Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Tatlım bu süper bir şey, şikayet etme bilakis memnun ol ve birlikte yapacağınız şekle getir antrenmanını..
Eğlenceye dönüştür yani. Hem oğluşun mutlu olur hem de sen..
Seni özlüyor annesi, sen de özlüyorsundur, ne güzel hasret giderirsiniz ve onun ruh hali de olumlu gelişir ne güzel..

Tabi canım hoplamalı zıplamalı dans et.. Taş yatarken düşmez.. Bol su iç özellikle yoğurt suyu da işe yarıyor.. Rabbim yardımcın olsun..

Canim bu soguklardan mi yoksa tas dusecek mi bilemedim bi agridi sonra acilde serum falan. İlaclara devam. Kucucuk tas felc ediyo insani ya.. iyi olucam ama burayla ilgilenemiyorum cok. Biraz da kilo almisim. Bu hafta izin mi alsam diyorum.
Kilon çokmu, bu hafta eritemezmisin o kiloyu.
Çok dikkat et, ödem atıcı şeyler ye iç.. Günde bir saat de dans et gider bence..
Daha cumaya 3 gün 4 gece var..

Bu a
kşam zumba videolarından indireceğim. Onun odasına gidip deniyelim bakalım. Nasıl olacak :) Anne oğul eğlence ve spor vakti. Az önce yemek yedim. 30 squat yaptım. 150-200 e kadar ip atlama hareketi yaptım. O bile vücudumdaki
kasları hissetmem için yeterli geldi. Ve spor yaptıkça hareket ettikçe daha çok spor yapasım geliyor :) Yaşasın spor.. :)))

Merhaba ben Merve şu an 87 kiloyum.
Aslında ben 130 kilodan 75 kiloya indim bir senede. 1 senede bu kiloyu korudum. Fakat biraz kendi dikkatsizliğim birazda metabolik sorunlar sebebiyle çokta fark etmediğim bir şekilde 75 ten 87 ye çıktım bir yılda ne yazık ki.
Özellikle son 7 kilo 1.5 ayda eklendi. Kendime dur demekten ziyade asıl hedefime yani 60 kiloya ulaşacağım ve bu sefer koruyacağım. Bu yüzden de aranıza katıldım.
Bu arada 28 yaşındayım bekarım çalışıyorum.

@@akrep33 40 dk yürüyüş ( şimdilik tabiki)
@@cemre cemre
@@hepbera
@@losefar
@@Paleland
@@siyahbeyaz0066
@@UmRaN__63

@@aydinays 30 dk.

Şu alıntı işini başaramıyorum bir türlü

Ne zahmeti canım..
Öncelikle rahatsızlığının ne olduğunu bileyim ona göre yönlendirebilirim seni yapman gereken antrenmana..
Rahatsızlığım 1).belimde şmorl fıtığı var-(yani yırtılmak üzere). 2).benim balaşkam sezeryanla dünyaya göz açdı şu an 1.4 aylık ama ameliyat yerim hala ağrıyır. 3). narkoz bana belimden yapıldı ve hala da iyne yapılan yer çox kötü acıyor. Balaşkamı yıkamakda bile zorlanıyorum. ev temizliyi bile beni bitiriyor ve şu anda önem vermediyim bir çok şey var.

Ne güzel, demekki spora ihtiyacın var, hadi rastgelsin şekercik..

Hoşgeldin canım..
2 hafta deneme süren var, bu süre sonunda kendini ispatlarsan takımdasın..
Kurallarımız ilk sayfamızda.. Umarım birlikte hedefimize ulaşıcaz, kolay gelsin şimdiden canım.

O zaman senin biraz zamana ihtiyacın var canım..
Nefes egzersizi yapabilirsin.. Karnını içine çekip bırakarak 20 sık nefes alıp verebilirsin, bu karnının şekle girmesini sağlar..Bunu aklına geldikçe gün boyu yapabilirsin canım.
Bir diğeri de burnundan derin nefes alıp ağzından verebilirsin, bu da oksijenin beyne gidip vücudu doğru yönlendirmesini sağlar, baş ağrılarına da iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…