorbası, 1 orta boy karniyarik?, 2 dilim ekmek
Toplam=1650 kalori
Uzun zamandır ilk defa abarttam ama cuma günü takımı mahçup etmeyeceğim söz

Gunaydin kizlar
Ne yersen ye aksam 6dan once ye dusturundaki ne yersen ye kisminin yalan olduğunu kendime ispatladim az yemek ve cisss yememek şart yawww
Simdi sabah sabah kiloma baktim oturdum karbonatli su iciyorum icimdeki yağları sokup götürecek biseye ihtiyacim var

yok canım ya öyle her istediğini ye falan değil, 6dan sonra dur tabi ki önemli ama gün içinde de abartmamak lazım...

ben de bugün ödül günü ilan ettim kendime o nedenle çatlayana kadar yeme niyetiyle başladım güne... bakalım ne olcek :)

[QUOTkınıyor umom, post: 37582126, member: 465148"]yok canım ya öyle her istediğini ye falan değil, 6dan sonra dur tabi ki önemli ama gün içinde de abartmamak lazım...

ben de bugün ödül günü ilan ettim kendime o nedenle çatlayana kadar yeme niyetiyle başladım güne... bakalım ne olcek f:)[/QUOTE]
Seni kiniyorum

Sabah.karb.su.crek otu yagi
Mantarli yumurta 2burgu peynir 10zeytin
4tuzsuz etimek
200ziplama

Merhaba arkadaşlar. Ayran hosgeldin canim. Dün ugrayamadim dün 3 saat gidiş 3 saat donus olan kuzenimin dugunune gittim Geceyarısı eve geldim giremedim. Sabahki menum
yumurtalı ekmek Çay zeytin
haftasonu kaçamağı diyelim.

2 fincan kiraz saplı meyve ve bitki çayı
1 dilim ekmek
Salatalık domates

Öğlen kromfleks 2 fındık 2 ceviz

Akşama Pırasa yemeği yoğurt veya ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…