Kuzu sen benim morali bozmamaya çalış, defalarca söylüyorum ama anlatamıyorum..selam çıtırlarr
kaç gündür uğrayadım neden mii
gülmeyin ama unuttum
aklımdan çıktı inanın.listede adımı görmeyince birde malum döneme girince canım sıkıldı
cuma sabhı tartıldım 84.2 çıktım malum dönemde 2 kilo farkediyo bende
ne kadar verdiğimi öğrenemeyincede moralim bozuldu .tatlıyı kaçırdım birazcııkkkk
hemen toparlanıyorum
yemekten değil sizden fayda var banaiyiki varsınız
bu aralar yeğenimin sözü nişanı var kilo vermem şart
Sen oruca devammı ediyosun güzellik? Yalnız hani akşamları şööle zıplasan bari yerinde ve bikaç da mekik ekle süper olur..Menü güzelmiş canım afiyet olsun ve de Allah kabul etsin..Herzamanki iftarimi yaptim.bugun biraz gec dondum yemek vardi ama tabiki canim kisir istedi.ezan okunurken kisirimi yaptim.
Iftar kisir cay
asure
sahur iki dilim ekmek peynir bir avuc findik uzum
afiyet olsun canım morallarda çıktı bizde pazar günleri eşimle yaparız artık kısırlarıHerzamanki iftarimi yaptim.bugun biraz gec dondum yemek vardi ama tabiki canim kisir istedi.ezan okunurken kisirimi yaptim.
Iftar kisir cay
asure
sahur iki dilim ekmek peynir bir avuc findik uzum
Kuzu sen benim morali bozmamaya çalış, defalarca söylüyorum ama anlatamıyorum..
1- Yeni üye olarak geleceğin için artı kilo ile giremezsin listeye ki bu tarihte ilk olur.. Takıma girmek isteyen ne kadar istekli olduğunu verdiği kilo ile gösterir zaten..
2- Bol paylaşım, eh bu da yok...
İstikrar şart kraker... Bi kaç günlük görüntüye göz boyama derim ben.. Gerçekten kilo vermek istiyorsan, göster bunu bize ve listeye gir...
Bugün ben manevi anneme gidicem..Aşure yapacak yardımcı olucam, buralada fazla görünemem..
Bugün benim aşure günümm
günaydın dün yediklerim
2 dilim normal ekmek
34- zeytin biraz peynir
2 lokma reçel,çay
saat 10 gibi 2 burçak bisküvi, yeşil çay
bol su
öğlen
bir porsiyon sebzeli köfte
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt
saat 15,00 gibi 1 elma
18,30 akşam
bir küçük tabak patatesli tavuk
4 kaşık pilav,salata
bu kadar
Teşekkür ederim canım yazarım tabiki :)zadegan süpersin canım hem az yiyorsun hem yürüyüş yapıyorsun hem saat 6 kuralına uyuyorsun bravo tebrik ediyorum seni
takibindeyim canım
bir de canım yediklerinin kalorilerini yazar mısın benim de aklımda kalır az yerim en azından
Kızlar saat 6 dan sonra yememenin faydalarına inanamıyorum (şaşıran Smile yazacaktım ama olmadı siz anlayın) şurda daha bi haftadır uyguluyorum ama tam da değil yemek yemedim ama meyve yedim 6 dan sonra bu sabah tartıya inanamadım yemin ederim tartiyi opesim geldisabah 6 dan sonra yeme altın kuraliyla cuma gününden beri 1 kilo vermiş im 55 i gördüğümde inanamadım üstelik kalın eşofman var üstümde ki son kilolar ne kadar zor ve geç gider bilirsiniz. Bi de midem küçüldü bi kASE yemek gayet güzel sisiriyor midemi bundan sonra çooook mecbur kalmadıkça 6 dan sonra aslaaaaa yemeyecegim cokkkkk mutluyum yaaaaaa
hedefcim bu hafta hasta olma ihtimalim var ama yine de senden daha fazla kilo vereceğim
kaptanıma söyledim birşeyler yapalım diye o da kendine rakip seç dedi
bende seni seçmek istiyorum ama galiba kaptanım da seni istiyor sen kimi istiyorsun???????????
benimle yarışa var mısın
Kızlar dün kızımı hastaneye götürecektim söylemiştim ya neyse gittik hastaneye hastane koridorunda yürürken ayağımı burktum pat diye yapistim yere e kız da kucagimdaydi o da düşünce ben onun üstüne doğru düşmek durumunda kaldım kızım bastı feryadı yaygarayi hemen bi adam koştu kızımı kaptı kucagimdan koşturmaya başladı anın sokuyla kaçırıyor zannettim ama adam acil bölümüne doğru koşturmaya başlayınca herhalde doktor dedim tabi kızım hem düştü diye hem de yabancı adamın kucağında öyle bir ağlıyor ki zannedersiniz biyer i kırıldı gittik acil bölümüne ben girişi yaptırırken hala avazi ciktiginca ağlıyor kızım neyse gittim yanına acil doktoru ayağında bişey olduğundan suphelendi normalde kızım yürüdügü için yere koymami istedi benim kız da ayağı yere degdigi gibi basıyor feryadi kucağıma alıyorum susuyor 3-4 defa denedik hep aynı doktor dedi ayağında bişey var herhalde röntgeni hatırlayalım röntgen çekeceğiz ama öyle bir ağlıyor ki her geçen soruyor nesi var diye ben de düşünüyorum ayağı alcili bebeğe nasıl bakacağım okula nasıl gideceğim diye neyse röntgen hazırlanırken 10-15 dk ben kızımı sakinleştirdim sonra atladı kucagimdan başladı pıtır pıtır koşmaya bi de bu seferde ordaki herseyi dosyaları tedavi araç gereçlerini dağıtmaya şaşırdık kaldık bi de dağıttıkça bir mutlu oluyor bi mutlu oluyor kuzum doktor dedi bunun hicbirseycigi yok boşuna rontgene al mayalım diye rahatladım ben de sonra çıktım çocuk polikinligine bronşit olmuş yine ilaclarimizi aldık geldik sağ salim eve çok şükür :)
canim cok gecmis olsun Allah ikiniside korusmus.benim oglumda iki yasinda bronsit olmus tu.keciboynuzu ve hatmi cicegiyle yapilan cay cok iyi gelmisti.netten bak istersen.Allah sifa versinKızlar dün kızımı hastaneye götürecektim söylemiştim ya neyse gittik hastaneye hastane koridorunda yürürken ayağımı burktum pat diye yapistim yere e kız da kucagimdaydi o da düşünce ben onun üstüne doğru düşmek durumunda kaldım kızım bastı feryadı yaygarayi hemen bi adam koştu kızımı kaptı kucagimdan koşturmaya başladı anın sokuyla kaçırıyor zannettim ama adam acil bölümüne doğru koşturmaya başlayınca herhalde doktor dedim tabi kızım hem düştü diye hem de yabancı adamın kucağında öyle bir ağlıyor ki zannedersiniz biyer i kırıldı gittik acil bölümüne ben girişi yaptırırken hala avazi ciktiginca ağlıyor kızım neyse gittim yanına acil doktoru ayağında bişey olduğundan suphelendi normalde kızım yürüdügü için yere koymami istedi benim kız da ayağı yere degdigi gibi basıyor feryadi kucağıma alıyorum susuyor 3-4 defa denedik hep aynı doktor dedi ayağında bişey var herhalde röntgeni hatırlayalım röntgen çekeceğiz ama öyle bir ağlıyor ki her geçen soruyor nesi var diye ben de düşünüyorum ayağı alcili bebeğe nasıl bakacağım okula nasıl gideceğim diye neyse röntgen hazırlanırken 10-15 dk ben kızımı sakinleştirdim sonra atladı kucagimdan başladı pıtır pıtır koşmaya bi de bu seferde ordaki herseyi dosyaları tedavi araç gereçlerini dağıtmaya şaşırdık kaldık bi de dağıttıkça bir mutlu oluyor bi mutlu oluyor kuzum doktor dedi bunun hicbirseycigi yok boşuna rontgene al mayalım diye rahatladım ben de sonra çıktım çocuk polikinligine bronşit olmuş yine ilaclarimizi aldık geldik sağ salim eve çok şükür :)
tebrik ederim ne güzel darısı başımıza
tamam seninle de akreple de yarışırım yolumuz uzun nasıl olsa biri yarıştan düşerse diğeri ile devam ederiz.
geçmiş olsun ya...adamın çocuğu doğrudan acile götürmesi ilginç geldi çok kötü düştünüz herhalde. Allah korumuş demek ki o kadar kötü düştüyseniz
Sağolun kızlar teşekkür ederim ambuyanbu Cum benim kızımda astım bronşit var yanına gribli biri yaklassa azcık dumana maruz kalsa yanında biri sigara içse özellikle de kışın hemen başlıyor göğsü hirlamaya ama dediklerini de deneyeceğim canım çok sağol :)canim cok gecmis olsun Allah ikiniside korusmus.benim oglumda iki yasinda bronsit olmus tu.keciboynuzu ve hatmi cicegiyle yapilan cay cok iyi gelmisti.netten bak istersen.Allah sifa versin
Yaaa sorma çocuklu ev derli toplu durmuyor ki aynı yeri 50 defa toplaSam 51. De yine hemen arkamdan dağıtıyor kızım ama bi çözüm buldum benim Evimi görseniz dışardan derli toplu görünüyor azcık oyuncak haricinde ama cekmecelerim dolaplarim bit pazarı gibi kızım dağıttıkça ben çekmeceler tıkıyorum dağınıklığı en azından aniden gelene rezil olmuyorumOruc sagolsun sunu yedim bunu yedim yazamiycam ama halsiz bitkin ve yorgun oldugumu ve evimin karisik yemeginde hic olmadigini yazarsam ne durumda oldugumu anlarsiniz.neysem bunada sukur Allah dert verip derman aratmasin.sikayet etmiyim .suan ufakligi salliyorum o uyuyunca buyugu almaya gidicem sonrada toparlanirim Insaallah.dualarinizi bekliyorum
Sözü bilen kişinin, yüzünü ak ede bir söz
Sözü pişirip diyenin işini sağ ede bir söz
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı
Söz ola ağulu aşı, yağ ile bal ede bir söz
Kişi bile söz demini, Demeye sözün kemini
Bu cihan cehennemini, Sekiz cennet ede bir söz
Yunus şimdi söz yatından, söyle sözü gayetinden
Pek sakın o sah katından, Seni ırak ede bir söz
Gel Beraber Oynayalım-Nurten CECELİ ALKAN
bu kitabı okurken iletişim becerisi konusunda Yunus Emre'den yukardaki şiirin bir kısmını vermiş. Ben de özlemişim bu şiiri...tekrar karşılaşmak bile mutlu etti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?