Kızlar dün kızımı hastaneye götürecektim söylemiştim ya neyse gittik hastaneye hastane koridorunda yürürken ayağımı burktum pat diye yapistim yere e kız da kucagimdaydi o da düşünce ben onun üstüne doğru düşmek durumunda kaldım kızım bastı feryadı yaygarayi hemen bi adam koştu kızımı kaptı kucagimdan koşturmaya başladı anın sokuyla kaçırıyor zannettim ama adam acil bölümüne doğru koşturmaya başlayınca herhalde doktor dedim tabi kızım hem düştü diye hem de yabancı adamın kucağında öyle bir ağlıyor ki zannedersiniz biyer i kırıldı gittik acil bölümüne ben girişi yaptırırken hala avazi ciktiginca ağlıyor kızım neyse gittim yanına acil doktoru ayağında bişey olduğundan suphelendi normalde kızım yürüdügü için yere koymami istedi benim kız da ayağı yere degdigi gibi basıyor feryadi kucağıma alıyorum susuyor 3-4 defa denedik hep aynı doktor dedi ayağında bişey var herhalde röntgeni hatırlayalım röntgen çekeceğiz ama öyle bir ağlıyor ki her geçen soruyor nesi var diye ben de düşünüyorum ayağı alcili bebeğe nasıl bakacağım okula nasıl gideceğim diye neyse röntgen hazırlanırken 10-15 dk ben kızımı sakinleştirdim sonra atladı kucagimdan başladı pıtır pıtır koşmaya bi de bu seferde ordaki herseyi dosyaları tedavi araç gereçlerini dağıtmaya şaşırdık kaldık bi de dağıttıkça bir mutlu oluyor bi mutlu oluyor kuzum doktor dedi bunun hicbirseycigi yok boşuna rontgene al mayalım diye rahatladım ben de sonra çıktım çocuk polikinligine bronşit olmuş yine ilaclarimizi aldık geldik sağ salim eve çok şükür :)
Oruc sagolsun sunu yedim bunu yedim yazamiycam ama halsiz bitkin ve yorgun oldugumu ve evimin karisik yemeginde hic olmadigini yazarsam ne durumda oldugumu anlarsiniz.neysem bunada sukur Allah dert verip derman aratmasin.sikayet etmiyim .suan ufakligi salliyorum o uyuyunca buyugu almaya gidicem sonrada toparlanirim Insaallah.dualarinizi bekliyorum
Yaaa sorma çocuklu ev derli toplu durmuyor ki aynı yeri 50 defa toplaSam 51. De yine hemen arkamdan dağıtıyor kızım ama bi çözüm buldum benim Evimi görseniz dışardan derli toplu görünüyor azcık oyuncak haricinde ama cekmecelerim dolaplarim bit pazarı gibi kızım dağıttıkça ben çekmeceler tıkıyorum dağınıklığı en azından aniden gelene rezil olmuyorum
Bu arada kızlar evime girmeye çalışan belli oldu yan komşunun oğluyüz balkonda asılı ic çamaşırlarımı almış ne yapacaksan artık babası sıkıştırınca itiraf etmis eşim çocuğu dovcekti nerdeyse ama annesi babası pırlanta gibi insanlar işte onların hatrın.......
Nurten Ceceli de benim için çok özeldir... fakültede öğrencgeldiğinin okulunda başlamıştım ilk çalışmaya... nasıl örnek bir anne, nasıl çalışkan bir kadın... anneliğini örnek aldığım iki insandan biri... 5 çocuğu var hem de o zamanlar 2si çok küçüktü, ikiz gibi, odasında onlara da küçük bir oda yapmıştı ve her daim o neredeyse çocuklar orada olurdu... hayattaki duruşumda çok net etkisi olan insanlardan biridir... ne güzel oldu hatırlamak... yarın arayayım bari
Biliyor musun seminere biraz gec kaldim ilk girfigim andan itibaren onu psikolog zannefiyordum istanbuldan geldigini dusunuyordum ve seldomun psikologu olabilecegi dusuncesi olustu bende nedense seni cagrustiriyordu bana.ilginc yani.ankaradaymis ilahiyat kokenliymis...anlattığı seyleri düşününce yaninda bulunmus onunla calismis birinin de aynu seyleti soylemesi ne guzel.ben de zaten anlattigini yasamaya calisan ve yadayan biri izkenimi yaratti.ama iste okul müdürlüğü sahibi falan olunca acaba diyor insan . Allah cumlemuzi ozu sizu bir olan kullarindan eylesinNurten Ceceli de benim için çok özeldir... fakültede öğrenciyken onun okulunda başlamıştım ilk çalışmaya... nasıl örnek bir anne, nasıl çalışkan bir kadın... anneliğini örnek aldığım iki insandan biri... 5 çocuğu var hem de o zamanlar 2si çok küçüktü, ikiz gibi, odasında onlara da küçük bir oda yapmıştı ve her daim o neredeyse çocuklar orada olurdu... hayattaki duruşumda çok net etkisi olan insanlardan biridir... ne güzel oldu hatırlamak... yarın arayayım bari
allah yardımcın olsun canımOruc sagolsun sunu yedim bunu yedim yazamiycam ama halsiz bitkin ve yorgun oldugumu ve evimin karisik yemeginde hic olmadigini yazarsam ne durumda oldugumu anlarsiniz.neysem bunada sukur Allah dert verip derman aratmasin.sikayet etmiyim .suan ufakligi salliyorum o uyuyunca buyugu almaya gidicem sonrada toparlanirim Insaallah.dualarinizi bekliyorum
Biliyor musun seminere biraz gec kaldim ilk girfigim andan itibaren onu psikolog zannefiyordum istanbuldan geldigini dusunuyordum ve seldomun psikologu olabilecegi dusuncesi olustu bende nedense seni cagrustiriyordu bana.ilginc yani.ankaradaymis ilahiyat kokenliymis...anlattığı seyleri düşününce yaninda bulunmus onunla calismis birinin de aynu seyleti soylemesi ne guzel.ben de zaten anlattigini yasamaya calisan ve yadayan biri izkenimi yaratti.ama iste okul müdürlüğü sahibi falan olunca acaba diyor insan . Allah cumlemuzi ozu sizu bir olan kullarindan eylesin
Dün 4,5 litre su içtim
bugün 2,5 ancak oldu..
Malum evde olmayınca.
günaydın kızlarrrr nasılsınızzzz
ben iyiyim oğlumu arkamdan ağlarken değilde uyurken bırakınca biraz daha rahat oluyorum.
zadegan geçmiş olsun canım
hedefcim tamam yarışalım ama yarışımız biraz farklı olsun ben biraz düşüneyim sonra yazarım
dün yediklerim
sabah
fazla bir şey yiyemedim
bir lokma ekmek.peynir
bir lokma ekmek zeytin bir yudum çay
arada bol su 2 burçak bisküvi
çay
öğlen
2 adet ızgara tavuk
4 kaşık pirinç pilavı(az koymalarını söylüyorum tam 3-4 kaşıklık çıkıyor)
2 çomça yoğurt
1 adet halka tatlı (pişmanım kalorisi 300 imiş)
arada bol su
akşam
1 kase kuru fasulye
1 adet içli köfte
bol salata
forumu bu yüzden seviyorum hep farklı şeyler öğreniyoruz, keçi boynuzu ve hatmi çiçeğinden çay aklımızda bulunsuncanim cok gecmis olsun Allah ikiniside korusmus.benim oglumda iki yasinda bronsit olmus tu.keciboynuzu ve hatmi cicegiyle yapilan cay cok iyi gelmisti.netten bak istersen.Allah sifa versin
ben de merak ettim ufaklığı evde yalnız mı bırakıyorsun diye.Oruc sagolsun sunu yedim bunu yedim yazamiycam ama halsiz bitkin ve yorgun oldugumu ve evimin karisik yemeginde hic olmadigini yazarsam ne durumda oldugumu anlarsiniz.neysem bunada sukur Allah dert verip derman aratmasin.sikayet etmiyim .suan ufakligi salliyorum o uyuyunca buyugu almaya gidicem sonrada toparlanirim Insaallah.dualarinizi bekliyorum
3 kase aşure haaaaa, 6 barajına takılmasan ne olecekti acepSabah
elma sirkeli sıcak su
Kahvaltı
yeşil zeytin deri peynir i ekmek çay közlenmiş biber
Öğle
3 kase aşure
Aksam
mercimekli Köfte tursu çay
Bir tencere aşure getirdim eve ama 6 barajina takıldı..
günaydın kızlarrrr nasılsınızzzz
ben iyiyim oğlumu arkamdan ağlarken değilde uyurken bırakınca biraz daha rahat oluyorum.
zadegan geçmiş olsun canım
hedefcim tamam yarışalım ama yarışımız biraz farklı olsun ben biraz düşüneyim sonra yazarım
dün yediklerim
sabah
fazla bir şey yiyemedim
bir lokma ekmek.peynir
bir lokma ekmek zeytin bir yudum çay
arada bol su 2 burçak bisküvi
çay
öğlen
2 adet ızgara tavuk
4 kaşık pirinç pilavı(az koymalarını söylüyorum tam 3-4 kaşıklık çıkıyor)
2 çomça yoğurt
1 adet halka tatlı (pişmanım kalorisi 300 imiş)
arada bol su
akşam
1 kase kuru fasulye
1 adet içli köfte
bol salata
ama annesi üzülür içi cız eder hiç gitmek istemez zor yanimaşallah hep iyi olalım inşallah... uyurken bırakmak seni rahatlatır belki ama çocukta güven duygusunu sarsar... uyandığında olmadığını göre çocuk bir müddet sonra uyumamaya çalışır gideceğin kaygısıyla... sanki ağlaması daha iyi... ciğerleri gelişir gözleri güzelleşir
Yaaa nasıl oruç tutyorsunuz yaa maşallah benim geçen değil olan önceki ramazan 8 aylık hamileydim 30 gün öyle borcum var başka 40-50 gün kaza orucu var bir tane de 61 günlük Kefaret orucu borcum var sabahtan aksama aç kalsam o kadar koymaz da oruç psikolojisi olunca yemeeeeeekkkkk suuuuuuuuu diye sayikliyorum hazır günler kisayken tutmam lazım ne zaman başlasam acaba
hemen başla :) ben geçen yıl kefaret tuttum, walla bi vukuatım yoktusadece tutmak istedim... bana çooooook iyi geldi...ruhen bedenen manen toparladım...şimdi de inşallah haftaiçleri tutcam, haftasonları kızım bıkıyor tek yemekten...günler kısa bi bakıyorsun akşam oluyor..ki ben günde minimum 6 saat derse giriyor sürekli konuşuyorum... şartlan ve tut
Doğru söylüyorsunuz başlamam lazım ben ilk buluğa erdiği ramazan ki 12 yaşındaydım arkadaşlarıma uyup dondurma yemiştim Kefaret gerektirdiğini bilmiyordum olan oldu ne yapayım tutacağı artık oruç tutarken kilo almaktan korkuyorum şu icemeyecegim için spor yapamayacağım bi de gün boyu özenip yiyemediklrrimi akşama yiyebilm serbestiyem olacağı için endişeliyim siz ne güzel tutyorsunuz yaaa imreniyorum vallahi maşallah suphanallah tüh tüh tüh tühSuan oglumu salliyorum.iyi haber babanesindeyiz yalniz kalmiycak.sende hep cocugu salliyosun diyen varsa acikliyim birtek ozaman siteye girebiliyorum.
Ufakligi burda birakip oglumla basbasa sinemaya gidicez.haftasonu gittik yer yoktu bugun seyredicez Insaallah.biraz uykum var ve susadim ama az kaldi cok sukur
zadegancim bende gecen sene cok tutamadim ama bu sene iyi gidiyo cok sukur.benimde 61 gunum var.yasimi bilmedigim bir hatiram var oyuzden tutucam Insaallah ama ilk once bu15 i bitiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?