Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sağol güzelim ben toparlandım bile

oğlum tam destek veriyo bana çokta yardımcı oluyo

kızımın göğüslerinde ağrı vezaman zaman akıntı var inşallah strestendir
Harikasın canım.. Bu şekilde devam et.. Hadi bakalımm paylaşımlarına da yüklen alalım seni önümüzdeki cum a listeye.. Tabi o zamana kadar daha fazla vermiş olursun inş kiloyu..

siiiiiiiiiyaaaaahhhhhh hoşgeldin
merhaba arada gelip bakıyorum merak ediyorum sizi.
masallah hedefim naptın sen.süpersin .seni tebrik ediyorum.ve lütfen geri almaaa.lütfen lütfen.
benim de iyi gidiyor.2,5 kilo verdim bile..gectim seni ambuuuuuuuuuummmmmmmm..
seldomum sen oruca baslarsan sonu gelir artık.gecen seneden biliyoruz .bize kanıtlamiştın.orucken kilo verilecegini.
aradaa gelip bakıyorum naptınız diye.merak işte kadın milleti:)

seldomun durumunu sorayım ben, dolmuşsa günü haftaya alrız ins, onuda..

Eeee siyahcım alalımmı seni listeye ne diyosun, tamam diyosan ekleyelim hemen listeye

Dun sabah kilom azicik daha azdi ama kilomu yanlis hatirlamisim.ama iyiki dun girmisim anca vakit bulabildim.
Bu asureler beni mahvedicek gibi.aksam bir kase sabahin korunde bir kase asure yedim Allahtan sonradan gelen cok tatli olmys yoksa uc kaselik daha var ama benlik degil.
Sabah bir asure uc dilim kepek penir somra komsuda biraz borek cay
bu saat oldu daha yemeye firsatim olmadi cokda ac degilim.biraz badem ve nescafe icip aksam 18:30 da herkesle beraber yiycem

Evde korkunc bi yanık kokusu var.. Bu koku nasıl geçer kızlar.. Sabah çıkarken düdüklünün altını açık unutmmuştum, kemik suyu yapıyodum, büyüktü düdüklü ve su da çoktu.. Su bitmiş tencere yanmmış, etrafındaki kablolar aspiratör sararmış.. En kötüsü yanık kokusu, tabi beterinden korummuş Rabbimm çok şükür, az kalsın yanıyomuş ev..

Siyahbeyazcim sakin kiloyu geri alma guzel vermissin canim.bide daha yarisi kazanan yok biliyosun bende 70.1 e kadar inmistim

:))
elif ezginin kitabından listeelri yapıyorum. bu 3. haftam ooldu.her haftaya 1 kilo vermek istiyorum.insallah bu sefer cok kararlıyım.önüme arkama sagıma soluma gelen tüm cızzzsss lara hayır diyorum.sadece tadına bakmakla yetiniyorum.ve işin ilginç yanı hiç de gözüm kalmıyor.yılbasına kadar 10 hafta vardı 10 kilo gitsin istiyorum.2,5 hftası gecti 2,5 kilo gitttiiiii.sen de eger kilo verecem ya da verecem baska yolu yok diyorsan kararlı ol ve hiç bir cızzzzsssss ın akılını celmesine izin verme.....

geçmişolsun yemeğiğmi yaktın ne olduuu

oooo süpersin su+spor tamam beslenmen de sağlıklı ve ölçülü olursa harika.
kızın kaç yaşındaydı?

kızım 17 yaşında .bu konu hakkında bilgin var gibi geldii

spora devammmm

bu günkü menüm

sabah

yarım dilim ekmek.5 yeşil zeytin çay

ara
pazarda 1 simit yedim canım çekti

öğle
sadece 1 kase cacık

az önce 4 kaşık pilav ve yoğurt

acıkırsam biraz yoğurt yerim

Bugünkü menüm

SABAH 1 tabak bulgur pilavı

AKŞAM 3 dilim ekmek 2 yk incir reçeli 30 gr kadar peynir

Spor 5 km yürüdüm

Akrepcim büyük kaza atlatmissin geçmiş olsun allahtan su bitince çok fazla basınç olup düdüklü patlamamış çok çok geçmiş olsun

Eşimle alışverişe çıkacağız birazdan menüme ilaveten belki dışarda azcık bişey yiyebilirim sırf bunun için öğle yemeği yemedim ama yememeye çalışacağım

Eşimle alışverişe çıkacağız birazdan menüme ilaveten belki dışarda azcık bişey yiyebilirim sırf bunun için öğle yemeği yemedim ama yememeye çalışacağım

niye ayrıldıgımı biliyorsun .ambu hassas bir arkadasımız ben de..
Hayır bilmiyorum canım.
Inan bana burda herkes birbirinden hassas ama herkes burda birbirine kenetlenmis durumda.
Sonuçta bu senin tercihin ama ben seni de takımda görmek istedim kilo vermene yardımcı olsun diye. Gördüğüm kadarıyla takim dışında da kilo veriyosun.. Bizede saygı duymak ve tebrik etmek düşer.

Sağol canım. Evet o benim de aklıma geldi hatta ocaktan alıp balkona koyarken uzak tuttum kendimden sanki patlamaya hazır bomba gibi.

Akşam mı cikiyosunuz canım alisveris e dikkat edin bebisi usutmeyin.

Cidden allah korumuş bi kere annem patlamışti çünkü hatırlıyorum bütün mutfak dolaplar duvarlar tavan yemek kaplanmisti
Alışverişe akşam çıkıyoruz canım ama bebişi halasina bırakıyoruz yoksa bıcırıkla alışveriş ne mümkün :)
Aksam yemegine ilaveten 3 büyük midye yedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…