Hayır canım. Max factor un anlattigina göre süt yogurt katılarak kestiriliyormus ve devamında bişiler ekleniyormus. Sütten yapılmış taze peynir gibi bir şey geldi benim aklıma.Xlebci görsel lerden baktim yaprak galeta veya form biskuviye benziyor.
Bu kadar la kalırsa menü çok güzel canım ve lütfen böyle kalsın.canim oglen cok az yemissin.yanina biseyler ekleseydin keske.
Benim iftarim
iki tabak mercimek corbasi bir tavuk sinitzel bir kase yogurt uc tane buruksel lahanasi
simdi iki bardak cay.bugunluk bu kadar İnsaallah
Hareketli olursun geçer gider tatlım fazla diye takılma ve lütfen sokma kafana öyle yemeye devam etmek gibi saçma düşünceleri. Son saat akşam 6. Bilsin beynin ve kapat sın dükkanı.Aksamku menum sacma biraz.saat 6ya ywmeyi bitirecem diye cocuklarin sabahtan kalan kepekli tostunu arabada yedim.eve geldim acele 1kase mercimek corba 3kadik yoğurt komsunun getirdigi sarmadan 5minik sarma protein olsyn diye 2burgu peynir yedim. Tost yagsiz ve kepekli oluyo bizde.fazla gibi ama doymazsam yemeye devam etmekten korktum.
kızlar bu haftanın birincisi sırrını paylaşmış ve bu hafta 5. Takım bu icrcekle atağa kalkma hazırlığında. Paleland canım deneyebilirsin sende. Pazardan meyve mi alıp hazırlamayı düşünüyorum. Severek içeceğimi düşünüyorum.Merhabalar.
Bu haftanın birincisi olarak sırrımı paylaşmaya geldim.
Bilenler bilir, yıllardır uykusuzluk sıkıntısı yaşıyorum.
Sabahları genellikle yorgun uyanırım ve uyku zaman kaybı gibi gelmese, günde 12 saat uyuyabilme alt yapım var.
Geçenlerde bir derdim var bölümünde, böyle bir konu açılmış.
Heyecanla okurken, sabahları güne smoothie ile başlanabileceğini belirten bir kaç arkadaş olmuş.
Konuşmalar oldukça heveslendiriciydi.
Ben de, enerjimi toplamak amacı ile deneyeyim dedim.
Ancak, bunu içmemle beraber, karnım doydu, midem şişti derken bir kaç gün sonra benim 3 öğünüm smoothie halini aldı. Kimi günlerde de 2 öğün smoothie, 1 öğün hafif beslenme şeklinde oldu.
Kilo konusunu bu kadar etkileyeceğini açıkçası düşünmemiştim.
Diğer etkilediğini düşündüğüm nedenler;
- Spor yapmıyordum, eliptik bisiklet aldım ve minimum 20-30 dakika kullandım.
- Kabızlık sorunum vardı. Haftada 1 kere ancak tuvalete gidebiliyordum. Muhtemelen smoothie ve sporun yardımı ile neredeyse her gün, hatta bazen 2 kere tuvalete çıktım.
Son olarak bir de smoothie tarifi vererek yazımı sonlandırayım:
Malzemeler:
- 1 adet muz
- 1 adet portakal
- 1,5 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 2-3 tablet tatlandırıcı
- 1 tutam tarçın
- 1 tutam hindistan cevizi
Tüm malzemeleri blenderdan geçirerek tüketebilirsiniz. Bundan sonrası hayal gücünüze kalmış.
Bütün kadınların ideal bedenine sahip olmasını dilerken, yalnızca bedenimizi inceltmekle kalmayıp, ruhumuzu da dinlendirdirdiğimiz 5. takıma teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşlarım iyiki var.
Kaptancığım ben de denesem mı dıye düşündüm.bu arkadaş 3 kg cıvarı vermış.sen deneyeceksın sanırım senı takıp edeyıp haftaya ya da ondn sonrakı hafta ben de deneyecegım.gercı benım oğlan(5 yaşında zaten yeme sorunu var ) akşamları bırlokte yıyoruz .bayagı dıkkatlodır etkılenır dıye cekınıyorum.kızlar bu haftanın birincisi sırrını paylaşmış ve bu hafta 5. Takım bu icrcekle atağa kalkma hazırlığında. Paleland canım deneyebilirsin sende. Pazardan meyve mi alıp hazırlamayı düşünüyorum. Severek içeceğimi düşünüyorum.
kızlar bu haftanın birincisi sırrını paylaşmış ve bu hafta 5. Takım bu icrcekle atağa kalkma hazırlığında. Paleland canım deneyebilirsin sende. Pazardan meyve mi alıp hazırlamayı düşünüyorum. Severek içeceğimi düşünüyorum.
Ellssa 40 dk yürüyüş ( şimdilik tabiki )
@@cemre cemre 30 dk plates
@@hepbera
@@losefar55 dk yuruyud
@@Paleland
@@siyahbeyaz0066
@@UmRaN__63
@@aydinays 30 dk.
Teşekkür ederim cnım.. Meyveyle arası iyi olan akrep, bu içeceği çok beğendi..Afiyet olsun Akrepcim.
Hepinize enerji dolu bir hafta ve bol kilo kaybetmeler dilerim.
sonuçta şöyle düşünebilirsin merdiven çıkarken bile tek tek çıkıyoruz ssporu da az olandan başlayıp ilerletebilirsin canım önemli niyetlenip başlamak onu yapabilmek hadi sende 1 mil ile başla devamı gelecektirbak ben 1 mil az diye hiç başlamıyorum bile, utandım şimdi kendimden
Çok tedarikli ve temkinli gördüm seniKaptancığım ben de denesem mı dıye düşündüm.bu arkadaş 3 kg cıvarı vermış.sen deneyeceksın sanırım senı takıp edeyıp haftaya ya da ondn sonrakı hafta ben de deneyecegım.gercı benım oğlan(5 yaşında zaten yeme sorunu var ) akşamları bırlokte yıyoruz .bayagı dıkkatlodır etkılenır dıye cekınıyorum.
Paleland çok sevindim inan sabah sabah iyi oldu, çok üzülüyordum sana, daha iyi olacaksın canım hiç bırakma kendini.23 şubat 2015.
@@akrep33 40 dk +60 dk = 100 DK yürüyüş
@@cemre cemre
@@hepbera
@@losefar55 dk yuruyud
@@Paleland 40 dakika bisiklet
@@siyahbeyaz0066
@@UmRaN__63
@@aydinays 30 dk.
Katılabilirsin tabi canım..Bende katilabilirmiyim spor listenize kızlar
Tatlım oturmaktansa hareketli olmak tabiki iyidir.. Kilo vericez diye aç acına oturmuyoruz..günaydın kızlar ben dün yürüyüşümü yapamadım çünkü çok kötü yağmur yağıyordu ev işi ile uğraştım kaldır indir topla yıka et derken saat u bulduoda bi spordur heralde
Ellssa 40 dk yürüyüş ( şimdilik tabiki )
@@cemre cemre 30 dk plates
@@hepbera
@@losefar55 dk yuruyud
@@Paleland
@@siyahbeyaz0066
@@UmRaN__63
@@aydinays 30 dk.+1 saat oğluşla birlikte spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?