Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hem korkunç hemde temizlenmesi zor bi durum olmuş annenler için Allah korusun canım.

Akreeeeep çok geçmiş olsun...patlamaması mucize olmuş gerçekten... Napiyoruz sadaka veriyoruz :)

Siyahbeyaz ben de özledim seni :)

kraker çok geçmiş olsun... Geciktirmeden gidin bence de... Tedbirli olmakta fayda var...

Buz dolabi kokusu olsa karbinatli su ile silince geciyo ama ocakta yanik yoksa nereyi sileceksin...ocagi sil bari karbonatla.bir de kahve pisir kokusu bastırır derlet

Sağol canım ya.. Yolda gelirken ne korkunç manzarlar vardı aklımda bi bilseniz, eve gelince şükrettim fazlasıyla, sadaka konusunda hep hassas olmuşumdur, ilk aklıma gelen o oldu zaten kimbilir ne önüne geçti olabilecek kötü şeyin Rabbim korusun.. Senin bakış açını çok seviyorum seldomcum iyiki varsın..

Buz dolabi kokusu olsa karbinatli su ile silince geciyo ama ocakta yanik yoksa nereyi sileceksin...ocagi sil bari karbonatla.bir de kahve pisir kokusu bastırır derlet
Kahve pişirdim akşam canım ama evin her köşesi acaip kokuyor.. İlk geldiğim gibi değil ama var yinede, enteresan olan kumaşlar koltuklar giysiler felan kokmuyor, sanki boşlukta donup kalmış o yanık kokusu..

Kahve pişirdim akşam canım ama evin her köşesi acaip kokuyor.. İlk geldiğim gibi değil ama var yinede, enteresan olan kumaşlar koltuklar giysiler felan kokmuyor, sanki boşlukta donup kalmış o yanık kokusu..
O zaman kereviz veya kara lahana pisir

bence de iyi ki varım bugünlerde yine üstüste gelen sıkıntılar nedeniyle boğuluyorum azcık... ama mevlaya bin şükür dediğim bir kızım var benim... o nedenle var olmam şart :)

şimdi daha önce de belki söylemişimdir ama benim takıldığım bir nokta var; hani hep regl öncesi şişliği falan diyoruz ya, e ben ayın 10 gününü zaten hasta geçiriyorum, bunun bi hafta öncesi sonrası olunca ya bitiyor zaten :) o nedenle öyle şişkiliğe falan bakmıyorum hiç kendimce, sonuçta şişkinlik de olsa o benim yani :) ve biliyorsunuz haftada bir tartıldığımdan çok ayrımını da yapmıyorum, ama az önce tartıldım, dün sabah regl oldum, sabah kilom 71.9 idi, hatta 71.8 bile gördüm... bu sabah tartıldım 72.4 gördüm, ayrıca biliyorsunuz akşam 6dan sonra zaten yemiyorum ben hiçbir zaman ve akşam yemeğim de kontrollüydü... burada anlamak istediğim, şişkinlikse bu regl olduktan sonra inmeye başlaması gerekmez mi? yok asıl kiloysa dün reglin ilk günü neden daha az göründü? yani grlar çok umrumda değil aslında sonuçta uzun bir yol yürüdüğüm ama bu şişkinlik meselesi hiç aklıma yatmadığından anlamlandırmaya çalışıyorum... evet göğüslerde şişkinlik oluyor öyle ki bazen merdiven inip çıkmak bile canımı yakıyor falan ama bunu rakamsal olarak kendime kanıtlayamıyorum bir türlü... evet kanıtlayın bana :)

Seldom anladigim kadriyla insan neden reglin ikinci gunu birinci gununden fazla cikar diye soruyorsun.
Regl öncesi rahim duvari kalinladiyo onu yavas yavas atiyosun bir gunde gitmiyor
Alinan 1.5 -2kilo fazlalik sadece rahim duvari degil hormonlarin tuttugu su da var isin icinde.hormonal durumun dunden daha fazla su tutacak sekilde olabilir
Gec yemesen bile ozellikle bulgur tursu biberiye salgam suyu bu tarz seyler su tutup ertesi gun seni kizdirabiliyo
Haa bi de dun wcye cikmamis bi onceki gun cikmissan aradaki farki bulursun

Gecmis olsun kaptanim Allah beterinfen korusun.
Sabah kahvaltim kepekli sandivic ekmegine karisik biseyler koyup yedim.iki tane hazir cilekli puding bir bardak sut.evde tatli olunca dayanamiyorum
oglen bisey yemem ikindiden sobra mevlut var orda yerim

Dunku mienum
Sabah.kiymali yumurta 10 fistik
Ara2form biskuvi
Oglen paca corba salata
Ara 10badem 4form biskuvi
Aksam 4yk kiymali makarna1kase yogurt 10fıstık
Turk kahvesi
Gun boyu bol su 1yesil cay

eeee o zaman hep 1.5-2 kg fazlayız demektir... ana o zaman ben haftaya 70lerden kurtuldum demektir :)

menümü yazayım hemen ki yoldan çıkmayayım hafta sonları zor oluyor sınır koymak...

sabah : tost makinesinde kaşarlı patates el büyüklüğünde
domates salatalık
1 yk ev kaymağı
2 dlm ekmek

öğle : 1 kupa brokoli çorbası

ara : aslında öğle yemeği gibi olacak
1 lahmacun
1 ayran

akşam : 1 kupa brokoli çorbası
bol salata
üzüm

yatarken : 1 bardak süt

ambucum, keyfin nasıl? toparlayabildin mi?? dişin nasıl oldu? belki onun buhranıydı ruh halin... inşallah geçmiştir... sıra ben de :) artık benimki de geçsin :)

bu arada bugün akrepciğimizi doğumgünüsü imiiiiiiş :)

HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUUUUUUUUU

HAYIRLA HUZURLA GEÇİRECEĞİN, SEVDİKLERİNLE İMTİHAN EDİLMEYECEĞİN BİR ÖMRÜN OLSUN İNŞALLAH CANIM BENİM...

Sağol canım benimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…