Evet canım ama çok şükür eve giremeden farkettik ne yazık ki yakalayamadıkNoldu canım hırsızmı girdi ben nasıl kaçırdımki Allah Allah....
Uhs cim bana bir tanıdığımı hatırlattın demişti ki 100 kilo olmuştum ama takmıyordum 1 gün eşim fil gibi oldun dedi bi hirslandim 1 senede 30 kilo verdim demişti :)kızlar ben mevsimlerden romanın diyetinden vazgeçtim bu kadar zaman başlamadığıma göre istemiyorum demekki ya da son günlerde kendime dur diyemiyorum ondan mı diyet yapamıyorum bilmiyorum.
kendi az ye diyetime geri dönüyorum .
kocam kıvrımlarımın kaybolduğunu yukarıdan aşağı dümdüz indiği mi iletti
benim kendime çeki düzen verme zamanım geldi.
Evet canım ama çok şükür eve giremeden farkettik ne yazık ki yakalayamadık
Amaniiiiiinnn sabah kızım için doktor randevusu aldım bronşit oldu yine galiba tam bi sene önce yine şimdiki belirtilerle doktor astım bronşit mi alerjik bronşit mi öyle birşey demişti şimdi yine göğsü hirliyor öksürük çığlık atarak uyanıyor onu doktora götüreceğim saat 16:00 da da dersim başlayacak ne yiyeceğim ne ara dinleneceği bilmiyorum. Bugün fazla ugrayamazsam mazur görün kızlar[/QUOTE
her iki olay için de geçmiş olsun. Evde altın gümüş tutmamak lazım.
havalar soğudu hastalık sezonu açılıyor galiba. benim ufaklığın teki 3 gün önce falan biraz ateşlendi, burnu akıyordu elini ağzına sokuyordu herhalde dedim boğazı ağrıyacak burnuna damla ağzına gargara spreyi yaptım daha ateşlendmedi şükür. umarım şu kış sezonunu çocuklar hastalanmadan atlatabiliriz
geçmiş olsun canım benim oğlum da hep anneanesinde kalıyordu bugün babaannesine götürdüm.biraz önce aradım ağlıyordu offff yaaaa şimdi onun yanında olmak istiyorumAmaniiiiiinnn sabah kızım için doktor randevusu aldım bronşit oldu yine galiba tam bi sene önce yine şimdiki belirtilerle doktor astım bronşit mi alerjik bronşit mi öyle birşey demişti şimdi yine göğsü hirliyor öksürük çığlık atarak uyanıyor onu doktora götüreceğim saat 16:00 da da dersim başlayacak ne yiyeceğim ne ara dinleneceği bilmiyorum. Bugün fazla ugrayamazsam mazur görün kızlar
Geçmiş olsun canım allah fırsat vermesin hirsizlaraKızlar dün gece Evime hırsız geldi daha doğrusu hırsız mi sapık mi anlamadık o yüzden bugün pek giremedim dedektiflikle ugrastik eşimle komsuyla
İnşallah hepimize iyi bir diyet haftası olur.kendi adıma artık saldim toparlamam lazım.selamlar kızlar
hepimize güzel bir diyet haftası sağlık mğtluluk esenlik diliyorum
Yapalım canım..kaptanım bu grubu canlandıracak bir şeyler yapalım yarışma ödül vs....
şu soğuk günlerde içimize hırs gelsin
Geçmiş olsun canım..Amaniiiiiinnn sabah kızım için doktor randevusu aldım bronşit oldu yine galiba tam bi sene önce yine şimdiki belirtilerle doktor astım bronşit mi alerjik bronşit mi öyle birşey demişti şimdi yine göğsü hirliyor öksürük çığlık atarak uyanıyor onu doktora götüreceğim saat 16:00 da da dersim başlayacak ne yiyeceğim ne ara dinleneceği bilmiyorum. Bugün fazla ugrayamazsam mazur görün kızlar
Acıktın yaniii canın bişiiler çekiyo yaniiiiSlm aksam yemeğimi saat 6ya kadar yedim simdi ise cilemi çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?