Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüyü yazayim hemen...regl oldum oruç yok yani

sabah : 1 baharatlı tost
1 bitter cikolata

öğle : 1 tabak sebzeli bulgur pilavı
ayran

ara : 1 mandalina

akşam : 1 kase mantar çorbası
1 tabak sebzeli bulgur pilavı

Kızlar 200 gr artidayim bu hafta..
Kaç gündür yediğim aşure ler.... İyi ki akşam 6 sonrası yemiyorum yani..
Ama bu hafta korkunç bi hafta olacak benim için. Hergün 1 saat spor yapıcam yapmazsam kızın bana...

Hedefim hedefimdesin şaka tabi :)
bu demek oluyor ki ikimiz de çok başarılı ilerleyeceğiz bu yolda

akrep senibenim kilomu görmedin herhalde hiç tebrik falan etmedin de
hani demiştin ya akşam saat 6dan sonra yemeyince spor bile yapmasan kilo veriliyormuş diye işte ben onu yapıyorum. Pazar günü bir mesaj yazmıştım ' akşam 6dan sonra yeme gündüz ne yersen ye kilo yapmaz mantığının doğru olmadığını kendime ispatladım' diye .Valla gün içinde çok yiyince spor bile yapsan sürekli yediklerini yakmayla geçiyor vakit. Şimdi sen de benim taktiği yapar mısın. Spora şimdilik gerek yok ama cısss mama yok, doymak yok, zevk için yemek yok.Akşam saat 6dan sonra çektiğin acıları sofradan kalkarken de çekmeye ne dersin?doymadım ama yemicem diye kalkmaya?

Bu arada ben kendime her 500 gr.da bi ödül verecektim. Katalogdan bi gecelik beğenmiştim 66 kiloya hedef koymuştum onu sipariş ettimÖnceleri rutin olarak içtiğim paça çorbasını da 65,5 kiloyu gördüğüm zaman içmeye karar vermiştim birazdan çorba içmeye gideceğim. İhtiyaç duyduğum ufak çorap morap öyle bişey daha alabilirim kendime, daha da ihtiyaç duyduğum bişey olursa 65,0 kilo hedefimin ödülü olarak koyarım onu.diyete harfiyen uyunca nasıl olsa çabuk geliyo ödül zamanları
bir de her gün kendime verdiğim bir ödül var. Nasıl olsa sağlıklı diye hergün türk kahvesi ile nefsimi beslemeyi kestim amaaaaa önceki gün diyetime dört dörtlük uymuşsam kendime sonraki gün kendime özel bir türk kahvesi yapıp içiyorum, 1 şekerli ...ohhh ne keyif. Yalnız bu türk kahvesi kilo vermemin değil diyet yapmamın ödülü eğer ben diyetime uymuşsam kilo versem de vermesem de içiyorum o kahveyi

resmen kıskandımm zaten sinirliydim daha çok sinirlendim
tabi şaka şaka
kıskandığım doğru sen beni geçmişsin beni beniiiii
haftaya benim çok kilo vermem lazımmmmmm

Hedef tebrik ederim bayaa güzel kilo vermiş sin maşallah :)

Sevinç naraları atmak için çok erken ama bu hafta kendimden memnunum. . Aslında paylaştım yukarıda akrep'e yazdığım yorumda ayrıntılı yazıyor.
Sık kilo verip alan biri olarak taktik filan şimdi paylaşmıyım zaten göreceksiniz ilerleyen dönemlerde.
Maşallah diyin lütfen okuyun üfleyin beni yoksa haftaya kilo alırım haaaaaa

***2.TAKIM 386. ETAP***

Akrep33 ( 67,6 / 67,8/ -0,2/ -0,30 %)
Ambuyanbu ( 72.8/72,8 /0 / 0 %)sabit
uhs (66 ,0/ 66,0/0 / 0 %)sabit
nurceng ( 57,6 /57,2 /0,4 / 0,69 %)
hedef52 (67,1 /65,3 / 1,8 /2,68 %)
Zadegan ( 56,0 / 55.0/ 1.0/ 1.87 %)

2.takım ortalaması =0,82

ben takıma dahil olmadım galiba
neyse sağlık olsun

oruç tuttuğum için bugün iftardan önce tartıldım ben

geçen hafta : 72.2

bu hafta : 71.9

fark : -300 gr

seldom senin süren ne zaman dolacaktı kasım diye hatırlıyorum ayın kaçıydı acaba?

Ay içim gitti olayı okuyunca.
Allah ailesine sabır versin

Ben de kilomu yazayım.

Geçen hafta : 64.6
Bu hafta : 63.9

Fark ; 0.7 kg
amin.
elif tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. İnternete durumun ne oldu? Gİrebiliyor musun hafta içi nete veya cumalrı girebilecek misin foruma?

krakercim kızın gidecek herhalde endokrine geçmiş olsun neyi vardı? İlk zamanlar takıma katılımın çok güzeldi hadi toparlan biraz yol al

sağol güzelim ben toparlandım bile

oğlum tam destek veriyo bana çokta yardımcı oluyo

kızımın göğüslerinde ağrı vezaman zaman akıntı var inşallah strestendir

tebrikler çok güzel kilo vermişsin .nasıl verdiğinide okudum.senden kopya çektim birazzzz

akşam30 dakika oğluşumla egzersiz yaptık
sporada başladım hayırlısıyla
bolsu ve maydanoz suyu içiyorum

tebrikler çok güzel kilo vermişsin .nasıl verdiğinide okudum.senden kopya çektim birazzzz

akşam30 dakika oğluşumla egzersiz yaptık
sporada başladım hayırlısıyla
bolsu ve maydanoz suyu içiyorum
oooo süpersin su+spor tamam beslenmen de sağlıklı ve ölçülü olursa harika.
kızın kaç yaşındaydı?

Ayy bi sürü yazdım gelmediği gibi hepsi silinmiş . Tebrik ederim hedef. Dışardan telden yazmistim geçmişi okuyamadim o yüzden görmedim. Az kalsın mutfağı m yaniyormys kıyısından döndüm. Hala soktayim acaip yanık kokuyor ev heryer i açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…