Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayrolsun evet bende de aynı durum

günaydın kızlar
Eveeeeetpeki bu hafta durum nasıl

bu hafta biraz daha tokum . haftasonu kaçamağı dışında istikrarlı gidiyorum. bilinçli olarak tahılları arttırdım çünkü tırnağım kenerındaki deri şeytan tırnağı mı ne diyorlar kalkmaya başladı. haftasonu ekmek arası tavuk köfte yiyince toparladıpazartesi ekmeği kesince gene başladı ben de bu gidişata göre bazı şeyleri arttırıyorum

menün pek doyurucuymuş
kadın da hakikaten rahatmış. ya da komşuları çok iyi herhalde ki güveniyo gelmiyo!

iş imkanı olarak ilk 3ünün birbirinden farklı olduğunu düşünmüyorum. kariyer olarak kamu yönetimi kulağa daha hoş geliyor. sosyal hizmetlerin 2 yıllık bölümünün önü açık mı bilmiyorum ama açık öğretimde de bu bölümün olması ve çok mezun vermesi önü açık olsa bile atanma ümütlerini suya düşürebilir.
onun dışında insanın sevdiği işi meslek haline getirmesi bazen sıkıcı olabiliyor. bazı şeyler hiç de uzaktan göründüğü gibi hoş olmayabiliyor. mesela sen gönüllü olarak insanlara yardım etmekten hoşlanan birisin fakat o işten para kazanırken bazı şeyleri eksik yaptığında eleştirilmek suçlanmak zor gelebilir. haaa elimden geleni yapıyorum dersin gayret edersin olur biter.
düşkünlere yardım etmeye devam et ama meslek olarak bence de kamu yönetimi sana daha uygun gözüküyor.
Bu arada Gönül Elçiliği programını incelemeni tavsiye ederim(hazır yardımsever birini bulmuşken)

senin doktora oldu ? maşallah bi de sosyal hizmetler okuyormuş da haberimiz yokmuş ben fotoğrafçılık bile okusam ortalığı yıkardım ayyyy çok işim var diyeaçık öğretimden 2. üniv bakarklen fotoğrafçılık ilgimi çekmişti

dünkü menüm:
sabah: su, 2 dilim hellim peyniri, 3 ceviz
ara:4 form bisküvi
ara:1/2 dürüm döner, 150 ml ayran
ara:10 badem -4 form bisküvi
akşam:2 kepçe merc. çorba (kıvamlı neredeyse püre halinde), hellim peynirli yumurta (çocukların sabahki artığı)
1şekerli türk kahvesi

doktora çoktaaaan bitti artık anlı şanlı doktorum ayol ayyyyy çok işim var ben sanırım zihnimin zorlanmasını seviyorum... kardeşimin eşi de 2. üniversite de fotoğrafçılık okuyor... zaten ilgileniyordu sergilere falan katılıyordu şimdi çok mutlu... bence denemelisin

Nasrettin hocanın bir gün uykusu kaçar.Yatakta dönüp durur bir türlü uyku tutmaz. Hanımı merak eder nolduğunu.
Hanımına düşünüyorum hanım düşünüyorum.Komşunun hamile eşeği yakında kuyruksuz bir sıpa doğurursa ne yaparım
ben?der.

Aman efendi bundan sana ne,diye yanıt verir hanımı.

Öyle deme hanım. Kommşunun eşeğinin kuyruksuz sıpası büyüyüp eşek olacak ve oduna gidecek.Odun yüklü eşekle çamura batacak, komşum beni yardıma çağıracak ben hem komşumuzun yardımına koşacağım .İyi de o sırada ben eşeğin neresinden kurtaracağm söyler misin neresinden tutacağım ?

anafikri de verseydin ya?? ben hangi konuya istinaden bu hikaye anlamadım... safmıyım ne :/

selamlar

dünkü menüm

sabah az bi kahvaltı
ara nescafe
öğle
tavuk çorba 2 dilim ekmek salata
ara akşam bir oldu gibi çayın yanında peynir ekmek yedim
gece 1 çay bardağı tarçınlı süt

çok doğru diyosun bu yönünü düşünemedim anlaşmayı kağıda yazdı bana imzalattı
yemekte sorun yok sözünü dinliyorum da spor çok ağır oluyoo.eve kamera taıcam diyo ben yokken spor yapıyormusun diye

geçen mangalda 1 bardak gazoz içtim diye çok sevindi mangaldan mangala 1 bardağa izin var

15.30 civari komsuma ugradim evinden mis gibi pogaca kokusu geliyordu.cayin yaninda bana da ikram etti bennnnn ucundan bile koparmadim.sanirim o kokuyu hayatim boyunca unutamayacagim.

bravoooo diyorumm
böyle sizi okudukça hevesleniyorum .bende durabilirim

Kuzu bunu paylaşımdaki durum içinmi paylaştın? Öyle değilse bile idden cuk oturmuş

Kizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim kafamin epey sekillenmesine neden oldu ygs ye 3 ay kalana kadar bolumumun beni bulmasini icime ilham olmasini bekleyecegim o zaman da boyle kararsiz kalirsam Kamu Yönetimi sececegim bakayim ne olacak

Menum

Sabah bi tabak yogurtlu karnabahar

Ogle yarim kase puding yarim dilim borek

Aksam cigkofte durum ozlemisim bea

Gazoz içme kraker ne gazozu yaa, şalgam yada ayran neyine yetmiyo bakiim.. Gazoz yok canım cıss

Sen dünümü yazıyosun, yoksa bugünün menüsünü peşinmi yazıyosun seldom gibi..

anafikri de verseydin ya?? ben hangi konuya istinaden bu hikaye anlamadım... safmıyım ne :/

Kuzu bunu paylaşımdaki durum içinmi paylaştın? Öyle değilse bile idden cuk oturmuş

abbowwwwww be ne etmişim öyle. sadece bu fıkrayı yazmak istedim. geçen haftasonu oğlumun haftalık karnesinde yazıyordu. nasrettin hoca fıkralarını bilirzi de bunu ilk defa duydum ve hoşuma gitti. ha forumda paylaşılanlardan ilham aldım mı ?biraz etkilenmiş olabilirim (aslında dünkü durum için daha uygun olabşilir evliliğimde şu olursa şöyle olursa yapamam vs. ama bir insanın meslek seçimini enine boyuna düşünmesi gayet normal. )
Fıkranın ana fikri kaygı ve malesef hepimiz bu stresi zaman zaman yaşıyoruz
Vaktim olmayınca böyle damdan düşer gibi oldu kusura bakmayın
Bir tane daha yazayım mııııı

Son düzenleme:
Aşağıdaki fıkranın gerçek kişi ve kurumlarla hiç bir ilgisi yoktur

çok tatlı bir fıkra bence...basit ama çok anlamlı...

Nasrettin Hoca'ya bir tepsi baklava gelmiş. Hoca eline tepsiyi almış arkadaşlarına paylaştıracak. Hoca sormuş:
-Baklavayı kendime göre mi paylaştırayım yoksa Allah'ın adaletine göre mi paylaştırayım?
Etrafındakiler 'hocam senin işin belli olmaz sen Allah'ın adaletine göre paylaştır ' demişler.
Hoca başlamış baklavayı dağıtmaya kimine 1 dilim kimine 2 dilim kimine 5 dilim vermiş.tepsinin yarısını da almış kendine.
Demişler 'E hocam bu nasıl iş, bu nasıl Allah'ın adaleti ?'
Hoca cevap vermiş ' Allah da bu dünyada böyle yapıyor, kimine bir veriyor kimine üç kimine beş.'

selamlar
bugün tartildim ve 70,6 yım.
kilo veriyorum ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.yanlış anlamayın sırrımı degil,sevincimi:)
takımı unutamıyorum ,herkesi tek tek merak ediyorum.sanki eski arkadasımmışsınız ,akrabammışsınız gibi merak ediyorum..bir de mezun olmak istiyorum.ben bunu basardım mezunum demek için.dogum gunum de yani ocagın sonunda gecen yıl bu zamanlar basladıgım işi bitirmek istiyorum.kendime tekrar güvenim gelsin istiyorum.

ben tekrar dönüyorum.olur mu kaptan ve kaptan yardımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…