Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canım bu içecek nasıl bir şey önceki mesajlara da baktım ama göremedim rica etsem tekrar anlatırmısınız.

Hayır canım. Max factor un anlattigina göre süt yogurt katılarak kestiriliyormus ve devamında bişiler ekleniyormus. Sütten yapılmış taze peynir gibi bir şey geldi benim aklıma.
Merhabalar 2-ci takımın güzelleri. Kaptanım yanlış anlaşılma olmuş qaliba anlatamadığım için kusura bakmayın. Sütten yapılıyor dediğim kesmike aiddi araştırdım siz lor peyniri diyorsunuz yani xlebçıya hiç bir aidiyyatı yok. Xlebçı arkadaş görüntüsünü doğru anlatmış amma tadı şirin deyil. Tuzsuz yağsız bir şey. Ekmek yerine de tüketmek olur ki ben kahvaaltımda yiyorum. Google-den xlebçı-maladçı yazıb görüntüsünü göre bilirsiniz. Yani diyete hiç bir zararı yok.

gerçekten öyle kaptanım ben zaten normalde diyet ve yürüyüşümü bi şekilde yapıyordum ama burda olduğum günden beri daha dikkatli daha temkinli daha özgüven içindeyim teşekkürler kaptanım teşekkürler 2.takım arkadaşlarım

dünkü menümm
uyanır uyanmaz su
kahvaltı--------1 simit çay
ara--------------1 bardak kola
öğlen----------- türk kahvesi
ara-------------1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
akşam----------2 yemek kaşığı yeşillik yemeği(Adını unuttum ) 1 kase yoğurt 1 dilim börek
Bebek görmesi---------1 bardak lohosa şerbeti 1 lokum
bol su
kitap Bir genç kızın uyuşturucu günlüğü

Yeni listeyi koydum kizlar :)

Takima yeni gelen herkes listeye kendisini ekleyebilir. Listeler gunluktur. Yarin yine kiyacagim yine eklersiniz. @zayiflicammm

Listelerin tarihlerine dikkat edin yeter. Pcm yapilinca sonuclari toparlicam. Her hafta en cok spor yapani seciyoruz ama bu ara ben teknik sorunlar yasiyorum ama cozucez :)

Haydi baklim spora L losefar canim ses bekliyorum :)

@hedef52 canim tekrar hosgeldin kusura bakma anca bi suru derdim var bu ara

Hadi

Günaydın
Dün ki Menum:
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
peynir
helva
Ara
Zencefil, tarçın, zerdeçal yoğurt karışımı
1 grisini
Öğle
1 kase mercimek çorbası
5 yemek kaşığı tas kebabı
Ara
1 portakal
2 form biskuvi
Akşam
1 kepçe çorba
3 yemek kaşığı sulu köfte
azcık ekmek (olmasaydı iyiyiydi ama)
Kitap: Annelik Sanatı

Günaydın canım, burdayım ben spora devam....Spordan asla taviz vermeyeceğim her öğlen ve her akşam iş çıkışı yapmaya çalışıyorum ve bazen evde trombolinde zıplıyorum (ama zıplamalarımı yazmıyorum:)) Taşın düşmedi dimi hala, burda gileboru diye bir şey var(internetten araştır sen) o da taş düşürmesine yardımcı oluyor .... sen araştır da istersen bir şekilde ulaştırayım sana

ben de meyveye bayılırım smoothie tam benlik haftaya başlıyorum kesinnnnnnn, zaten bu hatfta normal şartlar altında verebilirsem haftaya az gidecek artık bunu anladım haftayı hızlandırmak için iyi bir fırsat....

Canım haftanın birincisi hmm22 den alıntıladım paylaşımını, o yazmış, alıntıyı genişletip okursan var içinde..

Ben de yarın pazardan alıcam muzu portakalı, yarın sütçüm gelecek yoğurdumu da yaparım, sütüm de olur..
Tadını çok merak ediyorum.. O yüzden ilk fırsatta denicem..

Ahahaha ayy inanmıyorum ben de nasıl hayal etmiştim, peyniri çok severim ya ondandır canım, hemenn peynire odaklandım

Canım menü güzel evet akşam ekmek olmasaydı dha güzel olacaktı..
Tatlım sohbetlere de katılabilirsin, katılki kaynaşalım iyice tanışalım

Teşekkür ediyorum akrepcim.
Umarım hepimiz ideal kilomuza ulaşır ve hayatımız boyunca koruruz.
İçimizde 36 beden, çıtır hatunlar varken, boşuna taşımayalım değil mi bunca kilomuzu ..

MEnüm:
Sabah:1 yum, 2 dilim kıtır ekmek, 6 zeytin, minik bir parça kek.
Ara:Türk Kahvesi minik bir lokum

Öğlen:1 kase kellogs

Akşam: Ispanak 1 kepçe( sulu olacak içinde pirinç var ) 1 tabak karnabahar haşlama ve 1 kase yoğurt.
(Bu hafta yoğurt kürünü aksatmadan sabah ve akşam yapıyorum)

45 dk yürüdüm( 190 kcal yaktım)

Gel cuma gelllllllllllllll

merhabalar
aman maşallah uçmuş 2. takım yine .benmim sıpalar yine hastalar.ates yok çok şükür de .

evet gelelim bana .haftasonu annemde kalmama ragmen p.tesi cuma sabhki kilomda idim.cok abartmadım,akşam gec yemedim ve bol bol zıpladım.
ama bu hafta regli haftası cumaya hayırlısı diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…