Sağol canım benim.. Olay burda değilde telden söyleyebilirim, burda anlatırsam şahit olanlar felan olmuştu tanınabilirim..-akrep dogum gunun kutlu olsun.Allah hayirlu uzun omur nadip etsin insallah.seldomla ikinizin kotu anilarinizi merak ettim ama anlatmayin bence . herhangi bir gunde olandan fazla anlam yuklemeyin.
-keteviz kokusu cogu insanin hosuna gitmez evde kereviz pişirip yiyosaniz tam zamanidir yanik kokusunu bastirir nefen olmasin ki.
-nurceng sana da gecmis ilsun 3kilo kaldi demek.masallah
Oooo harika bi durummmuş bu şekerim daima bağlantı halindesin yani..Kızlar bugün giremedim çünkü söyle oldu biriniz foruma birsey yazınca bana mail geliyor hemen telefonuma mail gelmeyince ben de kimse birsey yazmadım zannedip girmedim gorumcemdeydi m hemde meğer görümcemin kızı telefinumla oynuyordu mail geldikçe bakmış simge silinmiş haber de vermedi sağolsun dur bi bakayım dedim kimse yazmadan olmaz ki diye bi baktım ooooooo okumamış 23 mesaj var
Dedeniz gelmiş gözün aydın canım..günaydın kızlar
sessizliğin sesini dinlediğim bir günden merhaba :) dede ile torun yemeğe gittiler ben de evde yalnız kaldım... anam ne huzur... allahın gücüne gitmesin arada bir şart yaaaa :) menümü yazayım hemen
sabahın kör seheri : 1 mandalina
sabah : 1 tereyağlı yumurta
1 yk süt reçeli
2 dlm ekmek
domates salatalık
öğle : pazılı ve patatesli ev pideleri yapıyorum şu an... birer tane yemeyi planlıyorum... hem öğle hem akşam gibi olacak inşallah
akşam : 1 kase yoğurt karışımı
hedef bilirkişi olaraktan sana soruyorum,
1 küçük çorba kasesi yoğurt, zencefil, çörekotu, tarçın ve 3 kayısı kurusundan oluşan bir karışım kaç kaloridir?
Mangal diyet için kötü değilki canım önemli olan yanında ekmeği fazla kaçırmaman..kaptanımız doğum gününüz kutlu olsun
nuseng sanada geçmiş olsun
dün kızmla dışarıdaydık dünkü menüm
sabah
biraz patates kızartmsı
5 yeşil zeytin
dilim ekmek
öğle
1 lokma simit
akşam
mangalda sucuk bol kızarmış ekmek kahvaltılık yedik
bizim küçük bir hobi bahçemiz var.küçük bi kulübede yaptık bahçeye eşime kalsa hergün birilerini çağırıp yiyip içiçeğiz.çağırıyorda zaten
şu akşam mangal partileri beni çok düşündürüyo
semaverde çay yapıyo çayın yanınada bişeyler isityor ama yapmıyorum.diyette olduğumu herkez biliyor zaten
yarın gecede mangalda tavuk varr
Canım midye ile domuz eti arasında epey fark var domuz etinin haram kılınması bizzat ayetle sabittir "size domuz eti haram kılındı..." diye midye içinse ne kuran ı Kerim de ne sahih hadis kaynaklarında yasaklayici bi durum yoktur eğer yemek yasak ve günah olsa Peygamber Efendimiz hadis lerinde midye nin diğer deniz ürünlerinden müstesna tutulduğunu soyleyebilirdi midye yemenin caiz olmadığını hangi hoca söylüyor bilmiyorum ama Allah u Teâlâ nin ve Peygamberimizin yasaklamadigini yasaklamak (sadece midye değil herhangi bir durum veya yiyecekte de ) caiz bir durum değildir asıl yanlış anlama şunun için diyorum eğer seviyorsan gönül rahatlığıyla ye çünkü ne Kuran ı Kerim de ne de hadis i Şerif lerde midye ile herhangi bir yasaklama hatta kerih gorme yani yenilmesi çirkin görme gibi bi durum olmadığı gibi peygamber efendimizin denizden çıkan her besinin temiz ve helal olduğunu belirtmiştircanim o hadisi bende duydum ama midye adet olan bir hayvan oldugu icin o ayri tutulmus.nasil herseyi yiyip domuz yiyemiyoruz onun gibi bence genede arastir istersen.ben bir kere yedim cok hosumada gitti ama bunu bildikten sonra yemem canim
Evet canım iyi oluyor hemen telefona mail geliyor bakıyorum ben de isim yoksa :)Oooo harika bi durummmuş bu şekerim daima bağlantı halindesin yani..
kaptanım geçmiş olsun allahım daha kötülerinden korusunEvde korkunc bi yanık kokusu var.. Bu koku nasıl geçer kızlar.. Sabah çıkarken düdüklünün altını açık unutmmuştum, kemik suyu yapıyodum, büyüktü düdüklü ve su da çoktu.. Su bitmiş tencere yanmmış, etrafındaki kablolar aspiratör sararmış.. En kötüsü yanık kokusu, tabi beterinden korummuş Rabbimm çok şükür, az kalsın yanıyomuş ev..
kaptanım biliyor musun 8 kasım benim de doğum günümbu arada bugün akrepciğimizi doğumgünüsü imiiiiiiş :)
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUUUUUUUUUU
HAYIRLA HUZURLA GEÇİRECEĞİN, SEVDİKLERİNLE İMTİHAN EDİLMEYECEĞİN BİR ÖMRÜN OLSUN İNŞALLAH CANIM BENİM...
tatlım bir kaç tane tavuk ızgara yanında yağsız salata dan sorun çıkmaz ama nefsini durdurabilirsenkaptanımız doğum gününüz kutlu olsun
nuseng sanada geçmiş olsun
dün kızmla dışarıdaydık dünkü menüm
sabah
biraz patates kızartmsı
5 yeşil zeytin
dilim ekmek
öğle
1 lokma simit
akşam
mangalda sucuk bol kızarmış ekmek kahvaltılık yedik
bizim küçük bir hobi bahçemiz var.küçük bi kulübede yaptık bahçeye eşime kalsa hergün birilerini çağırıp yiyip içiçeğiz.çağırıyorda zaten
şu akşam mangal partileri beni çok düşündürüyo
semaverde çay yapıyo çayın yanınada bişeyler isityor ama yapmıyorum.diyette olduğumu herkez biliyor zaten
yarın gecede mangalda tavuk varr
Aaaa aynı günnn.. Harika bir tesadüf.. Evet bende pasta istemedim ve beklenti içinde de değildim açıkcası ama gelişmeler güzel oldu, beklenti olmayınca me olursa sürpriz oluyor daha mutlu oluyor insan...kaptanım geçmiş olsun allahım daha kötülerinden korusun
kaptanım biliyor musun 8 kasım benim de doğum günüm
ve bende geçen sene eşimden bir şok yaşadım doğum günümde
geçen sene benim doğum günü tarihimi unuttu beyfendi ayın 5 inde bana çiçek pasta almış gelmiş
tabi ben şok oldum ayın 5 diye hatırlıyormuş sağolsun
bu sene de bana çiçek alma pasta da alma istemiyorum dedim
ailecek yemeğe gidelim dedim tamam dedi yemeğe gittik(not: yemekte oğlum hiç durmadı bırakın beni yürüyeyim diyor masada bir kişi sürekli beyfendinin arkasındaydı pek oturupta keyifle yemek yiyemedik))
yap bakalım bizimle de paylaşırsın. benim muhakkak fotoğraflarım var kalabalık fotoların içinden bulurum eğer zayıflarsam eskiden böyleydim diye sunarım. dana önceden aynadan kendi formu defalarca çektim o niyetle güya kilo verdikçe kaydedecktim fotoları ama bi türlü olmadı hevesim kaçtı artık kilo verirsek arar buluruz diye düşünüyorum.hedefcim ben zayıflamak istiyorum öncesi ve sonrası resim çekilmek istiyorummm
ya bakıyorum da asıl sıkıntı beknetiden çıkıyo o gün ölüm olmuştur kaza olmuştur hakikaten kötü bir anı da doğum günümü unuttu, hediye almadı, bütün uğraşlarıma rağmen hatırlayamdı ...bunlar kafaya takılacak şeyler değil. yok işte doğum günümde kavga ettik, nolcek ? ölüm gününde kavgalı gitmeyin de doğum gününde kavga oluversin.beklenti olmaması en güzeli.Aaaa aynı günnn.. Harika bir tesadüf.. Evet bende pasta istemedim ve beklenti içinde de değildim açıkcası ama gelişmeler güzel oldu, beklenti olmayınca me olursa sürpriz oluyor daha mutlu oluyor insan...
Bundan sonra düsturumm beklenti yok.....
ben şeyda çoşkunun listelerini çok araştırdım. evet ekmek hamur iş vermiyor geç saatlerde öğün de vermiyor. ara öğün verdiği de oluyor ara öğün adı altında bitki çayları içirdiği veya sadece salatalık yedirdiği de oluyor. Bence en önemlisi yürüyüş ve az iyerek kalkma ve cıssss şeyler yememeye motive etmesi başarı bundna kaynaklanıyor. Ananans -yumurta günümüymüş yok çorba günüymüş az yedirmenin dışında yağ yakımına özel bir katkı sağladığını düşünmüyorum ama gün gün farklı besin gruplarına yer verdiği için hem diyt daha sağlıklı oluyor hem de diyeti yapan kişi tek tip yiyerek sıkılmamış oluyor.dur elimdeki listelerini paylaşayım.Hafta sonu Şeyda Coşkunla kesişti yollarımız..
- Nette gezinirken Gülben Ergene konuk olduğu proğrammı izledim... Gülben ergen ne kadar güzel zayıflamış,Şeyda Coşkun ne kadar güzel ve incecik.. Spor olarak sadece ve sadece yürüyüş önermiş gülbene başka spor yapmamış, günde 1,5 saat yürüyüş.. Yeme düzeni de karataya yakın geldi aynı hatta, ekmek hamur işi yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?