Neden garip baktikiBu sabah 1 yum.peynir, 1 dilim ekmek,5-6 zeytin bi de muz.
Muzu yerken eşimin garip bakışları
Hayrolsun evet bende de aynı durumveeee günaydın canlar
bugün içimde bi huzur bi kıpırtı neyin nesi bilmem :) hayrolsun inşallah...
menü :
sabah : 1 baharatlı tost
1 bardak süt
öğle : 1 kase şehriye çorbası
2 dlm ekmek
salata
ara : 1 elma
akşam : ızgara tavuk
bulgur pilavı
ayran
Eveeeeetpeki bu hafta durum nasıl
Sabah
yumurta,peynir zeytin,maydanoz,nane,soğan,domates,pide,çay
öğle
dolma sarma,yoğurt
akşam
sarma dolma, lahana salatası,balık..
su
2,5 litre
bol çay
Yürüyüş bugün yapamadım çünkü kızımı bugünde göndermedim okula dün makete kadar gittim geldiğimde benim kızın sınıf arkadaşı evdeydi, tabii zil çalınca baba uyanmış güya ben baba kalkana kadar sarma dolma yapcam neyse planı hiç değiştirmedim.. Okuldan geldi diye çocuk yemek vardı onu ısıttım kızlar yediler yemeklerini ben dolma sarma hazırlığını yaptım.. İki ders boş oluca göndermişler eve.. Eve gelmiş anne yok bakkaldan aramış kız annesini, gezmeye gitmiş akşam 5 te gelecek ve daha öğlen demiş komşuya geç eee komşuda evde yok kızda bize gelmiş.. Yemek yaparken hep düşündüm ya ne rahat anneler var kız çocuğu bir başına dışarda kalmış.. Saat 5 ten sonra geldi kadın.. İyiki biz yakınmışız yani..
Yaa kizlar biliyorum burayla alakasiz ve ilgilu konus baska yrde ama bu sitede en cok ve tek sizleri tanidigim icin sizlere sormak istiyorum
Simdi seneye ygs ye girecegim ve kafamda kaba taslak eleye eleye 5 bolum kaldi
4 yillik lisans programlari
1-Kamu yönetimi=Simdilik en cok icime sinen ve okumak istedigime inandigim bolum bu.
2-İktisat=bu bolumde bana sicak geliyor ama dersleri biraz agir gibi geldi
3-İsletme=Bu bolume de pozitif yaklasimlardayim ama gordugum kadariyla ortalik isletme mezunu dolu ve is imkanlari kafami karistirdi bu bolumu okursam guzel bi is sahibi olmak icin cok fasla donatmaliyim kendimi cnku mezunu cok
4-MALİYE=digerlerine oranla en az sicak baktigim bolum bu
2yillik onlisans olarak da
SOSYAL HIZMETLER bu bolumun cok guzel bi bolum oldugunu dusunuyorum yaslilara kimsesiz cocuklara muhtaclarayardim etmek cok guzel ancak sicak baktigim bi bolum ama cok vicdanli duygusal merhametli bi insanim (kendimi ovmek icin soylemiyorum) hayatimi etkileyen olumsuz bi ozellik bu cunku dozundan fazla yaziyorum duygularimi mesela esimle ymege ciktigimizda yanimiza bi dilenci ya da mendil satan cocuk falan gelse onlarin o halini dusunmekten ne yemek yoyebiliyorum ne de o gece rahat uyuyabiliyorum gezmemiz benim de esimin de burnumdan geliyor hal bu iken bi de bu tur muhtac insanlarin tamamen arasinda olursam psikologluk olurum diye korkuyorum bi sosyal hizmetler gorevlisi hangisine yetsin ki
Ayyyy bilemedimmmmm nolur yardim edip fikirlerinizi sunun
senin doktora oldu ? maşallah bi de sosyal hizmetler okuyormuş da haberimiz yokmuş ben fotoğrafçılık bile okusam ortalığı yıkardım ayyyy çok işim var diyebence kesinlikle SOSYAL HİZMETLER okumalısın :) neden mi? birincisi senin gbi merhametli insanlara ihtiyaç var bu alanlarda, sonra emin ol ehilleşiyor ve durumu kotarmayı öğreniyorsun... ben ilk gönüllü anneliğe başladığımda, her yuva ziyaretinden sonra o akşam sofrada ağlar hiçbirşey yiyemez sabaha kadar gözyaşı dökerdim, sonra alışıyor ve duruma uygun çözümler üretmeye başlıyorsun... ki olması gereken de bu... hem ayrıca sosyal hizmetler gelişen bir alan iş imkanı da diğerlerine göre daha fazla...
ben de sınavsız üniversite olarak sosyal hizmetler okuyorum :) ama lisans benimki.. bizden sonra kapandı lisans biz son ekibiz... emekli olunca vakıflarda derneklerde gönüllü olmak istiyorum, bunu da bilerek layıkıyla yapmak için okuyorum... ama bu yıl sanırım bütün derslerden kalçam2 yıl rahat rahat genel altyapımla götürdüm kitap bile almadım ama bu yıl artık çalışmadan olamayacak konular... nerede ne zaman çalışcam bilmem... işin güzel yanı artık ilişik kesilmiyor 10 yıl :) elbet bir ara bitiririm :)
kamu okuyup ne yapcan kardeşim ortada birsürü işsiz kamu mezunu var!!!
senin doktora oldu ? maşallah bi de sosyal hizmetler okuyormuş da haberimiz yokmuş ben fotoğrafçılık bile okusam ortalığı yıkardım ayyyy çok işim var diyeaçık öğretimden 2. üniv bakarklen fotoğrafçılık ilgimi çekmişti
Nasrettin hocanın bir gün uykusu kaçar.Yatakta dönüp durur bir türlü uyku tutmaz. Hanımı merak eder nolduğunu.
Hanımına düşünüyorum hanım düşünüyorum.Komşunun hamile eşeği yakında kuyruksuz bir sıpa doğurursa ne yaparım
ben?der.
Aman efendi bundan sana ne,diye yanıt verir hanımı.
Öyle deme hanım. Kommşunun eşeğinin kuyruksuz sıpası büyüyüp eşek olacak ve oduna gidecek.Odun yüklü eşekle çamura batacak, komşum beni yardıma çağıracak ben hem komşumuzun yardımına koşacağım .İyi de o sırada ben eşeğin neresinden kurtaracağm söyler misin neresinden tutacağım ?
hoşgeldin canım inş istediğin kiloya düşersin bu azmin hırsın hiç bitmesin
bende dün dolma yaptım ve benim de arttı bende buzluğa atayım onları
oğlunun sözünden hiç çıkma bence seni zayıflatır bu çocuk
o kendisi ile gurur duyar sende mutlu olursun ne güzel
tatlım hoşgeldin benimde 14 aylık bir oğlum var
bende geçen haftalarda öyleydim.hiç doymuyordum.çocuğun krakerlerini bile ben yiyordum.bence netten bol bol başarı öyküleri oku kendine diyet programı seçmeye çalış,aclık hissettiğinde bol bol su iç
ben 2 haftadır kendime çeki düzen verdim.kısmaya başladım herşeyden ama bu hafta 200 gr gitmiş sabah tartıldım hedefe ulaşamadım daha çok üzgünüm
inşallah böyle 2 dilimle devam edersin
ya oğlununa ne eziyet ediyosun? sen koskoca kadın yemeği kaçıracaksın oğlun da sana hatırlatacakya sen yemeye devam edersen ya sen onu dinlemezsen veya kilo veremezsen kendini ne kadar değersiz hissedecek düşündün mü hiç? bakacak annesi sözünü dinlemiyo o yokken yiyo bir yerden sonra yani sana güvenemeyeceğini anlayınca 'zaten beni dinlemiyorsun' diyip belki de sana hakaret ederek bitirir bu anlaşmayı benden söylemesi. sırf kendini beceriksiz hissetmemek için...Bence oğlun seni dürtmeden de ne kadar yiyeceğine karar verebilirsin acımasız hedef iş başında
15.30 civari komsuma ugradim evinden mis gibi pogaca kokusu geliyordu.cayin yaninda bana da ikram etti bennnnn ucundan bile koparmadim.sanirim o kokuyu hayatim boyunca unutamayacagim.
Kuzu bunu paylaşımdaki durum içinmi paylaştın? Öyle değilse bile idden cuk oturmuşNasrettin hocanın bir gün uykusu kaçar.Yatakta dönüp durur bir türlü uyku tutmaz. Hanımı merak eder nolduğunu.
Hanımına düşünüyorum hanım düşünüyorum.Komşunun hamile eşeği yakında kuyruksuz bir sıpa doğurursa ne yaparım
ben?der.
Aman efendi bundan sana ne,diye yanıt verir hanımı.
Öyle deme hanım. Kommşunun eşeğinin kuyruksuz sıpası büyüyüp eşek olacak ve oduna gidecek.Odun yüklü eşekle çamura batacak, komşum beni yardıma çağıracak ben hem komşumuzun yardımına koşacağım .İyi de o sırada ben eşeğin neresinden kurtaracağm söyler misin neresinden tutacağım ?
Durabilirsin tabii, hem durabilirsin hem daha çok paylaşım yapabilirsin yeterki sen iste canımbravoooo diyorumm
böyle sizi okudukça hevesleniyorum .bende durabilirim
Gazoz içme kraker ne gazozu yaa, şalgam yada ayran neyine yetmiyo bakiim.. Gazoz yok canım cıssçok doğru diyosun bu yönünü düşünemedim anlaşmayı kağıda yazdı bana imzalattı
yemekte sorun yok sözünü dinliyorum da spor çok ağır oluyoo.eve kamera taıcam diyo ben yokken spor yapıyormusun diye
geçen mangalda 1 bardak gazoz içtim diye çok sevindi mangaldan mangala 1 bardağa izin var
Sen dünümü yazıyosun, yoksa bugünün menüsünü peşinmi yazıyosun seldom gibi..Kizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim kafamin epey sekillenmesine neden oldu ygs ye 3 ay kalana kadar bolumumun beni bulmasini icime ilham olmasini bekleyecegim o zaman da boyle kararsiz kalirsam Kamu Yönetimi sececegim bakayim ne olacak
Menum
Sabah bi tabak yogurtlu karnabahar
Ogle yarim kase puding yarim dilim borek
Aksam cigkofte durum ozlemisim bea
anafikri de verseydin ya?? ben hangi konuya istinaden bu hikaye anlamadım... safmıyım ne :/
Kuzu bunu paylaşımdaki durum içinmi paylaştın? Öyle değilse bile idden cuk oturmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?