Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kaptanım bu grubu canlandıracak bir şeyler yapalım yarışma ödül vs....
şu soğuk günlerde içimize hırs gelsin

Uhs cim bana bir tanıdığımı hatırlattın demişti ki 100 kilo olmuştum ama takmıyordum 1 gün eşim fil gibi oldun dedi bi hirslandim 1 senede 30 kilo verdim demişti :)

Amaniiiiiinnn sabah kızım için doktor randevusu aldım bronşit oldu yine galiba tam bi sene önce yine şimdiki belirtilerle doktor astım bronşit mi alerjik bronşit mi öyle birşey demişti şimdi yine göğsü hirliyor öksürük çığlık atarak uyanıyor onu doktora götüreceğim saat 16:00 da da dersim başlayacak ne yiyeceğim ne ara dinleneceği bilmiyorum. Bugün fazla ugrayamazsam mazur görün kızlar

Evet canım ama çok şükür eve giremeden farkettik ne yazık ki yakalayamadık

Herkese selamlar.ayran hosgeldin aramiza.
Kaptancim oruc bana hep yarardi ama bu sefer ne oldu bilmiyorum.iftarda corba salata yiyip sahura dogru kendim
kaybediyorum.esimde aksam sen gene kilo aldim dedi sagolsun bugun kendime ceki duzen vericem.
Sahur once bir durum ik saat sonra tost cay (ben durymun etlerini yer lavasin yarisini birakirdim aksam hepsini yedim malesef)
Iftar corba ama devami yok.yemek var ama benim ezana dogru canim soguk biseyler istiyo bakalim ne yiycem

geçmiş olsun canım benim oğlum da hep anneanesinde kalıyordu bugün babaannesine götürdüm.biraz önce aradım ağlıyordu offff yaaaa şimdi onun yanında olmak istiyorum

Kızlar dün gece Evime hırsız geldi daha doğrusu hırsız mi sapık mi anlamadık o yüzden bugün pek giremedim dedektiflikle ugrastik eşimle komsuyla
Geçmiş olsun canım allah fırsat vermesin hirsizlara

selamlar kızlar
hepimize güzel bir diyet haftası sağlık mğtluluk esenlik diliyorum
İnşallah hepimize iyi bir diyet haftası olur.kendi adıma artık saldim toparlamam lazım.

kaptanım bu grubu canlandıracak bir şeyler yapalım yarışma ödül vs....
şu soğuk günlerde içimize hırs gelsin
Yapalım canım..
Herkes kendine eş seçsin onunla yarışsın... Benim eş belli zaten

Geçmiş olsun canım..

Bugün okuldaki aşure günü iptal edilmiş daha doğrusu ertelenmiş, yani orucada niyet edemmedim kızımın öğle pikniği için açma yaptım sabah onu verdim geldim...Dönüşte yolumu uzattım alışveriş yaptım..

Sabah:
Elma sirkeli ballı sıcak su

Öğleye doğru:
1 minik açma (kendi yapımım)

Öğle:
1 dilim kek (ev yapımı)
2-3 tane peynirli çubuk

Sabah sürahiye 2 litre su doldurdum, mandalinayı dörde bölüp attım içine..Şimdi o su bitmek üzere..yatana kadar bi 2 litre daha içersem toplamda 4 litre su yapacak inş..
Son zamanlarda fazla su tüketmediğimi farkettim.. Tabii ilk bağırsaklar bayram etti sanırım, dünden bu yana şiş şiş gezerken, öğleye kadar 2 posta wc yaptım düşünün yani..

Sözü bilen kişinin, yüzünü ak ede bir söz
Sözü pişirip diyenin işini sağ ede bir söz
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı
Söz ola ağulu aşı, yağ ile bal ede bir söz

Kişi bile söz demini, Demeye sözün kemini
Bu cihan cehennemini, Sekiz cennet ede bir söz
Yunus şimdi söz yatından, söyle sözü gayetinden
Pek sakın o sah katından, Seni ırak ede bir söz

Gel Beraber Oynayalım-Nurten CECELİ ALKAN
bu kitabı okurken iletişim becerisi konusunda Yunus Emre'den yukardaki şiirin bir kısmını vermiş. Ben de özlemişim bu şiiri...tekrar karşılaşmak bile mutlu etti beni

Hepinizin geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim kızlar sağolun :)
MENÜ

SABAH 1 paket fındıklı ikram biskuvi (hastane cafe sinden)
ÖĞLE 1 kase Kıymalı patates yemeği 1 dilim ekmek 1 yk kaşığı baharatlı salca 2 tatlı kaşığı incir reçeli
AKŞAM yiyemedim okuldan eve geldiğimde saat akşam 8 e geliyordu yemek yerine yarım elma ve 1 mandalina yedim

selam çıtırlarr

kaç gündür uğrayadım neden mii

gülmeyin ama unuttum

aklımdan çıktı inanın.listede adımı görmeyince birde malum döneme girince canım sıkıldı
cuma sabhı tartıldım 84.2 çıktım malum dönemde 2 kilo farkediyo bende
ne kadar verdiğimi öğrenemeyincede moralim bozuldu .tatlıyı kaçırdım birazcııkkkk

hemen toparlanıyorum
yemekten değil sizden fayda var bana iyiki varsınız

bu aralar yeğenimin sözü nişanı var kilo vermem şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…