Hoş geldin aramıza canım. Daha önce çok güzel bir şey başarmışsın. Eminim birlikte asıl hedeflerimize ulaşacağız. Yeterki isteyelim.Merhaba ben Merve şu an 87 kiloyum.
Aslında ben 130 kilodan 75 kiloya indim bir senede. 1 senede bu kiloyu korudum. Fakat biraz kendi dikkatsizliğim birazda metabolik sorunlar sebebiyle çokta fark etmediğim bir şekilde 75 ten 87 ye çıktım bir yılda ne yazık ki.
Özellikle son 7 kilo 1.5 ayda eklendi. Kendime dur demekten ziyade asıl hedefime yani 60 kiloya ulaşacağım ve bu sefer koruyacağım. Bu yüzden de aranıza katıldım.
Bu arada 28 yaşındayım bekarım çalışıyorum.
m bende sizi tanıyabilir miyi. Evli misiniz? Kaç kilo ile başladınız? Çalışıyor musunuz?Rica ederim o senin şirinliğin
Selam canım nasılsın?
Tamam ezizim yaparımRica ederim o senin şirinliğin
İyiyiz çok şükür sen nasılsın? Diyete devam. Spora ağırlık veriyorum bakalım bu hafta ne kadar gidecek bendeniyiyim canım..sen nasıl oldun..evdekiler iyi mi
Evet canım evliyim..Kaptanı
m bende sizi tanıyabilir miyi. Evli misiniz? Kaç kilo ile başladınız? Çalışıyor musunuz?
Menü güzelmiş, spor ve kitap nerde canikom ?dünkü menümü yazayım...........
sabah :
1 lavaş
cevizli kuru peynir
domates
çay
ara:
1 portakal
akşam:
1 tabak mercimek yemeği
4-5 tane sarma
1 kase yoğurt
Yapıp buraya yazabilirsin canım, otokontrol olur senin için..Tamam ezizim yaparımteşekkür ederim.
Hoşgeldin canım.Merhabalar
Boy: 1.61
Kilo: 60.3
Hedef:53
11 aylık bir oğlum var doğumdan önce 58 kiloydum ama artık daha ince ve fit bir anne olmak istiyorum.
Spor yapıyorum Lesie 3. gruptayım yanı sıra mekik kalça hareketleri yapıyorum.
Bugün ki Menum:
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
peynir
helva
Ara
Zencefil, tarçın, zerdeçal yoğurt karışımı
1 grisini
Öğle
1 kase mercimek çorbası
5 yemek kaşığı tas kebabı
Ara
1 portakal
2 form biskuvi
Öğlen Arası 1 saat alışveriş yaptık.
Kitap: Annelik Sanatı
Kilon çokmu, bu hafta eritemezmisin o kiloyu.
Çok dikkat et, ödem atıcı şeyler ye iç.. Günde bir saat de dans et gider bence..
Daha cumaya 3 gün 4 gece var..
Menü güzelmiş, spor ve kitap nerde canikom ?
ayy maşallah ne güzel vermişsin canım y inşallah geri gelenleri de verirsin bizde veririz kurtuluruz bu kilolardan hayırlısıylaMerhaba ben Merve şu an 87 kiloyum.
Aslında ben 130 kilodan 75 kiloya indim bir senede. 1 senede bu kiloyu korudum. Fakat biraz kendi dikkatsizliğim birazda metabolik sorunlar sebebiyle çokta fark etmediğim bir şekilde 75 ten 87 ye çıktım bir yılda ne yazık ki.
Özellikle son 7 kilo 1.5 ayda eklendi. Kendime dur demekten ziyade asıl hedefime yani 60 kiloya ulaşacağım ve bu sefer koruyacağım. Bu yüzden de aranıza katıldım.
Bu arada 28 yaşındayım bekarım çalışıyorum.
hoş geldin. hmm 77,1 cumaya fark olarak yazarsın bi görelim neler yapıyorsun diye.Anammm 6 bizim evde aksam ustu oluyo.12 den once kimse yatmaz.ben 7.30 yapicam İnsaallah.
Hedefcim
bu haftaki kilom: 77.1
Cuma gunu tekrar yazarim kilomu
gelelim menuye bugun orucluyum İnsaallah
sahur bir portakal bir armut
ceyrek ekmek peynir
aleykum selam canımselam arkadaşlar
sorma çalışan ve çocuklu biri olarak spora vakit bulmakta ben de zorlanıyorum sonra tembellik oluyor yapacak vakit olsa da yapamıyorum. hani boş vaktim olsa günde 20 km yi dışarda yürüsem gık demem, eşimle ilk tanıştığımız dönem ankara da ankarayın ilk durağından son durağına yürür sonra geri dönerdik ( ben tabi arada pastanede oturunca su böreği yerdimGünaydın herkese. Kızlar akşamları yemek yapma telaşı vs derken hafta içi çok yorgun düşüyorum. Çalışanlar siz spor işini nasıl yapıyorsunuz. Spor salonuna yazılayım dedim yakın ve saatleri uygun olan program bulamadım. Birde evde düzenli yapabiliyor musunuz? Ben spor yapınca vücüdumun hareket istediğini daha iyi anlıyorum.
inşallah başaracağım ben de. gün mü saysam acabaO arkadaş en son gördüğümde 52 kiloydu ve 68- 69 larda başlamıştı evet.. Ayy aklıma getirdin kuzu, doğru söylüyosun ama ben akşam 6 ya kadar ne bulursam hüpletiyordum onun yedikleri az geliyordu bana..
Şimdi anladım neden az yediğini çünkü mide küçülüyor, şu an ben de az yiyebiliyorum midem küçülmüşki hemen doyuyorum ne güzel dimi..
Senin akşam 6 ya çekmene sevindim canım evet akşam yemeyince gün içindeki iştah da geriye çekiyor kendini..
Başarıcaksın eminimm
geçmiş olsun canım ya, su içiyorsundur muhakkak ama bu aşamada daha bir bol su içmeye çalışCanim bu soguklardan mi yoksa tas dusecek mi bilemedim bi agridi sonra acilde serum falan. İlaclara devam. Kucucuk tas felc ediyo insani ya.. iyi olucam ama burayla ilgilenemiyorum cok. Biraz da kilo almisim. Bu hafta izin mi alsam diyorum.
tadı hiç güzel değil amaCanım karabuğday qreçkadır zaten aslında qreçka Rusca Azərbaycanca qarabaşaq deyilir. Ama xlebçı başqa bir şey ekmek yerine yeniliyor. Tabii qarabaşaqdan olanı da var.
canım bende çalışıyorum ve bebeğimde var aynı durum maalesef bende de mevcut koştur koştur kıza git onu al eve geç uyut yemek yap hem bize hem bebeğesonra ortalık topla vs vs derken saat oluyo 9-10 bende artık 1 mil leslie yapıyorum ama maşallah ona rağmen enerjim hiç bitmiyo ya allah kolaylığını veriyo sabrını veriyo zaten günde 3 kez git gel yapıyorum kızıma 20 şer dakika yürüyerek bide boğazımı tuttum mu kilolar gidiyor yaGünaydın herkese. Kızlar akşamları yemek yapma telaşı vs derken hafta içi çok yorgun düşüyorum. Çalışanlar siz spor işini nasıl yapıyorsunuz. Spor salonuna yazılayım dedim yakın ve saatleri uygun olan program bulamadım. Birde evde düzenli yapabiliyor musunuz? Ben spor yapınca vücüdumun hareket istediğini daha iyi anlıyorum.
Xlebçı yedinmi ki sen?sorma çalışan ve çocuklu biri olarak spora vakit bulmakta ben de zorlanıyorum sonra tembellik oluyor yapacak vakit olsa da yapamıyorum. hani boş vaktim olsa günde 20 km yi dışarda yürüsem gık demem, eşimle ilk tanıştığımız dönem ankara da ankarayın ilk durağından son durağına yürür sonra geri dönerdik ( ben tabi arada pastanede oturunca su böreği yerdim) çok yürüyünce vücut da yakıyordu. gene bekarken 10 km uzaktaki iş yerine yürüyerek gittiğim olurdu, sabah 8de iş başı... şimdi yürüyüş imkanım yok sabah evden çocuklarla çıkıp saat 5,30da gene eve 3 çocukla dönüyorum. çocukları birine bırakıp çıkmak da olmuyor asıl mesele eve ulaşınca başlıyor,yemek hazırlanacak yenilecek yedirilecek.
sadece öğle arasında yürüyüşe vakit bulabiliyorum ben. öğlen arası demek = yemek+ yürüyüş+ akşam yemeği için alışveriş+ bazı ödemeleri yapmak+ bazen eve gidip yemek veya temizlik yapmak
şükürler olsun gene kendime ayırabileceğim bir vaktim var. internetten açıp çocukla beraber spor da yapılabilir evet ama çok bölünüyor. yerde pilates yapmaktan leslie ile yürümek daha kolay olur, zira çocuk tepene çıkamaz.
inşallah başaracağım ben de. gün mü saysam acababugün 3. günüm
geçmiş olsun canım ya, su içiyorsundur muhakkak ama bu aşamada daha bir bol su içmeye çalış
tadı hiç güzel değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?