Benim de bu gün boğazım ağrıyor ve burnum akıyor ... 40 dk yürüdüm öğlen, iş çıkışı da yürürüm, ctesi pazar dinlenirim.canım benim bir kaç rahatsızlığım var bu hafta spor yapamadım iki gündür. böbrek rahatsızlığım var bir de boğazlarım şişti bademciklerim var doktora gidicem ameliyat olucam belki. zaten kilom aşağıya da düşmüyor iki bişi yesem hemen cıkıyor ben sanırım bir iki hafta olduğum yerde duraklayacağım gibi. ha yine sana ayak uydurmaya calısırım maksat motive ol benden gidemese bile senden gitsin ama benim vucut kitlendi iyice. bir hastalıklarım zayıflasın bakalım. taş öldürdü beni yatıyorum günlerdir.
Canın sıkılmasın canım, her hafta az yada çok vereiliyorsun kiloyu ya sen ona bak, hadi birde her hafta alsaydın o gramları?Benim de bu gün boğazım ağrıyor ve burnum akıyor ... 40 dk yürüdüm öğlen, iş çıkışı da yürürüm, ctesi pazar dinlenirim.
Çok geçmiş olsun canım böbrek apayrı tabi, umarım kısa zamnda atlatırsın. Haftalık hedef olsa da olmasa da hepimizin toplam bir hedefim var zaten..... o hedefe doğru sağlıklı bir şekilde acele etmeden gitmek istiyorum da 100 ya da 200 gr verince çokkkkk canım sıkılıyor doğrusu.
Canım çok geçmiş olsun.. Sen de kaynar yap ceviz de ekleyerek iç.. Böbrek taşı da zor Allah yardımcın olsun acil şifalar canım..canım benim bir kaç rahatsızlığım var bu hafta spor yapamadım iki gündür. böbrek rahatsızlığım var bir de boğazlarım şişti bademciklerim var doktora gidicem ameliyat olucam belki. zaten kilom aşağıya da düşmüyor iki bişi yesem hemen cıkıyor ben sanırım bir iki hafta olduğum yerde duraklayacağım gibi. ha yine sana ayak uydurmaya calısırım maksat motive ol benden gidemese bile senden gitsin ama benim vucut kitlendi iyice. bir hastalıklarım zayıflasın bakalım. taş öldürdü beni yatıyorum günlerdir.
Benim de bu gün boğazım ağrıyor ve burnum akıyor ... 40 dk yürüdüm öğlen, iş çıkışı da yürürüm, ctesi pazar dinlenirim.
Çok geçmiş olsun canım böbrek apayrı tabi, umarım kısa zamnda atlatırsın. Haftalık hedef olsa da olmasa da hepimizin toplam bir hedefim var zaten..... o hedefe doğru sağlıklı bir şekilde acele etmeden gitmek istiyorum da 100 ya da 200 gr verince çokkkkk canım sıkılıyor doğrusu.
İnşallah toparlanırsın canım.. Hareketsiz yatınca e ilaçlarda var o yüzden kilo durumunun git gelleri..sagol akrepciğim. yatıyorum bol su ve üç tane ilacım var midem bulanıyor artık bir tane de antibiyotiğim var agrıkesici.. bilmiyorum şişiyorum mu nedir valla yorgan içindeyim.
toparlanırız elbet.
canım benim bir kaç rahatsızlığım var bu hafta spor yapamadım iki gündür. böbrek rahatsızlığım var bir de boğazlarım şişti bademciklerim var doktora gidicem ameliyat olucam belki. zaten kilom aşağıya da düşmüyor iki bişi yesem hemen cıkıyor ben sanırım bir iki hafta olduğum yerde duraklayacağım gibi. ha yine sana ayak uydurmaya calısırım maksat motive ol benden gidemese bile senden gitsin ama benim vucut kitlendi iyice. bir hastalıklarım zayıflasın bakalım. taş öldürdü beni yatıyorum günlerdir.
Benim de bu gün boğazım ağrıyor ve burnum akıyor ... 40 dk yürüdüm öğlen, iş çıkışı da yürürüm, ctesi pazar dinlenirim.
Sagol cnm, normalde sık hastalanırım da dıyete başladıgımdan berı iyıydim.mikroplar özlemiş benı.cold ılacları emzırdıgım ıcın alamıuorum.Geçmiş olsun ,bol su içmeye çalış.
azar azar da olsa gidiyor kilolar maşallah. yeşil çay vücut direncini arttırıyor ki şimdi ben de bir tane içiyorum. resmen çocukların hastalığı yüzünden hastalanmaya veya hastayım demeye fırsat bulamıyorum. valla o kadar yolculuk yaptık her defasında soğuk aldım hastalanacak gibi oldum kah meyve kah yeşil çayla toparladım. sarmısak da bademciğe iyi geliyor. boğazım gıcıklanırken yutuyorum 1 tane ,ağrımaya başladıktan sonra fayda etmiyor. bak işte kendine. multivitamin+ cold ilaçlar var ya onlar rahatlatır veya hastalığın ilerlemesini engeller.+ adaçayı ile gargara yap. evde yoksa tuzlu su ile gargara da olur.
Canım ben kutu içinde hazır alıyorum ve o malzemeleri 5 e bölüyorum. Bitka çayları için demliğim var onda kaynatıyorum ve suyu azaldıkça su ekleyip kaynatıyorum 1 hafta gidiyor böyle, sonrası zaten etkisi azalıyor ve yeniliyorum içindekini döküp..kaptancım ben Adana'dan kaynar aldım ya sana nasıl yapmam gerektiğini soracaktım, daha önce yazmıştın ama geri sayfalara bakamadım kısaca tarif edermisin ??? ben çıktım biraz yürüyeceğim grşrz
Yoğurt küründeki zerdeçal bağışıklık sistemini güçlendirir, onun da faydasını görürsün ve ve ve emziriyorsun, kaynarın çok güzel sütü olur..Bugun menum:
Sabah:9 zeytın.az peynır.1 dıilm ekmk
Ara:turk kahvesı
Öğlen 1 kase kellogs 1 prtkl
Ara:187 kcal çıkolata
Akşam:1.5 lahmacun(çapı 15-20 cm cıvarı)
Salata ve 2 brdk ayran.
Bu arada bu hafta her akşam yoğurt kürü yaptım.
Estağfurullah canım ne kusuru..Tesekkur ederım kaptanım.bır de ara öguñ olarak mı tuketıyoruz.kusura bakma sorularım için.
Tesekkur ederımEstağfurullah canım ne kusuru..
Kaynarı ara öğün olarak değil içecek olarak tüketiyosun canım, menülerinde sonra içebilirsin 1 fincan veya 1 kupa..
Ben her kupaya yada fincana 1 ceviz ekliyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?