Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

zadegancım, yaşamadan bazı şeyler aşılamaz gibi geliyor her zaman... sonra bir bakıyorsun ki sen sandığından daha güçlüsün.. ya da herşeyi daha kolay kanıksıyorsun... mesela önceden ben böyle eşi vefat etmiş ya da hasta birini görsem hep aklımdan hayat durur, gülmeyi unutur insan heralde der ve o insanların yanında bile gülümsemekten imtina ederdim... ama başa gelince anlıyorsun ki gülünüyor da hatta üzerine espri bile yapabiliyorsun... o nedenle yaşamadan fikir sahibi çok net olunamıyor maalesef... bir de ben her durumda iki seçenek olduğunu düşünürüm hep... ya çözeceksin ya gideceksin... akrep de seçimini yapmış, ya bu deveyi güdeceğim ya bu diyardan gideceğim derken deveyi gütmeye karar vermiş, artık nedeni niçini nasılı düşünülmemeli şu dakikadan sonra, bu deve nasıl güdülür onun çaresine bakmalı... akrep de ona odaklanmış şu durumda... çocuk için nelere katlanılabileceğini inşallah büyük imtihanlarla öğrenmezsin ama inan sandığından çok daha fazlasına... ben kızımın biyolojik babasına tahammül ediyorum ayol... hiçbir zorunluluğum yokken, sırf kızım bir yaşa gelip kendi kararını kendi versin diye... dışardan herkes ne gereği var, çocuğun aklı karışır falan diyor... ama ben önce kızım diyorum, hiçbir zaman terkedilmişlik duygusuyla yaşamasın, aklında acaba kalmasın istiyorum ve oldukça densiz patavatsız ve gereksiz bir adamla hem de benim zorumla görüştürüyorum kızımı... vesselam başa gelen çekiliyor :)

menümüzü de yazalım başlayalım koşturmaya :)

sabah : 1 baharatlı tost (ama beyaz ekmekten bu sefer, içini çıkardım yaptım ekmek kalmamıştı)
1 çay fincanı süt

öğle : 1 tabak pazı kavurması
2 dlm ekmek
çay

akşam : 1 kupa domates çorbası
5 yk sulu köfte+patates
2 dlm ekmek
salata

bu yıl yürüyüş falan yok, gün içinde çok yoğunum, akşam da zaten mümkün değil, ancak haftasonları çarşı pazar olursa

su da çok yok ne oldu bana bilmem

günaydın önce menüm
dün sabah: su su su
1 yumurta 10 fıstık
ara: 4 form bisküvi
öğlen: diyet pudingi (1 muz, 1 çk bal, 150 ml süt, 1 yk kakao ve gerek yoktu ama besleyici olsun diye az yulaf ezmesi)
ara: 10 badem
ara: 8 form bisküvi yiyecektim ki akşama o kadar acıkmayayım araöğünüm kaynadı arada
akşam:3,5 kase mercimek çorba, 3 ceviz (geçen hafta olsa 2 kase çorba yetiyordu)

Zadegancım ben 5 kız çocuklu bir ailenin kızıyım 17-35 yaş arasında 5 kız çocuğu. hiç erkek kardeşimiz olmadı ve erkek düşmanı olarak büyüdüm. evlilikten hep korktum. feministlik de vardı hani. ev arkadaşlarımı da kendim gibi insanlardan seçtim. anlatsam onlarla konuştuğuuz şeyleri gülersin. Arkadaşımın aldığı kararlar tutumlar ilk zamanlar çok mantıklı karşısındaki erkek çok hatalı gelirdi bana ama şimdi arkadaşımdada hata görüyorum.
1- Sağlıklı bir evlilik için 'boşanma' sözcüğünü çok fazla ağzımıza almamamız lazım. arkadaşımın hatası daha nişan döneminden başlaması idi bu sözü kullanmaya. çünkü arkadaş feministti erkeklere güvenmiyordu ve onun güveneceği erkek ' şunu şunu yaparsan senle boşanırım'ı kabul edecek yiğit bir erkek olmaktı. Adam kızın şartlarını kabul etti evlendiler, iş uygulamaya gelince şartları uygulayamadığını gördü ve bitti.
2-bazı şeyleri dile getirmek bile dua niyetine geçer. Allah korusun de geç içinden gelen o kötü hislere.
3-İnsanın kaldıramayacağı yük yoktur, Allah öyle bir yükü kuluna vermez. Şimdiden sabrını tüketme. bir gün başına böyle bir olay gelirmi gelmezmi gelirse ne olur? Baklaım Allah bu tarz şeyleri yaşayacak kadar senin veya eşinin ömrü var mı ya da kızının ömrü var mı? Allah hepinize sağlıklı uzun ömür versin de sabrı geleceği düşünerek tüketmemel lazım.
4-Eğer eşinle sıkıntılar yaşamış bir kadın onunla aynı evde çocuğu için yaşıyorsa nerden biliyoruz ki hala ona yemek yaptığını veya kirlilerini yıkadığını veya aynı yastığa baş koyduğunu? dönem dönem ilişkilerindeki gidişata göre bu hizmetlerde de aksama olabilir

ben geldimmm..
sabahleyin sadece bi kahve içtim ve çavdarlı 2 dilim ekmekle beyaz peynir.. kahvaltım bu kadar..
eskişden olsa ya bi poğaça simit yada yarım ekmeği bi güzel yerdim:)

hedef bakış açına bayılıyorum, hizmetlerdeki aksama aslında şu; bırakma süründür çok güzel :) losefar hoş geldin... benim tartım tefal.. hani şu yağ su ölçenlerden ama zerre güvenmiyorum yağına suyuna :) ama tartısı iyi

Akrepcim yanlis anlasildigimi ve yanlis anladigimi anladim.yani evet bu durum karsisinda bi insanin saglam durabilecegini tahmin etmedigim icin kafamda mutsuz bi akrep33 (gercek ismini bilmedigim icin) belirdi yani kendimden pay bictim bana boyle olsa depresyona girerdim bu sebeple evet burda seni yanlis anlamisim ozur dilerim seni tebrik ediyorum hatta dayanikliligina imrendim yanlis anlasildigim durum ise ben seni elestirmedim ancak kirdiysam cidden ozur dilerim
Anaaa ben bu mesaji dun aksam yazmistim ama gitmemis mesaj yazma bolumune taslak olarak kaydedilmis simdi gonderryim bari

Hedefcim ve seldomcum evet yorumlarinizi bikac defa okudum da her defasinda ayri bi ayrintisini farlettim.haklisiniz.
Akrepcim senden tekrar ozur diliyorum cok da uzerime dusmeyen ve bilgi sahibi olmadigim bi konida fazla ileri gittim

Losefer hosgeldin aramiza

arkadaşlar merhaba ben 2.etaba dün itibariyle katıldım. Dijital baskül almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka var mı?
ben geldimmm..
sabahleyin sadece bi kahve içtim ve çavdarlı 2 dilim ekmekle beyaz peynir.. kahvaltım bu kadar..
eskişden olsa ya bi poğaça simit yada yarım ekmeği bi güzel yerdim:)
Kızlar hoşgeldin iz bayağı hızlı giriş yapmışsınız. Tanıtın bakim kendinizi önce.
Benim digital sinbo canım
Genic gelmiş altta gördüm hoşgeldin geniiiic. .

Bu kız Beni çok iyi anlıyor öpüyorum seni hedefcim ve cidden seviyorum ..

Canim Estağfurullah ama cidden okuduğum da bi an boşluk olmadı değil. . Bi an çok taze oldu yasananlar o an yaşadığım hale donusucem sandım gecenin bi saati ve tek başına.. Dedigim gibi pozitif hücreler hemen ilk iki dk sonra işleme geçti cevap yazdım.
Rabbim güçlü bir benlik vermiş Hamdolsun. Arkadaşım ın biri esinin is yerinde bayanlar i görmüş kafasında kurguladiklari ile bozmuş bunyeyi şimdi psikoloğa gidiyor. Güldüm yaa. Ortada sorun yok beyni sorun oluşturuyor birde böyle var.. Yada ben normal değilim

arkadaşlar merhaba ben 2.etaba dün itibariyle katıldım. Dijital baskül almak istiyorum önerebileceğiniz bir marka var mı?
hoşgeldin aramıza. daha önce arzum un yağ su ölçen cihazını kullanmıştım. aynen ben de seldom gibi vücut analizine güvenmiyorum ama ölçümleri doğruydu. +-100 grama duyarlı bir cihaz iyi olur. simbo da kullandım o da iyiydi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…