Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

herkese selamlar.oku oku anca yaziyorum.benim tel iyice kafayi yedi.virusler istila etti bakalim ne kadar dayanicak.sabah kahvaltimi hic yazmiyorum .cok kacirdim ama arkasindan hastalandim belliydi doymamamdan.oglen yemegi yok .nescafe icicem simdi.
Aksama biber dolmasi yogurt corba.
Cocuklarla botanik parka gittik ben ince giyinmistim cok usudum Insaallah hasta olmam

MERHABALAR
73 KİLOYUM - 1,73 CM BOYUNDAYIM İDEAL KİLOM 62 KG 11 KG VERMEK İSTİYORUM 42 BEDEN GİYİYORUM 38 BEDENE İNSEM İDEAL OLACAK

3 YAŞINDA VE 1,5 YAŞINDA İKİ OĞLUM VAR ARKA ARKAYA DOĞUM YAPTIM SON DOĞUMDAN FAZLA KİLOLAR KALDI. AMA ÇOK ACIKIYORUMMM İMDATTTTT

öğlen döner ve birazcık patates kızartması yedim tutamadım kendimi yarım bardak ayran içtim. tabiki döner ekmeksiz ve pilavsız. normalde olsa ben yarım ekmeği yada lavaşı gümletirdim.. üstünede bi güzel tatlı ama ancak bu kadar tutabildim.

15.30 civari komsuma ugradim evinden mis gibi pogaca kokusu geliyordu.cayin yaninda bana da ikram etti bennnnn ucundan bile koparmadim.sanirim o kokuyu hayatim boyunca unutamayacagim.

15.30 civari komsuma ugradim evinden mis gibi pogaca kokusu geliyordu.cayin yaninda bana da ikram etti bennnnn ucundan bile koparmadim.sanirim o kokuyu hayatim boyunca unutamayacagim.
Işte bu hissttigin mağduriyet hissi kilo vereceginin habercisi.gecen hafta aksamlari buraya gelip açım aaaaaaaac diye haykirmak istemistim odulumu de aldim..

Menum

Sabah; 4-5 tane cubuk krakerle 30 gr kadar peynir

Oglen 3 dilim borek

Aksam 1 bardak gazoz 2-3 kasik cikolatali puding

Yazinca farkettim ammmmaa sagliksiz beskenmisim bugun

Sabah
yumurta,peynir zeytin,maydanoz,nane,soğan,domates,pide,çay

öğle
dolma sarma,yoğurt

akşam
sarma dolma, lahana salatası,balık..

su
2,5 litre

bol çay

Yürüyüş bugün yapamadım çünkü kızımı bugünde göndermedim okula dün makete kadar gittim geldiğimde benim kızın sınıf arkadaşı evdeydi, tabii zil çalınca baba uyanmış güya ben baba kalkana kadar sarma dolma yapcam neyse planı hiç değiştirmedim.. Okuldan geldi diye çocuk yemek vardı onu ısıttım kızlar yediler yemeklerini ben dolma sarma hazırlığını yaptım.. İki ders boş oluca göndermişler eve.. Eve gelmiş anne yok bakkaldan aramış kız annesini, gezmeye gitmiş akşam 5 te gelecek ve daha öğlen demiş komşuya geç eee komşuda evde yok kızda bize gelmiş.. Yemek yaparken hep düşündüm ya ne rahat anneler var kız çocuğu bir başına dışarda kalmış.. Saat 5 ten sonra geldi kadın.. İyiki biz yakınmışız yani..

Masallah saldim cayira mevlam kayira biz olsak paldur kuldur eve kosariz ogrrtmene soyleniriz neden cocuklari salmadan haber vermedinz diye kiz ortalikta anne gezmesinden taviz veremiyor ne bileyim Allah bazi kadinlara annelik duygusu bahsetmiyor galiba

Yaa kizlar biliyorum burayla alakasiz ve ilgilu konus baska yrde ama bu sitede en cok ve tek sizleri tanidigim icin sizlere sormak istiyorum

Simdi seneye ygs ye girecegim ve kafamda kaba taslak eleye eleye 5 bolum kaldi
4 yillik lisans programlari
1-Kamu yönetimi=Simdilik en cok icime sinen ve okumak istedigime inandigim bolum bu.
2-İktisat=bu bolumde bana sicak geliyor ama dersleri biraz agir gibi geldi
3-İsletme=Bu bolume de pozitif yaklasimlardayim ama gordugum kadariyla ortalik isletme mezunu dolu ve is imkanlari kafami karistirdi bu bolumu okursam guzel bi is sahibi olmak icin cok fasla donatmaliyim kendimi cnku mezunu cok
4-MALİYE=digerlerine oranla en az sicak baktigim bolum bu

2yillik onlisans olarak da
SOSYAL HIZMETLER bu bolumun cok guzel bi bolum oldugunu dusunuyorum yaslilara kimsesiz cocuklara muhtaclarayardim etmek cok guzel ancak sicak baktigim bi bolum ama cok vicdanli duygusal merhametli bi insanim (kendimi ovmek icin soylemiyorum) hayatimi etkileyen olumsuz bi ozellik bu cunku dozundan fazla yaziyorum duygularimi mesela esimle ymege ciktigimizda yanimiza bi dilenci ya da mendil satan cocuk falan gelse onlarin o halini dusunmekten ne yemek yoyebiliyorum ne de o gece rahat uyuyabiliyorum gezmemiz benim de esimin de burnumdan geliyor hal bu iken bi de bu tur muhtac insanlarin tamamen arasinda olursam psikologluk olurum diye korkuyorum bi sosyal hizmetler gorevlisi hangisine yetsin ki

Ayyyy bilemedimmmmm nolur yardim edip fikirlerinizi sunun

Bu tabloya göre sen Kamu Yönetimi oku canım

Herkese gunaydin.sabah kahvaltim bir havuc peynir iki dilim kepek 7 zeytin kayisili form cayi
dun gece erken yattim.bugun baska enerjik uyandim.benim icin iyi evdekiler icin kotu bir aksamdi yani.neysem coook isim var ufaktan temizlik yapicam

zadegan bence sosyal hizmetleri secmede hangisini secersen sec.bende ayniyim kaldiramazsin baskalarina iyilik yapiyim derken kendi ailene kotuluk yapmis olursun

hoşbulduk zadegan .gerçekten çok heyecanlıyım.yarım lt. suyu ve yeşilçayımı içtim ve öğlen yapacağım 45 dklık yürüyüş için sabırsızlanıyorum.
hoşgeldin canım inş istediğin kiloya düşersin bu azmin hırsın hiç bitmesin

Seldom canım ben bu dolmanin kalanını saklama kabına doldurup dondurucuya atsam olurmu?
bende dün dolma yaptım ve benim de arttı bende buzluğa atayım onları

oğlunun sözünden hiç çıkma bence seni zayıflatır bu çocuk
o kendisi ile gurur duyar sende mutlu olursun ne güzel

tatlım hoşgeldin benimde 14 aylık bir oğlum var
bende geçen haftalarda öyleydim.hiç doymuyordum.çocuğun krakerlerini bile ben yiyordum.bence netten bol bol başarı öyküleri oku kendine diyet programı seçmeye çalış,aclık hissettiğinde bol bol su iç
ben 2 haftadır kendime çeki düzen verdim.kısmaya başladım herşeyden ama bu hafta 200 gr gitmiş sabah tartıldım hedefe ulaşamadım daha çok üzgünüm

günaydın herkese .
Dünkü menüm
Sabah:1 yum.peynir,dom.sal.bir dilim ekmek
Öğlen:Arkadaşların ısrarı ile et yemeği(fırından), 1 baklava
Akşam:3 Biber dolma ve salata.
Çayın yanında ayva yedim (sanırım bunu biryerden duymuştum:))
45 dk tempolu yürüyüş.

bence kesinlikle SOSYAL HİZMETLER okumalısın :) neden mi? birincisi senin gbi merhametli insanlara ihtiyaç var bu alanlarda, sonra emin ol ehilleşiyor ve durumu kotarmayı öğreniyorsun... ben ilk gönüllü anneliğe başladığımda, her yuva ziyaretinden sonra o akşam sofrada ağlar hiçbirşey yiyemez sabaha kadar gözyaşı dökerdim, sonra alışıyor ve duruma uygun çözümler üretmeye başlıyorsun... ki olması gereken de bu... hem ayrıca sosyal hizmetler gelişen bir alan iş imkanı da diğerlerine göre daha fazla...

ben de sınavsız üniversite olarak sosyal hizmetler okuyorum :) ama lisans benimki.. bizden sonra kapandı lisans biz son ekibiz... emekli olunca vakıflarda derneklerde gönüllü olmak istiyorum, bunu da bilerek layıkıyla yapmak için okuyorum... ama bu yıl sanırım bütün derslerden kalçam 2 yıl rahat rahat genel altyapımla götürdüm kitap bile almadım ama bu yıl artık çalışmadan olamayacak konular... nerede ne zaman çalışcam bilmem... işin güzel yanı artık ilişik kesilmiyor 10 yıl :) elbet bir ara bitiririm :)

kamu okuyup ne yapcan kardeşim ortada birsürü işsiz kamu mezunu var!!!

veeee günaydın canlar

bugün içimde bi huzur bi kıpırtı neyin nesi bilmem :) hayrolsun inşallah...

menü :

sabah : 1 baharatlı tost
1 bardak süt

öğle : 1 kase şehriye çorbası
2 dlm ekmek
salata

ara : 1 elma

akşam : ızgara tavuk
bulgur pilavı
ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…