karabuğday yani greçka yedim, xlebçı tam anlamadım onu yemedim herhaldeXlebçı yedinmi ki sen?
bak ben 1 mil az diye hiç başlamıyorum bile, utandım şimdi kendimdencanım bende çalışıyorum ve bebeğimde var aynı durum maalesef bende de mevcut koştur koştur kıza git onu al eve geç uyut yemek yap hem bize hem bebeğesonra ortalık topla vs vs derken saat oluyo 9-10 bende artık 1 mil leslie yapıyorum ama maşallah ona rağmen enerjim hiç bitmiyo ya allah kolaylığını veriyo sabrını veriyo zaten günde 3 kez git gel yapıyorum kızıma 20 şer dakika yürüyerek bide boğazımı tuttum mu kilolar gidiyor ya
Hayatım ben orda xlebçıdan bahs etmişdim qaliba sen meselenin öncesini bilmediyin için tadını beyenmemişsin. Xlebçı barede önceki sayfalara bak yazım var okursun.karabuğday yani greçka yedim, xlebçı tam anlamadım onu yemedim herhaldeama bak bugünden sonra onu yemezsem içimde bi eksiklşik kalır. internetten bulup menengiç kahvesi ve İstanbul belediyesinin altın ekmeğini almışlığım var,merak işte
Tabiki yeterli kaptanuım. Maşallah size çok iyi kilo vermişsiniz. Bende inşallah hazirana hedef kiloma ulaşacağım :))Evet canım evliyim..
Kilo çizelgemde de görüldüğü gibi 80 kilo ile başladım kilo verme macerasına..
Kendi işyerim vardı kapattım, şu an için evde çalışıyorum..
2. takım kaptanı olarak, kilo vermek isteyen sizler gibi şekerlere, gönüllü yardımcı oluyorum..
Yeterlimi şekerlik
canim oglen cok az yemissin.yanina biseyler ekleseydin keske.sabahki menüm: 2 yumurta,yarm dilim keçi ezine peyniri
öğ:4-5 yk kısır
akşam:?
yürüyüş:45 dk.
akşama çocukların yemeği var,bana da mercimek çorba var bir tek. 6ya kadar umarım uygun bir şey bulabilirim
Tamam canim öyle yap alım. Spordan sorumlu bakanımızsın hala ve yine burdasin.Sagol canim yogurt suyu da denicem. En az 2 litre su :) Kilom duraksadi inmiyor 86 dan asagiya iki uc gun yedim 90i gordum. Oturmus kilo degildir muhtemelen ama kilom dengesiz gidecek belli ki yani bi hafta sabit bi hafta ucyuz besyuz gr fazla cikabilirim uc dort gun yattim mesela spor yapmadim her ogunde kebap yagda bisi yemedim ama bugun tartida sok oldum. Yani 86 kilomu kirdigim zaman listeye dahil olayim cunku inat etti inmiyor asagi iki lokma fazla yesem en az bi kilo fazla cikiyorum. Tartiyi kaldirdim zaten artik. Gelim listemi yapayim diyorum. Takimda yeni uyeler de var zaten. Hem vucudum yoruldu belki ya liste stresi de yasatmayayim size. Ama sporu yapicam elbet.
canim oglen cok az yemissin.yanina biseyler ekleseydin keske.
Benim iftarim
iki tabak mercimek corbasi bir tavuk sinitzel bir kase yogurt uc tane buruksel lahanasi
simdi iki bardak cay.bugunluk bu kadar İnsaallah
Uvvvvv bu hafta pek bır azımlıuız.maşaallah.ben de bu hafta akşamları ćok hafıf geçırmryı planlıyorum bakalım artıkMasallah bu saatten sonra yemezsen guzel bir iftar olmus.
Öğlen ki az geldi gozume ama acikmadim da demek ki yetiyormus.normalde olsa o tabağı tam doldurur ardindan bir tabak daha alirdim. kisiri is yerinde oglen yapip yedik ya kalaninu dinlenme odasina koymuslar Allahim odaya girince dogrudam agzim sulaniyordu:)
Simdi kendime maydanoz demledim
5dal maydanoz 1yk elma surkesi ve 5bardak sicak su.cay niyetine iciyorum
Hiç bişey Bulamazsan 2 yumurta hasla canım.sabahki menüm: 2 yumurta,yarm dilim keçi ezine peyniri
öğ:4-5 yk kısır
akşam:?
yürüyüş:45 dk.
akşama çocukların yemeği var,bana da mercimek çorba var bir tek. 6ya kadar umarım uygun bir şey bulabilirim
Ay evet ne gulmustum senden duyduğumda :))karabuğday yani greçka yedim, xlebçı tam anlamadım onu yemedim herhaldeama bak bugünden sonra onu yemezsem içimde bi eksiklşik kalır. internetten bulup menengiç kahvesi ve İstanbul belediyesinin altın ekmeğini almışlığım var,merak işte
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.Hepınıze merhaba.bugün ammma yazışmışsınız.hepsını bır cırpıda okudum...yenı gelen arkadaşlar hoş geldınıź.
Hastalık beni de vurdu soguk algınlığı beni de vurdu, burnumum kenarları silmekten yara oldu ..bugün öğlrnfen sonra ızın alıp evde uyudum kendıme geldım bıraz bıraz.bugun o halde 15+40 dklık yuruyus yaptım.reglim yaklaşıyor karnım balon gıbı olfu gıcık bır durum ...hafta sonu kalorili şeyler yedım maalesef(atnavut cıgerı ve pızza)
Bu aradaPaleland cım cok cok geçmış olsun önce saglık ...kendıne dıkkat et.....
@hefefcıgım menengıç (çedene) kahvesını begendın mı bız de bol mkktarda var bayılıyorum tadına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?