Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dunku mienum
Sabah.kiymali yumurta 10 fistik
Ara2form biskuvi
Oglen paca corba salata
Ara 10badem 4form biskuvi
Aksam 4yk kiymali makarna1kase yogurt 10fıstık
Turk kahvesi
Gun boyu bol su 1yesil cay
Dün akşam geçmişe bakıp senin menüleri aradım ama bulamadım.. Bugün yazmışsın çok güzel.. eh artık takibimizdesin örneğimizi olarak.
Ben de sabah namazı itibari ile yemni bi düzen getirmeye karar verdim beslenmeme.. Yine akşam 6 sonrası yok ama gün içinde olacak bu uygulma, bakalım cuma nasıl olacak tartı?

Çoooook teşekkür ederimmmmmmmmmmm.. Ağlattın beni amaaaaaaaaaaaaa...
Geçen doğum günümmde eşimm tarafından hayatımın şokunu yaşadımm.. Tarih itibari ile mıhh gibi çakıldı yüreğimmeee..
Artık bu doğum günüm kendimle yani kendime yapacağım yeni düzenle ayy cümleyi toparlayabilirsem, ben işte böyle duygusalımda yoğun yaşıyorum her duyguyu hedefime ulaşarak büyük güzellik yaşatıcam kendime inş.. Kendime ve size söz veriyorum burdan.. Ennn hüzünlü doğum günümmmmm hatırası yüzünden amaa ben güçlü kalarak güzelleştiricem inat olsun söz olsun işte

Evimizde hala internet yok inşallah bir an önce gelir ...
Ne zaman gireceğim belli olmuyor . Bulduğumda girmeye çalışıyorum . O zaman da önce yazılanları okuyup sonra yazıyorum . Bazen yazmaya vakit kalmiyor . Internet gelince daha sık girerim inşallah :)

Kaptanim dogum gunun kutlu olsun.nice guzel mutlu huzurlu ve zayif yillara Insaallah.
Suan coooooooooooook acim.mevlutte yiycem diye yemek yemedim ama daha baslamadi bile.Allah yardimcim olsun :)

Kaptanim dogum gunun kutlu olsun.nice guzel mutlu huzurlu ve zayif yillara Insaallah.
Suan coooooooooooook acim.mevlutte yiycem diye yemek yemedim ama daha baslamadi bile.Allah yardimcim olsun :)
Sağol canım benim. . Canım yaa açım deyince tuhaf oldum ama iyi yapmışsın mevlutte yiceklerinle günü daha az zarar la kapatirsin en azından.

ah canım benim ben size bi doğumgünü hikayesi anlatsam yok artık dersiniz :) ama insanoğlu herşeye inat yaşıyor.. ya da ben arsızım bilmiyorum :/ allah bir daha yaşatmasın ve hatırlatmasın o tatsız doğumgününü o zaman... mümine her zaman ümit vardır...

ah canım benim yaaaa çok güldüm bak buna :) inşallah açım diye kendini kaybetmemişsindir..

Merhaba arkadaşlar öncelikle haftaiçi yaniniza ugrayamadim çünkü cok kotu diş Ağrısı çektim salı gecesi 6 tane ilaç ictim yine geçmedi soluğu acilde aldım beynime beynime vurdu ertesi gün karabuke diş tedavisine gittim .üstüne bide pazartesi on kasımda gorevliyim bir sürü prova falan yaptık okulda yani anlayacaginiz bu hafta benim için kötü geçti ara ara yazdıklarınızi okudum ama cevap yazamadim.
kaptanim allah korumus iyiki evde yangın cikmamis.bu arada nice mutlu yıllar dilerim.
Bende gram gram hedefime yaklasiyorum. Vermem gereken 3 kilo kaldı. Onuda vetirsem çok iyi olacak
hedef tebrikler seni azimli gördüm.

-akrep dogum gunun kutlu olsun.Allah hayirlu uzun omur nadip etsin insallah.seldomla ikinizin kotu anilarinizi merak ettim ama anlatmayin bence . herhangi bir gunde olandan fazla anlam yuklemeyin.
-keteviz kokusu cogu insanin hosuna gitmez evde kereviz pişirip yiyosaniz tam zamanidir yanik kokusunu bastirir nefen olmasin ki.
-nurceng sana da gecmis ilsun 3kilo kaldi demek.masallah

Zadegancim benim bildigim midye yemek caiz degil.sadece paylasmak istedim
Canım bazı islam alimleri midye yemenin caiz olmadığını söylüyor evet ama sanırım Buhârî de geçen bi hadiste peygamber Efendimiz deniz temizdir ve içinden çıkan helaldir buyuruyor yani Peygamber Efendimiz in kesin bir yasaklanması yok istersen tam olarak hangi Bab da kaç numaraları hadis oldugunu araştırıp söyleyebilirim eğer seviyorsan için rahat bi şekilde Yemen için

Kızlar bugün giremedim çünkü söyle oldu biriniz foruma birsey yazınca bana mail geliyor hemen telefonuma mail gelmeyince ben de kimse birsey yazmadım zannedip girmedim gorumcemdeydi m hemde meğer görümcemin kızı telefinumla oynuyordu mail geldikçe bakmış simge silinmiş haber de vermedi sağolsun dur bi bakayım dedim kimse yazmadan olmaz ki diye bi baktım ooooooo okumamış 23 mesaj var

Dünkü menüm

SABAH 1 az sucuklu yumurta 1.5 dilim ekmek 30 gr peynir

ÖĞLE 1 orta boy armut

AKŞAM 1 tabak fırında patates köfte 3 yemek kaşığı reçel (reçel in ne reçeli olduğunu bilmiyorum enistemin sır tarifiymiş kesinlikle nasıl yaptığını söylemedi yaparken de mutfağa kimseyi sokmazmis ama hayatımda yediğim en güzel reçel di) 3 yk kaşığı aşure 1.5 dilim ekmek

günaydın kızlar

sessizliğin sesini dinlediğim bir günden merhaba :) dede ile torun yemeğe gittiler ben de evde yalnız kaldım... anam ne huzur... allahın gücüne gitmesin arada bir şart yaaaa :) menümü yazayım hemen

sabahın kör seheri : 1 mandalina

sabah : 1 tereyağlı yumurta
1 yk süt reçeli
2 dlm ekmek
domates salatalık

öğle : pazılı ve patatesli ev pideleri yapıyorum şu an... birer tane yemeyi planlıyorum... hem öğle hem akşam gibi olacak inşallah

akşam : 1 kase yoğurt karışımı

hedef bilirkişi olaraktan sana soruyorum,

1 küçük çorba kasesi yoğurt, zencefil, çörekotu, tarçın ve 3 kayısı kurusundan oluşan bir karışım kaç kaloridir?

kaptanımız doğum gününüz kutlu olsun

nuseng sanada geçmiş olsun

dün kızmla dışarıdaydık dünkü menüm
sabah
biraz patates kızartmsı
5 yeşil zeytin
dilim ekmek

öğle
1 lokma simit
akşam
mangalda sucuk bol kızarmış ekmek kahvaltılık yedik

bizim küçük bir hobi bahçemiz var.küçük bi kulübede yaptık bahçeye eşime kalsa hergün birilerini çağırıp yiyip içiçeğiz.çağırıyorda zaten
şu akşam mangal partileri beni çok düşündürüyo
semaverde çay yapıyo çayın yanınada bişeyler isityor ama yapmıyorum.diyette olduğumu herkez biliyor zaten

yarın gecede mangalda tavuk varr

Bilirkişieldom, post: 37697851, member: 465148"]günaydın kızlar

sessizliğin sesini dinlediğim bir günden merhaba :) dede ile torun yemeğe gittiler ben de evde yalnız kaldım... anam ne huzur... allahın gücüne gitmesin arada bir şart yaaaa :) menümü yazayım hemen

sabahın kör seheri : 1 mandalina

sabah : 1 tereyağlı yumurta
1 yk süt reçeli
2 dlm ekmek
domates salatalık

öğle : pazılı ve patatesli ev pideleri yapıyorum şu an... birer tane yemeyi planlıyorum... hem öğle hem akşam gibi olacak inşallah

akşam : 1 kase yoğurt karışımı

hedef bilirkişi olaraktan sana soruyorum,

1 küçük çorba kasesi yoğurt, zencefil, çörekotu, tarçın ve 3 kayısı kurusundan oluşan bir karışım kaç kaloridir?[/QUOTE]
Bilirkişi170-200 civaridir canim

canim o hadisi bende duydum ama midye adet olan bir hayvan oldugu icin o ayri tutulmus.nasil herseyi yiyip domuz yiyemiyoruz onun gibi bence genede arastir istersen.ben bir kere yedim cok hosumada gitti ama bunu bildikten sonra yemem canim

Geçmiş olsun canım çok kötü olur diş ağrısı...

Amin inş canım teşekkür ederim ve tebrik ederim kiloları gönderiyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…