Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Xlebci görsel lerden baktim yaprak galeta veya form biskuviye benziyor.
Hayır canım. Max factor un anlattigina göre süt yogurt katılarak kestiriliyormus ve devamında bişiler ekleniyormus. Sütten yapılmış taze peynir gibi bir şey geldi benim aklıma.

canim oglen cok az yemissin.yanina biseyler ekleseydin keske.
Benim iftarim
iki tabak mercimek corbasi bir tavuk sinitzel bir kase yogurt uc tane buruksel lahanasi
simdi iki bardak cay.bugunluk bu kadar İnsaallah
Bu kadar la kalırsa menü çok güzel canım ve lütfen böyle kalsın.

Hareketli olursun geçer gider tatlım fazla diye takılma ve lütfen sokma kafana öyle yemeye devam etmek gibi saçma düşünceleri. Son saat akşam 6. Bilsin beynin ve kapat sın dükkanı.

@@akrep33 40 dk +60 dk = 100 DK yürüyüş
@@cemre cemre
@@hepbera
@@losefar55 dk yuruyud
@@Paleland
@@siyahbeyaz0066
@@UmRaN__63

@@aydinays 30 dk.

Bugün menüm

Sabah
1 dilim patates li kek yeşil zeytin çay

Öğle
brokoli salatası

Aksam
4 küçük lahmacun bol yesilllik limon

3 litre su

kızlar bu haftanın birincisi sırrını paylaşmış ve bu hafta 5. Takım bu icrcekle atağa kalkma hazırlığında. Paleland canım deneyebilirsin sende. Pazardan meyve mi alıp hazırlamayı düşünüyorum. Severek içeceğimi düşünüyorum.

Kaptancığım ben de denesem mı dıye düşündüm.bu arkadaş 3 kg cıvarı vermış.sen deneyeceksın sanırım senı takıp edeyıp haftaya ya da ondn sonrakı hafta ben de deneyecegım.gercı benım oğlan(5 yaşında zaten yeme sorunu var ) akşamları bırlokte yıyoruz .bayagı dıkkatlodır etkılenır dıye cekınıyorum.

23 şubat 2015.

@@cemre cemre
@@hepbera
@@losefar55 dk yuruyud
@@Paleland 40 dakika bisiklet
@@siyahbeyaz0066
@@UmRaN__63

@@aydinays 30 dk.

Afiyet olsun Akrepcim.
Hepinize enerji dolu bir hafta ve bol kilo kaybetmeler dilerim.

Kizlar kendime gunluk actim onla ugrasiyodum ama artik hergun burdayim 2 haftalik deneme suresinden sonra İNŞALLAH takkma girebilirim

Hosgeldin demissiniz cok tesekkur ederim hosbuldummm

"cemre cemre, post: 39590523, member: 631071"] Ellssa 40 dk yürüyüş ( şimdilik tabiki)
@@cemre cemre 30 dk plates
@@hepbera
@@losefar55 dk yuruyud
@@Paleland
@@siyahbeyaz0066
@@UmRaN__63

@@aydinays 30 dk.+1 saat oğluşla birlikte spor

Afiyet olsun Akrepcim.
Hepinize enerji dolu bir hafta ve bol kilo kaybetmeler dilerim.
Teşekkür ederim cnım.. Meyveyle arası iyi olan akrep, bu içeceği çok beğendi..

Ayrıca tebrikler canım, haftanın birincisi oldun, devamı hep böyle olsun, hedefini de ulaştığını görür onu da kutlarız inşallah..

bak ben 1 mil az diye hiç başlamıyorum bile, utandım şimdi kendimden
sonuçta şöyle düşünebilirsin merdiven çıkarken bile tek tek çıkıyoruz ssporu da az olandan başlayıp ilerletebilirsin canım önemli niyetlenip başlamak onu yapabilmek hadi sende 1 mil ile başla devamı gelecektir

Çok tedarikli ve temkinli gördüm seni
Canım zaten arkadaş iki öğünü bu içecekle, bir öğünü de hafif geçirmiş..Sen de akşam oğluşunla hafif geçirirsin..
Üstelik benim kilo az, daha az verebiliri sizler daha güzel verirsiniz, tam çalışanlara göre, hazırlayın için, ohh hem pratik hem tok tutucu hem yağ yakıcı hem enerji verici, ne kadar çok hemlerle dolu bir içecek
Ben yapıcam arkideş..

günaydın kızlar ben dün yürüyüşümü yapamadım çünkü çok kötü yağmur yağıyordu ev işi ile uğraştım kaldır indir topla yıka et derken saat u buldu oda bi spordur heralde

Ellssa 40 dk yürüyüş ( şimdilik tabiki)
@@cemre cemre 30 dk plates
@@hepbera
@@losefar55 dk yuruyud
@@Paleland
@@siyahbeyaz0066
@@UmRaN__63

@@aydinays 30 dk.+1 saat oğluşla birlikte spor

23 şubat 2015.

@@cemre cemre
@@hepbera
@@losefar55 dk yuruyud
@@Paleland 40 dakika bisiklet
@@siyahbeyaz0066
@@UmRaN__63

@@aydinays 30 dk.
Paleland çok sevindim inan sabah sabah iyi oldu, çok üzülüyordum sana, daha iyi olacaksın canım hiç bırakma kendini.

Tatlım oturmaktansa hareketli olmak tabiki iyidir.. Kilo vericez diye aç acına oturmuyoruz..
Hem sağlıklı besleniyoruz hem hareket halinde oluyoruz..
Evimizde yapılacak iş arıyoruz hareketli olmak adına, noluyor evimiz her daim pırıl pırıl oluyor, spor için zaman ayırıyoruz kendimize, bu da kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlıyor vee vücudumuz şekle giriyor, giydiklerimiz çokk yakışıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…