asıl onemlı olan takıa gordıken sonrakı durumum ve elımden gelenı yapıcam hem takımım ıcn hem kendım ıcın tatlım sen bana guvenTabiki olursun ama takıma girene kadar değil asıl takımda olduğunda da kurallara ve sorumluluğuna sadık kalmanı istiyorum canım aksi takdirde girişinden hızlı olur çıkışın
Harika bir gelin olacaksın canım..Gercekten artık bu yuku tasımak ıstemıyorum kesın karar verdım ve uye olup takıma gırmye karar verdım eskıden her ıstedgım gıysı oluyordu sımdı aklım alıyor o guzel elıselerde kendımı aynada begenmıyorum bıde dedıgım gıbı dugunum var naspse guzel bı gelın olmak ıstıyorum ve unun ıcın de elımden gelen ne varsa yapıcam kaptanım takımın calıskan uyesı olucam
Tamam canım günlük düşünüyorum zaten verimli olurHarika bir gelin olacaksın canım..
Kendine bir ajanda yapgünlük yediğini içtiğini oraya da yaz, kilo günlüğün olsun senin hem güzel bir anın olur..
Hosbuldum canimSlam kizlar.
Masalpersi hosgeldin
Hmmm çok da faydalı bişey bence, hem de doyurucu çok güzel ..Değerli akrep kaptan şimdi sizde nasıl söylüyolar bilmiyorum amma bizde gecəniz xeyir diyolar. ben de öncelikle size gecəniz xeyir diyorum. şimdi kesmik-(kəsmik) süt kaynatılıyor kaynadığı anda yoğurt ilave ediliyor ve süt kesiliyor ve tülbendden keçiriliyor. İşte bu bizde kəsmik adlanır. Xlebçı rusca. Azerice de xlebçı deyirik ruscayı bilmediyim için çeviri edemiyorum. Amma şu kadarını diye bilirim tahıldan hazırlanıyor çeşidi çokdur. diete bir zararı yok aç olduğumda onu yiyip açlığımı bastırıyorum. Hepinizi öpüyorum umarım anlatabilmişimdir.
Tamam canım sen toplu olark yazarsın artık hepsini..Merhaba kizlar ben haftasonu pek aktif olamiyorum malum çalıştığım icin ev temizlik carsi pazar derken bide bebek olunca bi sn bile durmak olmuyo ben hepsini toplu pzt sabahi yazsam olur mu suan tlf den zor oluyor 1 satten fazlada yürüdüm tabi önce pazar sonra market derken bwya bi yol kadettim herkese hayirli geceler
Tamam canım, sen nasıl oldun?İyi haftasonlati yarin spor listesini hazirliyorum. Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Hepinize kolay gelsin
Ne demek her zaman cevap veririm ben. Kilom şu an 83.7. 55-e inmek istiyorum.Hmmm çok da faydalı bişey bence, hem de doyurucu çok güzel ..
Teşekkür ederim canım, önem verip cevapladığın için
Senin kilo kaç şu an ve kaç kiloya inmek istiyorsun?
Boyun kaç peki canım..Ne demek her zaman cevap veririm ben. Kilom şu an 83.7. 55-e inmek istiyorum.
Boyum 155Boyun kaç peki canım..
HmmBoyum 155
Elbette olabilir.Hmm
Hedef kilon iyiymiş o zaman canım, hatta 50 bile yapabilirsin istersen neden olmasın dimi?
Neler yapıyosun kuzu kilo vermek adına, günlük spor yapmak çok önemli mesela..Elbette olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?