Yok ben takımıma da açıkladım durumu bende spor yok. yediklerim bol sebze ve yeşillik. yemek 1 kaseyi geçmez. yeşil çay su bazen papatya çayı. Ama yarına kafamda başka bir şey var inşallah nasip olursa şimdiden söylemiyeyim de.Neler yapıyosun kuzu kilo vermek adına, günlük spor yapmak çok önemli mesela..
bahsettiğin Greçka mı karabuğday mı?Değerli akrep kaptan şimdi sizde nasıl söylüyolar bilmiyorum amma bizde gecəniz xeyir diyolar. ben de öncelikle size gecəniz xeyir diyorum. şimdi kesmik-(kəsmik) süt kaynatılıyor kaynadığı anda yoğurt ilave ediliyor ve süt kesiliyor ve tülbendden keçiriliyor. İşte bu bizde kəsmik adlanır. Xlebçı rusca. Azerice de xlebçı deyirik ruscayı bilmediyim için çeviri edemiyorum. Amma şu kadarını diye bilirim tahıldan hazırlanıyor çeşidi çokdur. diete bir zararı yok aç olduğumda onu yiyip açlığımı bastırıyorum. Hepinizi öpüyorum umarım anlatabilmişimdir.
Yok ben takımıma da açıkladım durumu bende spor yok. yediklerim bol sebze ve yeşillik. yemek 1 kaseyi geçmez. yeşil çay su bazen papatya çayı. Ama yarına kafamda başka bir şey var inşallah nasip olursa şimdiden söylemiyeyim de.
SLM kızlar hoş geldiniz umarım istediğiniz kilolara ulaşırsınız..asıl onemlı olan takıa gordıken sonrakı durumum ve elımden gelenı yapıcam hem takımım ıcn hem kendım ıcın tatlım sen bana guven
Hadi bakalım sürpriz olsun o zaman, sporu rahatsızlığından dolayı yapamıyosun sanırım..Yok ben takımıma da açıkladım durumu bende spor yok. yediklerim bol sebze ve yeşillik. yemek 1 kaseyi geçmez. yeşil çay su bazen papatya çayı. Ama yarına kafamda başka bir şey var inşallah nasip olursa şimdiden söylemiyeyim de.
Evet ya rahatsızlığımdan dolayı yapamıyorum. Sağolsun takımım durumumu anlayışla karşıladı. Bir zamanlar yapmışdım ve kendime zarar vermişdim doktor bana demediğini bırakmadı.Hadi bakalım sürpriz olsun o zaman, sporu rahatsızlığından dolayı yapamıyosun sanırım..
Yok canım o zaman yapma ama kendinezarar vermeden de yapacağın antremanlar var aslında, fizik olarak daha güzel görünmen açısından yani, yine de sen bilirsin tabi..Evet ya rahatsızlığımdan dolayı yapamıyorum. Sağolsun takımım durumumu anlayışla karşıladı. Bir zamanlar yapmışdım ve kendime zarar vermişdim doktor bana demediğini bırakmadı.
O arkadaş en son gördüğümde 52 kiloydu ve 68- 69 larda başlamıştı evet.. Ayy aklıma getirdin kuzu, doğru söylüyosun ama ben akşam 6 ya kadar ne bulursam hüpletiyordum onun yedikleri az geliyordu bana..Dun aksam yemeyi saat 6da kesebildim sonrasinda splendali limonata yapup ictim.
Bugun de az once saat 5 ceyrekte bitirdim insallah.niyetim bitku cayi demleyip onu icmek.
Gun boyu pek de dikkatli degildim.aksam dikkat etmeye baslaginca gunduzki iradem de dyzeliyir genelde.
2 ay oldu mu bilmiyorum akrep sen 67kilo civarindayken bisey payladmistin.bir arkadasin 50lu kilolara düşmüştü sen de nasil diye sormustun aksam 6dan sonra yemeyi kestim demusti.sen de ben hep oyle yapiyorum ama kilo veremiyirum diyince 1.ay verilmiyor ama 2.ay kilo gitmeye başlıyor demişti. Ne guzel degil mi, bunu tipki o arkafad gibi sen de basardin:) darısı bazimiza insallah
Günaydın canım.Günaydın herkese. Kızlar akşamları yemek yapma telaşı vs derken hafta içi çok yorgun düşüyorum. Çalışanlar siz spor işini nasıl yapıyorsunuz. Spor salonuna yazılayım dedim yakın ve saatleri uygun olan program bulamadım. Birde evde düzenli yapabiliyor musunuz? Ben spor yapınca vücüdumun hareket istediğini daha iyi anlıyorum.
Nedir canım zahmet diyilse söylermisin.Yok canım o zaman yapma ama kendinezarar vermeden de yapacağın antremanlar var aslında, fizik olarak daha güzel görünmen açısından yani, yine de sen bilirsin tabi..
Yok o şekilde yapıyorum ama daha düzgün olsun istiyorum. Birde evde yarım saat yalnız kalamaıyorum. Oğlum hemen üstüme atlıyor. Dıgıdık dıgıdık yapalım kuacağına al beni. Oyna benimle bıtakmıyor beni. Yere uzanıyorum tepemde. Başka odaya gidiyorum hemen aramaya koyuluyor anne nerdesin. anne buraya gel.Günaydın canım.
Tatlım akamları t karşısında bile yapabilirsin bişiler, dinlenme saatinde spor yaparsın daha güzel olur en az yarım saat..
Tamam canım, sen nasıl oldun?
Anammm 6 bizim evde aksam ustu oluyo.12 den once kimse yatmaz.ben 7.30 yapicam İnsaallah.Dun aksam yemeyi saat 6da kesebildim sonrasinda splendali limonata yapup ictim.
Bugun de az once saat 5 ceyrekte bitirdim insallah.niyetim bitku cayi demleyip onu icmek.
Gun boyu pek de dikkatli degildim.aksam dikkat etmeye baslaginca gunduzki iradem de dyzeliyir genelde.
2 ay oldu mu bilmiyorum akrep sen 67kilo civarindayken bisey payladmistin.bir arkadasin 50lu kilolara düşmüştü sen de nasil diye sormustun aksam 6dan sonra yemeyi kestim demusti.sen de ben hep oyle yapiyorum ama kilo veremiyirum diyince 1.ay verilmiyor ama 2.ay kilo gitmeye başlıyor demişti. Ne guzel degil mi, bunu tipki o arkafad gibi sen de basardin:) darısı bazimiza insallah
canım ben akşam saat 7 gibi plates yapıyorum öyle bacak hareketleri felan o da ancak 30 dk daha fazlasına zaman ayıramıyorum. ayrıca vücudum yorğun düşüyor.Günaydın herkese. Kızlar akşamları yemek yapma telaşı vs derken hafta içi çok yorgun düşüyorum. Çalışanlar siz spor işini nasıl yapıyorsunuz. Spor salonuna yazılayım dedim yakın ve saatleri uygun olan program bulamadım. Birde evde düzenli yapabiliyor musunuz? Ben spor yapınca vücüdumun hareket istediğini daha iyi anlıyorum.
Canım karabuğday qreçkadır zaten aslında qreçka Rusca Azərbaycanca qarabaşaq deyilir. Ama xlebçı başqa bir şey ekmek yerine yeniliyor. Tabii qarabaşaqdan olanı da var.bu
bahsettiğin Greçka mı karabuğday mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?