Kızlar dün gece Evime hırsız geldi daha doğrusu hırsız mi sapık mi anlamadık o yüzden bugün pek giremedim dedektiflikle ugrastik eşimle komsuyla
Kızlar dün gece Evime hırsız geldi daha doğrusu hırsız mi sapık mi anlamadık o yüzden bugün pek giremedim dedektiflikle ugrastik eşimle komsuyla
Ne yersen ye dediysek heralde tüüüümmm zaman boyunca ne geçerse eline ye değil herhalde canım.. Sadece menülerde sağlıklı ve güzel ye aç kalmadan anlamında.. Kültürümüzde ne varsa, ananelerimizin sofralaında ne varsa onlardan anlamında..Gunaydin kizlar
Ne yersen ye aksam 6dan once ye dusturundaki ne yersen ye kisminin yalan olduğunu kendime ispatladimaz yemek ve cisss yememek şart yawww
Simdi sabah sabah kiloma baktim oturdum karbonatli su iciyorum icimdeki yağları sokup götürecek biseye ihtiyacim var
Aman allah korusun... Çok geçmiş olsun... Benim eve on yıl önce girdi şimdi ev sığınak gibi kırk kilit alarm bilmem ne... Çok tirsak oldum ondan sonra...
Sağolun kızlar teşekkür ederim çok şükür birsey olmadı ne cana ne mala inşallah bir daha gelmez allah tan kızım hasta da unutmadı bizi dün geceGeçmiş olsun canım..
Allahtan size bir şey olmamış .
Noldu canım hırsızmı girdi ben nasıl kaçırdımki Allah Allah....Sağolun kızlar teşekkür ederim çok şükür birsey olmadı ne cana ne mala inşallah bir daha gelmez allah tan kızım hasta da unutmadı bizi dün gece
Balçık hurması ne olaki şu cennet meyvesimi acaba?Günaydın canlar :)
Bugün nihayet ben de orucum... Artık haftaicleri oruç olcam inşallah... Yinede akşam menüyü yazayim
Sahur : büyük bir dlm pizza
1 bardak süt
iftar : 6 yk kurufasulye
4 yk pilav
salata
ara : 1 balçık hurmasi
günaydın kızlar kusura bakmayın cuma günü giremedim keşke perşembeden ben kilo mu yazsaydım.cuma günü okula denetçiler geldi evrak hazırla başımda müdürler bilgisayarın başına bile oturamadım.inş yakında akıllı telefonum olacak daha sık girerim inş.Uhs ve ambu nerdesiniz güzeller..
geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin.bende evlenmeden hırsızlık olayı yaşamıştık.adam benim yattığım yerin pencerisinden girip üstümden geçmiş babamın cüzdanını boşaltmıştı çok fenaydı yaniKızlar dün gece Evime hırsız geldi daha doğrusu hırsız mi sapık mi anlamadık o yüzden bugün pek giremedim dedektiflikle ugrastik eşimle komsuyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?