Harikasın canım.. Bu şekilde devam et.. Hadi bakalımm paylaşımlarına da yüklen alalım seni önümüzdeki cum a listeye.. Tabi o zamana kadar daha fazla vermiş olursun inş kiloyu..sağol güzelim ben toparlandım bile
oğlum tam destek veriyo bana çokta yardımcı oluyo
kızımın göğüslerinde ağrı vezaman zaman akıntı var inşallah strestendir
merhaba arada gelip bakıyorum merak ediyorum sizi.siiiiiiiiiyaaaaahhhhhh hoşgeldin
seldomun durumunu sorayım ben, dolmuşsa günü haftaya alrız ins, onuda..seldom senin süren ne zaman dolacaktı kasım diye hatırlıyorum ayın kaçıydı acaba?
amin.
elif tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. İnternete durumun ne oldu? Gİrebiliyor musun hafta içi nete veya cumalrı girebilecek misin foruma?
Eeee siyahcım alalımmı seni listeye ne diyosun, tamam diyosan ekleyelim hemen listeyemerhaba arada gelip bakıyorum merak ediyorum sizi.
masallah hedefim naptın sen.süpersin .seni tebrik ediyorum.ve lütfen geri almaaa.lütfen lütfen.
benim de iyi gidiyor.2,5 kilo verdim bile..gectim seni ambuuuuuuuuuummmmmmmm..
seldomum sen oruca baslarsan sonu gelir artık.gecen seneden biliyoruz .bize kanıtlamiştın.orucken kilo verilecegini.
aradaa gelip bakıyorum naptınız diye.merak işte kadın milleti:)
Siyahbeyazcim don artik ozledim seni.bak rakipsiz yalniz kaldim seldom beni gecti sende gelip seldomu gec olurmu
Eeee siyahcım alalımmı seni listeye ne diyosun, tamam diyosan ekleyelim hemen listeye
Siyahbeyazcim sakin kiloyu geri alma guzel vermissin canim.bide daha yarisi kazanan yok biliyosun bende 70.1 e kadar inmistim
Ayy bi sürü yazdım gelmediği gibi hepsi silinmiş . Tebrik ederim hedef. Dışardan telden yazmistim geçmişi okuyamadim o yüzden görmedim. Az kalsın mutfağı m yaniyormys kıyısından döndüm. Hala soktayim acaip yanık kokuyor ev heryer i açtım.
oooo süpersin su+spor tamam beslenmen de sağlıklı ve ölçülü olursa harika.
kızın kaç yaşındaydı?
Hayır bilmiyorum canım.niye ayrıldıgımı biliyorsun .ambu hassas bir arkadasımız ben de..
Hiç sorgeçmişolsun yemeğiğmi yaktın ne olduuu
Sağol canım hiç sorma canım ya.. Yemek değildi kemik suyu gitmiş maalesef. .krakker .!.:geçmişolsun yemeğiğmi yaktın ne olduuu
Sağol canım. Evet o benim de aklıma geldi hatta ocaktan alıp balkona koyarken uzak tuttum kendimden sanki patlamaya hazır bomba gibi.Bugünkü menüm
SABAH 1 tabak bulgur pilavı
AKŞAM 3 dilim ekmek 2 yk incir reçeli 30 gr kadar peynir
Spor 5 km yürüdüm
Akrepcim büyük kaza atlatmissin geçmiş olsun allahtan su bitince çok fazla basınç olup düdüklü patlamamış çok çok geçmiş olsun
Akşam mı cikiyosunuz canım alisveris e dikkat edin bebisi usutmeyin.Eşimle alışverişe çıkacağız birazdan menüme ilaveten belki dışarda azcık bişey yiyebilirim sırf bunun için öğle yemeği yemedim ama yememeye çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?