Aaaa öylemiii ben bilmiyordumm bunu zaten de görüntüsü felan hiç yemmedim yememde..Sağol canım bilgi için..Zadegancim benim bildigim midye yemek caiz degil.sadece paylasmak istedim
Dün akşam geçmişe bakıp senin menüleri aradım ama bulamadım.. Bugün yazmışsın çok güzel.. eh artık takibimizdesin örneğimizi olarak.Dunku mienum
Sabah.kiymali yumurta 10 fistik
Ara2form biskuvi
Oglen paca corba salata
Ara 10badem 4form biskuvi
Aksam 4yk kiymali makarna1kase yogurt 10fıstık
Turk kahvesi
Gun boyu bol su 1yesil cay
Çoooook teşekkür ederimmmmmmmmmmm.. Ağlattın beni amaaaaaaaaaaaaa...bu arada bugün akrepciğimizi doğumgünüsü imiiiiiiş :)
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUUUUUUUUU
HAYIRLA HUZURLA GEÇİRECEĞİN, SEVDİKLERİNLE İMTİHAN EDİLMEYECEĞİN BİR ÖMRÜN OLSUN İNŞALLAH CANIM BENİM...
seldom senin süren ne zaman dolacaktı kasım diye hatırlıyorum ayın kaçıydı acaba?
amin.
elif tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin. İnternete durumun ne oldu? Gİrebiliyor musun hafta içi nete veya cumalrı girebilecek misin foruma?
Sağol canım benim.Akrep geçmis olsun ucuz atlatmissiniz gerçekten .
Sağol canım benim. . Canım yaa açım deyince tuhaf oldum ama iyi yapmışsın mevlutte yiceklerinle günü daha az zarar la kapatirsin en azından.Kaptanim dogum gunun kutlu olsun.nice guzel mutlu huzurlu ve zayif yillara Insaallah.
Suan coooooooooooook acim.mevlutte yiycem diye yemek yemedim ama daha baslamadi bile.Allah yardimcim olsun :)
Çoooook teşekkür ederimmmmmmmmmmm.. Ağlattın beni amaaaaaaaaaaaaa...
Geçen doğum günümmde eşimm tarafından hayatımın şokunu yaşadımm.. Tarih itibari ile mıhh gibi çakıldı yüreğimmeee..
Artık bu doğum günüm kendimle yani kendime yapacağım yeni düzenle ayy cümleyi toparlayabilirsem, ben işte böyle duygusalımda yoğun yaşıyorum her duyguyuhedefime ulaşarak büyük güzellik yaşatıcam kendime inş.. Kendime ve size söz veriyorum burdan.. Ennn hüzünlü doğum günümmmmm hatırası yüzünden amaa ben güçlü kalarak güzelleştiricem inat olsun söz olsun işte
Kaptanim dogum gunun kutlu olsun.nice guzel mutlu huzurlu ve zayif yillara Insaallah.
Suan coooooooooooook acim.mevlutte yiycem diye yemek yemedim ama daha baslamadi bile.Allah yardimcim olsun :)
Canım bazı islam alimleri midye yemenin caiz olmadığını söylüyor evet ama sanırım Buhârî de geçen bi hadiste peygamber Efendimiz deniz temizdir ve içinden çıkan helaldir buyuruyor yani Peygamber Efendimiz in kesin bir yasaklanması yok istersen tam olarak hangi Bab da kaç numaraları hadis oldugunu araştırıp söyleyebilirim eğer seviyorsan için rahat bi şekilde Yemen içinZadegancim benim bildigim midye yemek caiz degil.sadece paylasmak istedim
canim o hadisi bende duydum ama midye adet olan bir hayvan oldugu icin o ayri tutulmus.nasil herseyi yiyip domuz yiyemiyoruz onun gibi bence genede arastir istersen.ben bir kere yedim cok hosumada gitti ama bunu bildikten sonra yemem canimCanım bazı islam alimleri midye yemenin caiz olmadığını söylüyor evet ama sanırım Buhârî de geçen bi hadiste peygamber Efendimiz deniz temizdir ve içinden çıkan helaldir buyuruyor yani Peygamber Efendimiz in kesin bir yasaklanması yok istersen tam olarak hangi Bab da kaç numaraları hadis oldugunu araştırıp söyleyebilirim eğer seviyorsan için rahat bi şekilde Yemen için
Geçmiş olsun canım çok kötü olur diş ağrısı...Merhaba arkadaşlar öncelikle haftaiçi yaniniza ugrayamadim çünkü cok kotu diş Ağrısı çektim salı gecesi 6 tane ilaç ictim yine geçmedi soluğu acilde aldım beynime beynime vurdu ertesi gün karabuke diş tedavisine gittim .üstüne bide pazartesi on kasımda gorevliyim bir sürü prova falan yaptık okulda yani anlayacaginiz bu hafta benim için kötü geçti ara ara yazdıklarınızi okudum ama cevap yazamadim.
kaptanim allah korumus iyiki evde yangın cikmamis.bu arada nice mutlu yıllar dilerim.
Bende gram gram hedefime yaklasiyorum. Vermem gereken 3 kilo kaldı. Onuda vetirsem çok iyi olacak
hedef tebrikler seni azimli gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?