Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Peki çok teşekkür ederim

Takim kac kisilik canim

Peki çok teşekkür ederim

Takim kac kisilik canim
Şu an için 7 kişiyiz ama bu değişebilir azalır da çoğalırda, neden sordun şu an kimse yok diyemi?
Hafta sonu sakin geçer burası... Ben ve bi kaç kişi gireriz hafta sonları ve sen de eklendin bugünden sonra..
Hafta içi daha da yoğunlaşır canım..

Yok ondan sormadim hani takimlar kac kisilik anlamında sormuştum
bende takima yararli olmaknicin elimden geleni yapıcam yardımların icin cok tesekkur ederim canim

Yok ondan sormadim hani takimlar kac kisilik anlamında sormuştum
bende takima yararli olmaknicin elimden geleni yapıcam yardımların icin cok tesekkur ederim canim
14- 15 e kadar uzanır takım sayısı canım..
Elinden geleni yapacağına inanıyorum, ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyondur..
Takım olarak kilo verirsek, hem takımı güçlendiririz hem kendimizi... İstedğimiz kiloya yaklaştıkça kendimize olan güvenimiz artar daha güçlü oluruz..

Ben is cikisi hep burdayim istede ara ara gelrm ama 4den sonra dersim olmuyor genelde ozmn gelrm sknti olurmu

Ben is cikisi hep burdayim istede ara ara gelrm ama 4den sonra dersim olmuyor genelde ozmn gelrm sknti olurmu
Hayır canım hiç sorun olmaz, önemli olan takımda olmanın sorumluluğunu yerine getirmek...
Sen paylaşımda bulun ve beslenmene dikkat et paylaşım saatinin önemi yok..

Hayır canım hiç sorun olmaz, önemli olan takımda olmanın sorumluluğunu yerine getirmek...
Sen paylaşımda bulun ve beslenmene dikkat et paylaşım saatinin önemi yok..
anlastık canım ozaman basarıcaz el bırlıgıyle

Başarıcaz tabiki canım yeterki isteyelim, beynimizi doğru yönlendirelim..
Gidecek pis kara yağlar, içimizdeki saklı cenneti ortaya çıkarıcaz yeterki isteyelim..
INSALLAH TATLIM sanırım kaptanımızsın cok motıve edıosun saol

Ben takım arkadaslarımı nasıl tanıcam pekı
Tanırsın canım merak etme, az sabır..
Geleli daha dakikalar oldu
Her gelen üyemiz sana hoşgeldin mesajı yazacaktır sende verdiğin cevapla ve konuşmalara katılmakla bir bakmışsın herkesleri tanıyorsun.. İlk bi kaçgünün acemiliği illaki olur ama tanıdıkça alışırsın..
Belkide 2. takımlı olursun kimbilir

haklısı acelecı davrandım ben 2 hafta boyunca sadık kalrm ozmn kesın takımda olurmuyum

haklısı acelecı davrandım ben 2 hafta boyunca sadık kalrm ozmn kesın takımda olurmuyum
Tabiki olursun ama takıma girene kadar değil asıl takımda olduğunda da kurallara ve sorumluluğuna sadık kalmanı istiyorum canım aksi takdirde girişinden hızlı olur çıkışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…