Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoş geldin aramıza canım. Daha önce çok güzel bir şey başarmışsın. Eminim birlikte asıl hedeflerimize ulaşacağız. Yeterki isteyelim.

dünkü menümü yazayım...........
sabah :
1 lavaş
cevizli kuru peynir
domates
çay
ara:
1 portakal
akşam:
1 tabak mercimek yemeği
4-5 tane sarma
1 kase yoğurt

Merhabalar
Boy: 1.61
Kilo: 60.3
Hedef:53
11 aylık bir oğlum var doğumdan önce 58 kiloydum ama artık daha ince ve fit bir anne olmak istiyorum.
Spor yapıyorum Lesie 3. gruptayım yanı sıra mekik kalça hareketleri yapıyorum.

Bugün ki Menum:

Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
peynir
helva

Ara
Zencefil, tarçın, zerdeçal yoğurt karışımı
1 grisini

Öğle
1 kase mercimek çorbası
5 yemek kaşığı tas kebabı

Ara
1 portakal
2 form biskuvi

Öğlen Arası 1 saat alışveriş yaptık.
Kitap: Annelik Sanatı

Kaptanı

m bende sizi tanıyabilir miyi. Evli misiniz? Kaç kilo ile başladınız? Çalışıyor musunuz?
Evet canım evliyim..
Kilo çizelgemde de görüldüğü gibi 80 kilo ile başladım kilo verme macerasına..
Kendi işyerim vardı kapattım, şu an için evde çalışıyorum..
2. takım kaptanı olarak, kilo vermek isteyen sizler gibi şekerlere, gönüllü yardımcı oluyorum..
Yeterlimi şekerlik

dünkü menümü yazayım...........
sabah :
1 lavaş
cevizli kuru peynir
domates
çay
ara:
1 portakal
akşam:
1 tabak mercimek yemeği
4-5 tane sarma
1 kase yoğurt
Menü güzelmiş, spor ve kitap nerde canikom ?

Hoşgeldin canım.
Bilinçlisin kilo verme konusunda anlaşılyor..
Bizim takımda da spor yarışması var.. Adını ekleyip günlük yaptığın sporları o listeye de ekleyebilirsin.

Kilon çokmu, bu hafta eritemezmisin o kiloyu.
Çok dikkat et, ödem atıcı şeyler ye iç.. Günde bir saat de dans et gider bence..
Daha cumaya 3 gün 4 gece var..

Sagol canim yogurt suyu da denicem. En az 2 litre su :) Kilom duraksadi inmiyor 86 dan asagiya iki uc gun yedim 90i gordum. Oturmus kilo degildir muhtemelen ama kilom dengesiz gidecek belli ki yani bi hafta sabit bi hafta ucyuz besyuz gr fazla cikabilirim uc dort gun yattim mesela spor yapmadim her ogunde kebap yagda bisi yemedim ama bugun tartida sok oldum. Yani 86 kilomu kirdigim zaman listeye dahil olayim cunku inat etti inmiyor asagi iki lokma fazla yesem en az bi kilo fazla cikiyorum. Tartiyi kaldirdim zaten artik. Gelim listemi yapayim diyorum. Takimda yeni uyeler de var zaten. Hem vucudum yoruldu belki ya liste stresi de yasatmayayim size. Ama sporu yapicam elbet.

ayy maşallah ne güzel vermişsin canım y inşallah geri gelenleri de verirsin bizde veririz kurtuluruz bu kilolardan hayırlısıyla

Anammm 6 bizim evde aksam ustu oluyo.12 den once kimse yatmaz.ben 7.30 yapicam İnsaallah.
Hedefcim
bu haftaki kilom: 77.1
Cuma gunu tekrar yazarim kilomu
gelelim menuye bugun orucluyum İnsaallah
sahur bir portakal bir armut
ceyrek ekmek peynir
hoş geldin. hmm 77,1 cumaya fark olarak yazarsın bi görelim neler yapıyorsun diye.

selam arkadaşlar
aleykum selam canım

sorma çalışan ve çocuklu biri olarak spora vakit bulmakta ben de zorlanıyorum sonra tembellik oluyor yapacak vakit olsa da yapamıyorum. hani boş vaktim olsa günde 20 km yi dışarda yürüsem gık demem, eşimle ilk tanıştığımız dönem ankara da ankarayın ilk durağından son durağına yürür sonra geri dönerdik ( ben tabi arada pastanede oturunca su böreği yerdim) çok yürüyünce vücut da yakıyordu. gene bekarken 10 km uzaktaki iş yerine yürüyerek gittiğim olurdu, sabah 8de iş başı... şimdi yürüyüş imkanım yok sabah evden çocuklarla çıkıp saat 5,30da gene eve 3 çocukla dönüyorum. çocukları birine bırakıp çıkmak da olmuyor asıl mesele eve ulaşınca başlıyor,yemek hazırlanacak yenilecek yedirilecek.
sadece öğle arasında yürüyüşe vakit bulabiliyorum ben. öğlen arası demek = yemek+ yürüyüş+ akşam yemeği için alışveriş+ bazı ödemeleri yapmak+ bazen eve gidip yemek veya temizlik yapmak
şükürler olsun gene kendime ayırabileceğim bir vaktim var. internetten açıp çocukla beraber spor da yapılabilir evet ama çok bölünüyor. yerde pilates yapmaktan leslie ile yürümek daha kolay olur, zira çocuk tepene çıkamaz.

inşallah başaracağım ben de. gün mü saysam acababugün 3. günüm

Canim bu soguklardan mi yoksa tas dusecek mi bilemedim bi agridi sonra acilde serum falan. İlaclara devam. Kucucuk tas felc ediyo insani ya.. iyi olucam ama burayla ilgilenemiyorum cok. Biraz da kilo almisim. Bu hafta izin mi alsam diyorum.
geçmiş olsun canım ya, su içiyorsundur muhakkak ama bu aşamada daha bir bol su içmeye çalış

Canım karabuğday qreçkadır zaten aslında qreçka Rusca Azərbaycanca qarabaşaq deyilir. Ama xlebçı başqa bir şey ekmek yerine yeniliyor. Tabii qarabaşaqdan olanı da var.
tadı hiç güzel değil ama

canım bende çalışıyorum ve bebeğimde var aynı durum maalesef bende de mevcut koştur koştur kıza git onu al eve geç uyut yemek yap hem bize hem bebeğesonra ortalık topla vs vs derken saat oluyo 9-10 bende artık 1 mil leslie yapıyorum ama maşallah ona rağmen enerjim hiç bitmiyo ya allah kolaylığını veriyo sabrını veriyo zaten günde 3 kez git gel yapıyorum kızıma 20 şer dakika yürüyerek bide boğazımı tuttum mu kilolar gidiyor ya

Xlebçı yedinmi ki sen?

sabahki menüm: 2 yumurta,yarm dilim keçi ezine peyniri
öğ:4-5 yk kısır
akşam:?
yürüyüş:45 dk.

akşama çocukların yemeği var,bana da mercimek çorba var bir tek. 6ya kadar umarım uygun bir şey bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…