Zadegancım ben 5 kız çocuklu bir ailenin kızıyım 17-35 yaş arasında 5 kız çocuğu. hiç erkek kardeşimiz olmadı ve erkek düşmanı olarak büyüdüm. evlilikten hep korktum. feministlik de vardı hani. ev arkadaşlarımı da kendim gibi insanlardan seçtim. anlatsam onlarla konuştuğuuz şeyleri gülersin. Arkadaşımın aldığı kararlar tutumlar ilk zamanlar çok mantıklı karşısındaki erkek çok hatalı gelirdi bana ama şimdi arkadaşımdada hata görüyorum.Belki basiam gelmediginden ama ben ayni fikirde degilim benim de kizim var babasina asiksa gider babasinda da kalir bende de ama ugruna bir suru fedakarlik yaptigim adam( ki ben esim icin oyle buyuk fedakarliklar yapmadim her kadin gibi yemek temizlik bulasik cocuk dogum vs )
gidicek baska kadindan hoslanacak sonra gelip benim yaptigim yemegi yiyecek benim yikadigim camasirlari giyip pisletecek bilmiyorum ama kabul edebilecegim birsey degil gibi ama hedef hakli herkezin her konuya bakis acisi farkli ve herkez kendi bakis acisinda hakli aldatilan her kadin evliligi devam ettirmeye karar verdiyse cocugu icin bosanmadigi soyluyor ama ben bu konuya katilmiyorum.Cunku mesela sahsen benim kizim henuz 15 aylik ama cocuklar her yasta herseyi anliyor bundan 3 ay oncesinde bosanma karari ciddi ciddi almistim ve bunu anneme bile soylemistim o donem ve onun oncesinde 6 ay kadar o kadar uzgun zamanlar gecirdim kizim takribi 7 aylikti ilk bu surec bssladiginda o da surekli agliyordu huzursuz ve huysuztu 7 aylik cevresindekileri cok da idrak edemeyen bir bebek bile annesindeki huzursuzlugu hissedebiliyorsa okula giden ve cevresini idrak eden bi cocuk bu durumdan nasil etkilenmesin!!! Tamam biraz da fazla feministlik var bende belki biraz da o yuzden aldatma olayina bu kadar kesin dusunceler icerisindeyim ama diyecegim ve baglamak istedigim yer su ki
MUTSUZ EVLILIK=MUTSUZ AILE ORTAMI=MUTSUZ ANNE
MUTSUZ ANNE=MUTSUZ COCUK
Yanliz korkuyorum ki aldatilma olayi basima gelmeden ölmeyecegim cunku bu konuda cok buyuk konusuyorum ama Allah biliyor ki bu kesin dusuncelerimiz altinda yatan sebep ulkemizde kadinlarin erkeklerden daha az hak taninmasi ve kadinlarin yaptigi suc fena gorulurken erkeklerde daha masum kabul edilmesi bu gune kadar aldatan kadini affedip evliligini devam ettiren erkeklerin ve aldatan erkegi affedip evliligini devam ettiren kadinlarin sayisi istatistik olarak arastirilsa maalesef cok gulunc rakamlar elde edilir..........
Akrepcim yanlis anlasildigimi ve yanlis anladigimi anladim.yani evet bu durum karsisinda bi insanin saglam durabilecegini tahmin etmedigim icin kafamda mutsuz bi akrep33 (gercek ismini bilmedigim icin) belirdi yani kendimden pay bictim bana boyle olsa depresyona girerdim bu sebeple evet burda seni yanlis anlamisim ozur dilerim seni tebrik ediyorum hatta dayanikliligina imrendim yanlis anlasildigim durum ise ben seni elestirmedim ancak kirdiysam cidden ozur dilerimHayatım yalnız anlamadığın veya anlatamadığım şu durum var BEN AFFETMEDİM bi ikinciside MUTSUZ ANNE yok ortada.. Ben uç noktalarda pozitif bi insanım.. Bırak benim kızı, kızımın sınıfına girdiğimde tümm çocuklar etrafımda toplanır, öğretmen girer ama oralı olmazlar evet hiiç abartmıyorum oralı olmazlar ben kaçarım...
Kızımla bazen anne çoğu zaman arkadaş gibiyiz hatta ben çocuk olurum genelde.. Bazen normalmiyim acaba diye düşünürüm hani çevremdeki anneler gibi olsammı diye ama gel görki o kalıbın insanı değilimki.. Çocuk karşısında pozitif mutlu musmutlu bir anne görüyor her zaman.. Evlilik de mutsuz değilki, yani dışardan bak bize gayet mutlu bir çift görürsün özellikle daima güler yüzlü bir bayan.. Ben kendime güveni olmayan bir insan değilimki daima mutsuz somurtuk gezeyim.. Şaşırtcı olan da ne biliyomusun benim o arkadaşım bana benzer hatta gören kardeşmisiniz derdi yani bu her ortamda böyle olmuştur.. Yani bu ayıp benim değilki, o utansın banane....
arkadaşlar merhaba ben 2.etaba dün itibariyle katıldım. Dijital baskül almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka var mı?
Kızlar hoşgeldin iz bayağı hızlı giriş yapmışsınız. Tanıtın bakim kendinizi önce.ben geldimmm..
sabahleyin sadece bi kahve içtim ve çavdarlı 2 dilim ekmekle beyaz peynir.. kahvaltım bu kadar..
eskişden olsa ya bi poğaça simit yada yarım ekmeği bi güzel yerdim:)
Bu kız Beni çok iyi anlıyor öpüyorum seni hedefcim ve cidden seviyorum ..Zadegancım ben 5 kız çocuklu bir ailenin kızıyım 17-35 yaş arasında 5 kız çocuğu. hiç erkek kardeşimiz olmadı ve erkek düşmanı olarak büyüdüm. evlilikten hep korktum. feministlik de vardı hani. ev arkadaşlarımı da kendim gibi insanlardan seçtim. anlatsam onlarla konuştuğuuz şeyleri gülersin. Arkadaşımın aldığı kararlar tutumlar ilk zamanlar çok mantıklı karşısındaki erkek çok hatalı gelirdi bana ama şimdi arkadaşımdada hata görüyorum.
1- Sağlıklı bir evlilik için 'boşanma' sözcüğünü çok fazla ağzımıza almamamız lazım. arkadaşımın hatası daha nişan döneminden başlaması idi bu sözü kullanmaya. çünkü arkadaş feministti erkeklere güvenmiyordu ve onun güveneceği erkek ' şunu şunu yaparsan senle boşanırım'ı kabul edecek yiğit bir erkek olmaktı. Adam kızın şartlarını kabul etti evlendiler, iş uygulamaya gelince şartları uygulayamadığını gördü ve bitti.
2-bazı şeyleri dile getirmek bile dua niyetine geçer. Allah korusun de geç içinden gelen o kötü hislere.
3-İnsanın kaldıramayacağı yük yoktur, Allah öyle bir yükü kuluna vermez. Şimdiden sabrını tüketme. bir gün başına böyle bir olay gelirmi gelmezmi gelirse ne olur? Baklaım Allah bu tarz şeyleri yaşayacak kadar senin veya eşinin ömrü var mı ya da kızının ömrü var mı? Allah hepinize sağlıklı uzun ömür versin de sabrı geleceği düşünerek tüketmemel lazım.
4-Eğer eşinle sıkıntılar yaşamış bir kadın onunla aynı evde çocuğu için yaşıyorsa nerden biliyoruz ki hala ona yemek yaptığını veya kirlilerini yıkadığını veya aynı yastığa baş koyduğunu? dönem dönem ilişkilerindeki gidişata göre bu hizmetlerde de aksama olabilir
Canim Estağfurullah ama cidden okuduğum da bi an boşluk olmadı değil. . Bi an çok taze oldu yasananlar o an yaşadığım hale donusucem sandım gecenin bi saati ve tek başına.. Dedigim gibi pozitif hücreler hemen ilk iki dk sonra işleme geçti cevap yazdım.Akrepcim yanlis anlasildigimi ve yanlis anladigimi anladim.yani evet bu durum karsisinda bi insanin saglam durabilecegini tahmin etmedigim icin kafamda mutsuz bi akrep33 (gercek ismini bilmedigim icin) belirdi yani kendimden pay bictim bana boyle olsa depresyona girerdim bu sebeple evet burda seni yanlis anlamisim ozur dilerim seni tebrik ediyorum hatta dayanikliligina imrendim yanlis anlasildigim durum ise ben seni elestirmedim ancak kirdiysam cidden ozur dilerim
Anaaa ben bu mesaji dun aksam yazmistim ama gitmemis mesaj yazma bolumune taslak olarak kaydedilmis simdi gonderryim bari
Ne güçlü sü kuzum yaa baksana hala veremiyorum şu pis kilolar ı. . Teşekkür ederim canım benim.Herkese gunaydin
akrepcim çok güçlü bir kadinsin seni tebrik ediyorum canım
Bu heyecan hiç bitmesinhoşbulduk zadegan .gerçekten çok heyecanlıyım.yarım lt. suyu ve yeşilçayımı içtim ve öğlen yapacağım 45 dklık yürüyüş için sabırsızlanıyorum.
Ama asıl diyet ekmeksiz oluyor da biz yapamıyoruz canım.dün akşam bir tv programında ender saracın diyet ekmeksiz olmaz lafını duydum çok hoşuma gitti doğrusu
hoşgeldin aramıza. daha önce arzum un yağ su ölçen cihazını kullanmıştım. aynen ben de seldom gibi vücut analizine güvenmiyorum ama ölçümleri doğruydu. +-100 grama duyarlı bir cihaz iyi olur. simbo da kullandım o da iyiydi bence.arkadaşlar merhaba ben 2.etaba dün itibariyle katıldım. Dijital baskül almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka var mı?
ben de seni seviyorumBu kız Beni çok iyi anlıyor öpüyorum seni hedefcim ve cidden seviyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?