Hem korkunç hemde temizlenmesi zor bi durum olmuş annenler için Allah korusun canım.Cidden allah korumuş bi kere annem patlamışti çünkü hatırlıyorum bütün mutfak dolaplar duvarlar tavan yemek kaplanmisti
Alışverişe akşam çıkıyoruz canım ama bebişi halasina bırakıyoruz yoksa bıcırıkla alışveriş ne mümkün :)
Aksam yemegine ilaveten 3 büyük midye yedim sadece
Buz dolabi kokusu olsa karbinatli su ile silince geciyo ama ocakta yanik yoksa nereyi sileceksin...ocagi sil bari karbonatla.bir de kahve pisir kokusu bastırır derletEvde korkunc bi yanık kokusu var.. Bu koku nasıl geızlar.. Sabah çıkarken düdüklünün altını açık unutmmuştum, kemik suyu yapıyodum, büyüktü düdüklü ve su da çoktu.. Su bitmiş tencere yanmmış, etrafındaki kablolar aspiratör sararmış.. En kötüsü yanık kokusu, tabi beterinden korummuş Rabbimm çok şükür, az kalsın yanıyomuş ev..
Sağol canım ya.. Yolda gelirken ne korkunç manzarlar vardı aklımda bi bilseniz, eve gelince şükrettim fazlasıyla, sadaka konusunda hep hassas olmuşumdur, ilk aklıma gelen o oldu zaten kimbilir ne önüne geçti olabilecek kötü şeyin Rabbim korusun.. Senin bakış açını çok seviyorum seldomcum iyiki varsın..Akreeeeep çok geçmiş olsun...patlamaması mucize olmuş gerçekten... Napiyoruz sadaka veriyoruz :)
Siyahbeyaz ben de özledim seni :)
kraker çok geçmiş olsun... Geciktirmeden gidin bence de... Tedbirli olmakta fayda var...
Kahve pişirdim akşam canım ama evin her köşesi acaip kokuyor.. İlk geldiğim gibi değil ama var yinede, enteresan olan kumaşlar koltuklar giysiler felan kokmuyor, sanki boşlukta donup kalmış o yanık kokusu..Buz dolabi kokusu olsa karbinatli su ile silince geciyo ama ocakta yanik yoksa nereyi sileceksin...ocagi sil bari karbonatla.bir de kahve pisir kokusu bastırır derlet
Sağol hedefcim..Gecmis olsun akrep bu arada.
O zaman kereviz veya kara lahana pisirKahve pişirdim akşam canım ama evin her köşesi acaip kokuyor.. İlk geldiğim gibi değil ama var yinede, enteresan olan kumaşlar koltuklar giysiler felan kokmuyor, sanki boşlukta donup kalmış o yanık kokusu..
Sağol canım ya.. Yolda gelirken ne korkunç manzarlar vardı aklımda bi bilseniz, eve gelince şükrettim fazlasıyla, sadaka konusunda hep hassas olmuşumdur, ilk aklıma gelen o oldu zaten kimbilir ne önüne geçti olabilecek kötü şeyin Rabbim korusun.. Senin bakış açını çok seviyorum seldomcum iyiki varsın..
Seldom anladigim kadriyla insan neden reglin ikinci gunu birinci gununden fazla cikar diye soruyorsun.
Regl öncesi rahim duvari kalinladiyo onu yavas yavas atiyosun bir gunde gitmiyor
Alinan 1.5 -2kilo fazlalik sadece rahim duvari degil hormonlarin tuttugu su da var isin icinde.hormonal durumun dunden daha fazla su tutacak sekilde olabilir
Gec yemesen bile ozellikle bulgur tursu biberiye salgam suyu bu tarz seyler su tutup ertesi gun seni kizdirabiliyo
Haa bi de dun wcye cikmamis bi onceki gun cikmissan aradaki farki bulursun
Zadegancim benim bildigim midye yemek caiz degil.sadece paylasmak istedim
Kız ciddimisin dalga mı geçiyosunO zaman kereviz veya kara lahana pisir
Sağol canım benimmm..Gecmis olsun kaptanim Allah beterinfen korusun.
Sabah kahvaltim kepekli sandivic ekmegine karisik biseyler koyup yedim.iki tane hazir cilekli puding bir bardak sut.evde tatli olunca dayanamiyorum
oglen bisey yemem ikindiden sobra mevlut var orda yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?