Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar hoşgeldin iz bayağı hızlı giriş yapmışsınız. Tanıtın bakim kendinizi önce.
Benim digital sinbo canım
Genic gelmiş altta gördüm hoşgeldin geniiiic. .
geldim canım hep buralardayım ve sizi hep takip ediyorum
dönücem aranıza bir kaç ay sonra ama sen almazsın beni takıma bu kiloda akrebim

akrep33 kendimi tanıtmamı istemişsin, kilo geçmişimden bahsedeyim biraz:) normal kiloda seyreden bir yaşantım vardı, ilk çocukta 25 kilo aldım.Bir kısmını doğumdan sonra verdim, ikinci çocuğa hamile kaldığımda yine kiloluydum olsun 2.den sonra topluca veririm ve ideal kiloma ulaşırım düşüncesindeydim, 2.çocuğum 8 aylık ve ben bu kilolu halime artık tahammül edemiyorum.uzun vadeli, kalıcı ve strese girmeden kilo vermeyi çok istiyorum. Boyuma göre hedefim 20 kg civarı, 20 kg beni oldukça düşündürüyor ama kk'dan okuduğum diyet hikayeleri beni oldukça motive etti. hayırlısı artık.

Seldom canım ben bu dolmanin kalanını saklama kabına doldurup dondurucuya atsam olurmu?

geldim canım hep buralardayım ve sizi hep takip ediyorum
dönücem aranıza bir kaç ay sonra ama sen almazsın beni takıma bu kiloda akrebim
Bu kiloda derken ne kadar aldinki canım takımın enn az kilosuydun sen .

Burda hep birlikte veririz inş canım.
Iki hafta deneme suremiz var. Bol paylaşım var günlük menü bildirimi var. Sonrası listemiz de olacaksın inş .

kaç yaşındasın? kilo fazlalığını yazmışsın ama kaç kilo olduğunu yazmamışsın, kilon ve boyun nedir?

ben de kendimi tanıtayım. 33 yaşında 1,57 boyunda an itibari ile 65,8 g. balık etliden çok tavuk butlu diye tarif edililecek biriyim. 1,5 yıldır burdayım (yüzünü kapatan similey) büyük oğlum 6 küçük ikiz oğullarım 3 yaşında, doğum sonraları 74 kiloya çıktım anca bu kiloya düştüm. takıma geldim geleli 68-63 aralığında gidip geliyorum. Şu sıralar inişteyim. geçen kış verdiğim kiloyu nasıl basamak basamak aldığıma şaşıyorum. aynı hataya bir daha düşmemek niyetim.

hoşbulduk zadegan .gerçekten çok heyecanlıyım.yarım lt. suyu ve yeşilçayımı içtim ve öğlen yapacağım 45 dklık yürüyüş için sabırsızlanıyorum.
Insallah daim olur bu hevesin canim :)

Bu kiloda derken ne kadar aldinki canım takımın enn az kilosuydun sen .
69 kg oldum
ama bunlar doğum kilosu değil emzirme kilosu malesef
onu ye süt yapar bunu ye süt yapar yok arkadaş süt müt yaptığı yok kilo yapıyor aksine
dinlenmeden şöyle ayaklarını uzatmadan o süt olmuyor ne yersen ye ne içersen iç
bunu tecrübe edindeim
neyseki yılbaşına kadar süre verdim kendime yılbaşından sonra başlayacağım diyete çünkü şimdi 8 aylık kıyamıyorum o zaman 10 aylık olacak yavaş yavaş süt içirmeye de başlarım ve emzirmeyi keserim yavaş yavaş..
yılbaşından sonra bomba bir dönüş yapıcam aranıza wuwwwwwwwwwwwwwwww

seni, seldomu, hedefi hepiniz kocaman

takipteyim sizleri unutmayın

Olmasi gerekeni degil de gunumuz insanlarin cogunlugunu baz alirsak evet normal degilsin ama iyi,guclu ve farkli insanlar normal degildir zaten

Seldom canım ben bu dolmanin kalanını saklama kabına doldurup dondurucuya atsam olurmu?
Akrepcim eger mikrodalga firinin varsa buzluktan cikan yiyecekleri soyle bi dondurdun mu misss gibi tazecik oluyor ben artan yemekleri saklama kabiyla buz dolabina koyuyorum 3-5 gun sonra cikarip mikrodalgada isitiyorum hem masaya yeni cesit oluyor hem yemek ard arda ard arda yenmemis oluyor hem de bozuluo cope gitmiyor hatta bazen yemegi hususi fazla yapip buzluga atiyorum canim yemek yapmak istemedigi gun cikariyorum buzluktan ohhhhhh misss gibi afiyet olsun

Ay inanmıyorum ben senden azmiyim şimdi benim idolum beni düşünmüş benden çok kilosu olmuş her zaman bekleriz canım iyi bak kendine öptüm seni de bebişi de

Hmm
Bende öyle yapiim o zaman. . Özellikle dolma sarma çok yapılıyor en azından yemek çeşidi olur ve sanki Mutfakta ki biri dolma yapmış masaya koymuş olur

ben dün oğlumun okuluna gittim
pek hoşuma gitmedi öğretmninden duyduklarım
fazla üstüne gitmiyelim dedik salmış kendini
akşam yeni programlar yaptık .bu programda pc sınırlandı.oğluşa sınır koyunca banada sınır geldi mecburen
gündüz gelebilirim saat 16 ya kadar sonrası biraz sıkıntı
akşam netten ödevi vardı fırsattan istifade bende buraya giridm hemen geçmişi pek okuyamadım
şimdi okumaya gtidiyorum

tatlım bir kaç tane tavuk ızgara yanında yağsız salata dan sorun çıkmaz ama nefsini durdurabilirsen

birkaçtanemii
oğlumu görevlendirdim ben 5 tane kanat 1 dilim ekmek 1 bardak gazozla sınırlandırdımkendimi .oğlum hiç göz açtırmıyo bana sağolsun
1 saat arayla spor yapıcakmışım okuldan gelince soruyo vallahi ve akşamlarıda spor yaptırıyo sabah sabah uyanıncada tutturuyo spor yap diye ona uysam iğne ipliğe dönerim

bencede olmazzzzzzişime geldi galiba
tam buğday yiyorum artık en fazla 2 dilim her öğünde
inşallah böyle 2 dilimle devam edersin

ya oğlununa ne eziyet ediyosun? sen koskoca kadın yemeği kaçıracaksın oğlun da sana hatırlatacakya sen yemeye devam edersen ya sen onu dinlemezsen veya kilo veremezsen kendini ne kadar değersiz hissedecek düşündün mü hiç? bakacak annesi sözünü dinlemiyo o yokken yiyo bir yerden sonra yani sana güvenemeyeceğini anlayınca 'zaten beni dinlemiyorsun' diyip belki de sana hakaret ederek bitirir bu anlaşmayı benden söylemesi. sırf kendini beceriksiz hissetmemek için...Bence oğlun seni dürtmeden de ne kadar yiyeceğine karar verebilirsin acımasız hedef iş başında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…