Ay ağzından bal damlıyor canikom, dimi ama çok haklısın ve bu sözünü hiç unutmicam..Taşımayalım hem bedenimizdeki hem kafamızdaki fazlalıkları, atalım gitsinTeşekkür ediyorum akrepcim.
Umarım hepimiz ideal kilomuza ulaşır ve hayatımız boyunca koruruz.
İçimizde 36 beden, çıtır hatunlar varken, boşuna taşımayalım değil mi bunca kilomuzu ..
Teşekkür ediyorum akrepcim.
İçimizde 36 beden, çıtır hatunlar varken, boşuna taşımayalım değil mi bunca kilomuzu ..
Zıplamanın ve abartmamanın faydaları işte canım..merhabalar
aman maşallah uçmuş 2. takım yine .benmim sıpalar yine hastalar.ates yok çok şükür de .
evet gelelim bana .haftasonu annemde kalmama ragmen p.tesi cuma sabhki kilomda idim.cok abartmadım,akşam gec yemedim ve bol bol zıpladım.
ama bu hafta regli haftası cumaya hayırlısı diyorum
Merhabalar canım..merhaba arkadaşlar...işler yoğun ancak gelebildim...
Sağol tatlım pek maşaallahlık durumum yok aslında geçen hafta 100 gr verdim ya çok içerlendim onayeni gelen arkadaslar hos gelmişler
losefar masallah diyorum sanaben de merak ettim simdi acaba kaç kilosun
canım sen bu karışımı bir hafta mı denedin de 3 kilo verdin..yoksa mesela bu hafta da içiyor musun
Ay ağzından bal damlıyor canikom, dimi ama çok haklısın ve bu sözünü hiç unutmicam..Taşımayalım hem bedenimizdeki hem kafamızdaki fazlalıkları, atalım gitsin
yememeiş atıştırmışsın resmen... daha sağlıklı menüler görmek istiyoruz sendedünkü menümm
uyanır uyanmaz su
kahvaltı--------1 simit çay
ara--------------1 bardak kola
öğlen----------- türk kahvesi
ara-------------1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
akşam----------2 yemek kaşığı yeşillik yemeği(Adını unuttum) 1 kase yoğurt 1 dilim börek
Bebek görmesi---------1 bardak lohosa şerbeti 1 lokum
bol su
kitap Bir genç kızın uyuşturucu günlüğü
menüne bayıldım,olsa da yesek cinsinden bi de bence çok sağlıklı olmuş.Günaydın
Dün ki Menum:
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
peynir
helva
Ara
Zencefil, tarçın, zerdeçal yoğurt karışımı
1 grisini
Öğle
1 kase mercimek çorbası
5 yemek kaşığı tas kebabı
Ara
1 portakal
2 form biskuvi
Akşam
1 kepçe çorba
3 yemek kaşığı sulu köfte
azcık ekmek (olmasaydı iyiyiydi ama)
Kitap: Annelik Sanatı
seni gidi seniii daha öncelerde de haftanın birincisi olmuştun diye hatırlıyorum. bir daha okuyacağım neler yaptığını belki ben de denerim.Teşekkür ediyorum akrepcim.
annenin yanından kilo almadan dönmek tebrik edilecek bir durum:) benim sıpaların da ateşleri yok ilaçları yeni bitti öksürüyorlar,umarım kendiliğinden geçer.merhabalar
aman maşallah uçmuş 2. takım yine .benmim sıpalar yine hastalar.ates yok çok şükür de .
evet gelelim bana .haftasonu annemde kalmama ragmen p.tesi cuma sabhki kilomda idim.cok abartmadım,akşam gec yemedim ve bol bol zıpladım.
ama bu hafta regli haftası cumaya hayırlısı diyorum
İnşallah cuma bilicez amma hissediyorum güzel şeyler olucak.Doğru diyosun hayal etmek güzeldir...
Nasıl gidiyor kilo verme maceran, ilerleme varmı?
canım dün öyle bişey oldu bugünde pek farkı yok çünkü çok yoğunuz ben sabah kahvaltı bile yapmadım yani sabah evde yedyememeiş atıştırmışsın resmen... daha sağlıklı menüler görmek istiyoruz sende
menüne bayıldım,olsa da yesek cinsinden bi de bence çok sağlıklı olmuş.
seni gidi seniii daha öncelerde de haftanın birincisi olmuştun diye hatırlıyorum. bir daha okuyacağım neler yaptığını belki ben de denerim.
annenin yanından kilo almadan dönmek tebrik edilecek bir durum:) benim sıpaların da ateşleri yok ilaçları yeni bitti öksürüyorlar,umarım kendiliğinden geçer.
Canım genelde bende öyle sorunlar pek olmaz ama Armut bende çok işe yarar.Bugün biraz kaçırdım öğlen yemeğinde umarım çok farketmez. Kızlar ya bide benim tuvalete çıkamama sorunum var neler deniyorum ama olmuyor. Sizinde basit yöntemleriniz var mı? Haftalık 500 gr verdim geçen 2 haftadır. Bu hafta inşallah 59 ları görebilirim.
Canım genelde bende öyle sorunlar pek olmaz ama Armut bende çok işe yarar.
Sıvı tüketimine dikkat etmeni öneririm. Çok katı beslenmek böyle sorunlara yol açıyor. Düzenli olarak yoğurt ye bağırsakları çok güzel düzenliyor.Tamam canım denerim Ben kendimi bildim bileli hep bu sorunum olmuştur.
İnşallah cuma günü hepimiz kilo vericez. Çok sevineceğiz :) Benim en az 600 gram verebilmem lazım. 65 in altına düşmem lazım artık. Eşimde dün akşam artık göbeğimin eskisi kadar kötü durmadığını (kötü hala ama) biraz vücudumun fark ettiğinini söyledi. Çok mutlu oldum. Genelde 1-2 kilo verdikten sonra bu sözler bende yeme isteği yapardı ama bu sefer yapmadı. Çünkü bu sefer bilinçliyim. 1 ayda 3 kilo verdim bence güzel gidiyorum. Daha sıkı yapsaydım daha iyi verebilirdim. Ama akşam kaçamaklar yaptım başlarda. En önemli nokta arakdaşlar akşam saatlerinde yemek yemeği kesmek. İlk başlarda çok zor oluyor. Ama sanırım yavaş yavaş ben başarabiliyorum.İnşallah cuma bilicez amma hissediyorum güzel şeyler olucak.Tartıyla aram hiiiiiiiiç iyi diyil Vallah inşallah cuma günü tartı bana ters yapmaz.
doğal fermentasyon elma sirkesi sabah aç karna 1 yemek kaşığı içiyorsun ardından 2 bardakılık su içmeni öneririm. tabi mide sorunun yoksa.Bugün biraz kaçırdım öğlen yemeğinde umarım çok farketmez. Kızlar ya bide benim tuvalete çıkamama sorunum var neler deniyorum ama olmuyor. Sizinde basit yöntemleriniz var mı? Haftalık 500 gr verdim geçen 2 haftadır. Bu hafta inşallah 59 ları görebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?