Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dun aksam yemeyi saat 6da kesebildim sonrasinda splendali limonata yapup ictim.
Bugun de az once saat 5 ceyrekte bitirdim insallah.niyetim bitku cayi demleyip onu icmek.
Gun boyu pek de dikkatli degildim.aksam dikkat etmeye baslaginca gunduzki iradem de dyzeliyir genelde.
2 ay oldu mu bilmiyorum akrep sen 67kilo civarindayken bisey payladmistin.bir arkadasin 50lu kilolara düşmüştü sen de nasil diye sormustun aksam 6dan sonra yemeyi kestim demusti.sen de ben hep oyle yapiyorum ama kilo veremiyirum diyince 1.ay verilmiyor ama 2.ay kilo gitmeye başlıyor demişti. Ne guzel degil mi, bunu tipki o arkafad gibi sen de basardin:) darısı bazimiza insallah

Neler yapıyosun kuzu kilo vermek adına, günlük spor yapmak çok önemli mesela..
Yok ben takımıma da açıkladım durumu bende spor yok. yediklerim bol sebze ve yeşillik. yemek 1 kaseyi geçmez. yeşil çay su bazen papatya çayı. Ama yarına kafamda başka bir şey var inşallah nasip olursa şimdiden söylemiyeyim de.

bu
bahsettiğin Greçka mı karabuğday mı?

asıl onemlı olan takıa gordıken sonrakı durumum ve elımden gelenı yapıcam hem takımım ıcn hem kendım ıcın tatlım sen bana guven
SLM kızlar hoş geldiniz umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız..

Cumartesi Günkü Menüm
sabah
1 bardak ılık su(limonlu)
ara
su su su
öğlen
2-3 adet kara lahana dolması, kaygana (küçük), domates , 3 zeytin ve çay(şekersiz tabiki)
ara
1 bardak form çay
akşam
1 küçük dilim pizza (oğluş tutturdu pizza diye bende bir dilim tadımlık yedim.)
kitap: 21 günde NLP

Pazar Günkü

sabah
---
ara
su su su
öğlen
Peynirli yumurta,somates salatalık, zeytin, 2 bardak şekersiz cay, 3 dilim ekmek(ekmek az olsa iyi di ama)
ara
Portakal, Kivi
akşam
çorba,1 dilim ekmek
kitap: 21 günde NLP

Günaydın arakadaşlar spor olarak da pazar günü bol miktarda temizlik. Oğlum sağ olsun halıya süt döktü. Halı bile sildim yani

Günaydın herkese. Kızlar akşamları yemek yapma telaşı vs derken hafta içi çok yorgun düşüyorum. Çalışanlar siz spor işini nasıl yapıyorsunuz. Spor salonuna yazılayım dedim yakın ve saatleri uygun olan program bulamadım. Birde evde düzenli yapabiliyor musunuz? Ben spor yapınca vücüdumun hareket istediğini daha iyi anlıyorum.

Hadi bakalım sürpriz olsun o zaman, sporu rahatsızlığından dolayı yapamıyosun sanırım..

Hadi bakalım sürpriz olsun o zaman, sporu rahatsızlığından dolayı yapamıyosun sanırım..
Evet ya rahatsızlığımdan dolayı yapamıyorum. Sağolsun takımım durumumu anlayışla karşıladı. Bir zamanlar yapmışdım ve kendime zarar vermişdim doktor bana demediğini bırakmadı.

Evet ya rahatsızlığımdan dolayı yapamıyorum. Sağolsun takımım durumumu anlayışla karşıladı. Bir zamanlar yapmışdım ve kendime zarar vermişdim doktor bana demediğini bırakmadı.
Yok canım o zaman yapma ama kendinezarar vermeden de yapacağın antremanlar var aslında, fizik olarak daha güzel görünmen açısından yani, yine de sen bilirsin tabi..

O arkadaş en son gördüğümde 52 kiloydu ve 68- 69 larda başlamıştı evet.. Ayy aklıma getirdin kuzu, doğru söylüyosun ama ben akşam 6 ya kadar ne bulursam hüpletiyordum onun yedikleri az geliyordu bana..
Şimdi anladım neden az yediğini çünkü mide küçülüyor, şu an ben de az yiyebiliyorum midem küçülmüşki hemen doyuyorum ne güzel dimi..
Senin akşam 6 ya çekmene sevindim canım evet akşam yemeyince gün içindeki iştah da geriye çekiyor kendini..
Başarıcaksın eminimm

GÜNAYDIN KIZLAR UMARIM HERKESLER İYİDİR GÜZEL Bİ HAFTA OLUR İNŞALLAH HEPİMİZE
Cuma gün menüm
sabah
1 poaça---çay
ara latte
öğlen türk kahvesi---2 adet bisküvi
akşam fırında karnıbahar---lahana salatası
Cumartesi
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek---yarım yumurta---kk peynir---5 zeytin----2 çeri domates
öğlen 1 muz
akşam 7--8 sıkım çiğ köfte---- bol salata--- 4 T.kaşık sütlaç
Pazar
sabah
2 dilim tt ekmek---kk peynir--5 adet zeytin--- çok kaz çeçil peynirli yumurta---2 dilim gözleme----2 adet çeri domates
öğlen türk kahvesi
ara 1 muz
akşam 3 sıkım çiğ köfte----bol yeşillik---eşimin yaptığı elma tatlısı çok hafif bi tatlıydı yarım dilimde ondan yedim
SU ihtiyacımı pek karşılayamadım çünkü işe daldığım zamanlar su içmek aklıma gelmez cts ve pazar günü toplamı 2 litre su içmişimdir.
Kitap: Bir Genç Kızın Uyuşturucu Günlüğü

Günaydın canım.
Tatlım akamları t karşısında bile yapabilirsin bişiler, dinlenme saatinde spor yaparsın daha güzel olur en az yarım saat..

Günaydın canım.
Tatlım akamları t karşısında bile yapabilirsin bişiler, dinlenme saatinde spor yaparsın daha güzel olur en az yarım saat..
Yok o şekilde yapıyorum ama daha düzgün olsun istiyorum. Birde evde yarım saat yalnız kalamaıyorum. Oğlum hemen üstüme atlıyor. Dıgıdık dıgıdık yapalım kuacağına al beni. Oyna benimle bıtakmıyor beni. Yere uzanıyorum tepemde. Başka odaya gidiyorum hemen aramaya koyuluyor anne nerdesin. anne buraya gel.

Yeni gelen arkadaslar spor yaparsa kendilerini ekleyebilirler. Pc bozuldu benim. L losefar canim sporumuzu beraber yapalim ben kilo aldim cunku. İlaclarim devam ediyor ama yat yat ye ye olmadi. Bu taşım dusmuyor ya bol dans edicem beraber yarisalim.

Tamam canım, sen nasıl oldun?

Canim bu soguklardan mi yoksa tas dusecek mi bilemedim bi agridi sonra acilde serum falan. İlaclara devam. Kucucuk tas felc ediyo insani ya.. iyi olucam ama burayla ilgilenemiyorum cok. Biraz da kilo almisim. Bu hafta izin mi alsam diyorum.

Anammm 6 bizim evde aksam ustu oluyo.12 den once kimse yatmaz.ben 7.30 yapicam İnsaallah.
Hedefcim
bu haftaki kilom: 77.1
Cuma gunu tekrar yazarim kilomu
gelelim menuye bugun orucluyum İnsaallah
sahur bir portakal bir armut
ceyrek ekmek peynir

canım ben akşam saat 7 gibi plates yapıyorum öyle bacak hareketleri felan o da ancak 30 dk daha fazlasına zaman ayıramıyorum. ayrıca vücudum yorğun düşüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…