Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Teşekkür ediyorum akrepcim.
Umarım hepimiz ideal kilomuza ulaşır ve hayatımız boyunca koruruz.
İçimizde 36 beden, çıtır hatunlar varken, boşuna taşımayalım değil mi bunca kilomuzu ..
Ay ağzından bal damlıyor canikom, dimi ama çok haklısın ve bu sözünü hiç unutmicam..Taşımayalım hem bedenimizdeki hem kafamızdaki fazlalıkları, atalım gitsin

hemen bi menü yazayım.......
dünkü menüm..........
sabah:
3 haşhaşlı çörek
çay
öğle:
yarım tabak nohut yemeği
2-3 kaşık pilav
az turşu
ara:
1 portakal
akşam:
yarım tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
ara:
1 elma

İçimizde 36 beden, çıtır hatunlar varken, boşuna taşımayalım değil mi bunca kilomuzu ..

canım sen bu karışımı bir hafta mı denedin de 3 kilo verdin..yoksa mesela bu hafta da içiyor musun

Zıplamanın ve abartmamanın faydaları işte canım..
Geçmiş olsun bebelere..

yeni gelen arkadaslar hos gelmişler
losefar masallah diyorum sanaben de merak ettim simdi acaba kaç kilosun
Sağol tatlım pek maşaallahlık durumum yok aslında geçen hafta 100 gr verdim ya çok içerlendim ona
Bu hafta elimden geleni yapacağım, gerçi geçen hafta da pek kaçamak yapmamıştım neyse geçmiş geçmişte kaldı, bugün eski pantolonlarımdan birine daha sığabildim mutluyummmmm

canım sen bu karışımı bir hafta mı denedin de 3 kilo verdin..yoksa mesela bu hafta da içiyor musun

Hepbera'cım, geçen hafta ilk kez denedim ve 2-3 öğün tükettim.
Dün yemek yedikten sonra midemin fazla şişmesi ile beraber, bir korku yaşadım. Acaba normal yemek yiyemeyecek miyim diye. O nedenle en fazla 1 öğünde sınırlamayı planlıyorum gözlemleme adına ama bana kalsa, uzun süre 3 öğün beslenebilirim. Aramızda duygusal bağ oluştu.

Ay ağzından bal damlıyor canikom, dimi ama çok haklısın ve bu sözünü hiç unutmicam..Taşımayalım hem bedenimizdeki hem kafamızdaki fazlalıkları, atalım gitsin

Aynen, kilo fazlası olan çoğu kadın kafasında da fazlalıklara yer veriyor diye düşünüyorum.
Ne zaman idealimize ulaşacağız, o zaman iç huzurumuz da artacak.
Ruhumuz, bedenimiz, kişiliğimiz hepsinden naiflik akacak.

yememeiş atıştırmışsın resmen... daha sağlıklı menüler görmek istiyoruz sende
menüne bayıldım,olsa da yesek cinsinden bi de bence çok sağlıklı olmuş.

seni gidi seniii daha öncelerde de haftanın birincisi olmuştun diye hatırlıyorum. bir daha okuyacağım neler yaptığını belki ben de denerim.

annenin yanından kilo almadan dönmek tebrik edilecek bir durum:) benim sıpaların da ateşleri yok ilaçları yeni bitti öksürüyorlar,umarım kendiliğinden geçer.

Doğru diyosun hayal etmek güzeldir...
Nasıl gidiyor kilo verme maceran, ilerleme varmı?
İnşallah cuma bilicez amma hissediyorum güzel şeyler olucak. Tartıyla aram hiiiiiiiiç iyi diyilVallah inşallah cuma günü tartı bana ters yapmaz.

canım dün öyle bişey oldu bugünde pek farkı yok çünkü çok yoğunuz ben sabah kahvaltı bile yapmadım yani sabah evde yed

Bugün biraz kaçırdım öğlen yemeğinde umarım çok farketmez. Kızlar ya bide benim tuvalete çıkamama sorunum var neler deniyorum ama olmuyor. Sizinde basit yöntemleriniz var mı? Haftalık 500 gr verdim geçen 2 haftadır. Bu hafta inşallah 59 ları görebilirim.

Canım genelde bende öyle sorunlar pek olmaz ama Armut bende çok işe yarar.

Bugünkü menüm
Sabah
.....
Öğlen
Küçük bir kase Kara lahana yemeği
Patates Salatası ve Yoğurt
Yanında Tuzsuz 2 etimek
(Çok geldi bunlar bana) Hala midem rahatsız.
.....
Akşam
Fasülye yemeğim var. 3-4 kaşık pilav,Yoğurt
Belki salata da yapabilirim. (Artık yemek tabağı kullanmıyorum. Tatlı tabağı öğün tabağım :)
Akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemiyorum.
Çay içersem şekersiz, Yeşil çay ve bol bol sıvı tüketiyorum.

Yarından itibaren bende smothie yapmayı planlıyorum.
Sabah kalhvaltısı yapamıyorum. Bu smothie bir öüğn için mi hazılranıyor. Ara öğün mü bilen var mı?

İnşallah cuma bilicez amma hissediyorum güzel şeyler olucak. Tartıyla aram hiiiiiiiiç iyi diyilVallah inşallah cuma günü tartı bana ters yapmaz.
İnşallah cuma günü hepimiz kilo vericez. Çok sevineceğiz :) Benim en az 600 gram verebilmem lazım. 65 in altına düşmem lazım artık. Eşimde dün akşam artık göbeğimin eskisi kadar kötü durmadığını (kötü hala ama) biraz vücudumun fark ettiğinini söyledi. Çok mutlu oldum. Genelde 1-2 kilo verdikten sonra bu sözler bende yeme isteği yapardı ama bu sefer yapmadı. Çünkü bu sefer bilinçliyim. 1 ayda 3 kilo verdim bence güzel gidiyorum. Daha sıkı yapsaydım daha iyi verebilirdim. Ama akşam kaçamaklar yaptım başlarda. En önemli nokta arakdaşlar akşam saatlerinde yemek yemeği kesmek. İlk başlarda çok zor oluyor. Ama sanırım yavaş yavaş ben başarabiliyorum.

doğal fermentasyon elma sirkesi sabah aç karna 1 yemek kaşığı içiyorsun ardından 2 bardakılık su içmeni öneririm. tabi mide sorunun yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…