İnşallah gönlünce olur tartıdaki rakam...İnşallah cuma bilicez amma hissediyorum güzel şeyler olucak.Tartıyla aram hiiiiiiiiç iyi diyil Vallah inşallah cuma günü tartı bana ters yapmaz.
Akşam sonrası arayı sevmedim canımhemen bi menü yazayım.......
dünkü menüm..........
sabah:
3 haşhaşlı çörek
çay
öğle:
yarım tabak nohut yemeği
2-3 kaşık pilav
az turşu
ara:
1 portakal
akşam:
yarım tabak pırasa yemeği
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
ara:
1 elma
Aslında beslensen bile oldukça faydalı bir içecek, duygusal bağı bozmamak lazımHepbera'cım, geçen hafta ilk kez denedim ve 2-3 öğün tükettim.
Dün yemek yedikten sonra midemin fazla şişmesi ile beraber, bir korku yaşadım. Acaba normal yemek yiyemeyecek miyim diye. O nedenle en fazla 1 öğünde sınırlamayı planlıyorum gözlemleme adına ama bana kalsa, uzun süre 3 öğün beslenebilirim. Aramızda duygusal bağ oluştu.
Akmaya başladı bile, örnek sen şekerimAynen, kilo fazlası olan çoğu kadın kafasında da fazlalıklara yer veriyor diye düşünüyorum.
Ne zaman idealimize ulaşacağız, o zaman iç huzurumuz da artacak.
Ruhumuz, bedenimiz, kişiliğimiz hepsinden naiflik akacak.
Ağzınızdan bal damlıyor teşekkürlerİnşallah gönlünce olur tartıdaki rakam...
Güzel şeyler yapıyorsan güzel olucaktır zaten canım, sen başaracaksın eminim..
Bağırsak tembelliği var demekki canım, elma sirkesi de iyi gelir, mekik çekmek de..Tamam canım denerim Ben kendimi bildim bileli hep bu sorunum olmuştur.
Öğün olarak tüketmiş canım..Bugünkü menüm
Sabah
.....
Öğlen
Küçük bir kase Kara lahana yemeği
Patates Salatası ve Yoğurt
Yanında Tuzsuz 2 etimek
(Çok geldi bunlar bana) Hala midem rahatsız.
.....
Akşam
Fasülye yemeğim var. 3-4 kaşık pilav,Yoğurt
Belki salata da yapabilirim. (Artık yemek tabağı kullanmıyorum. Tatlı tabağı öğün tabağım :)
Akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemiyorum.
Çay içersem şekersiz, Yeşil çay ve bol bol sıvı tüketiyorum.
Yarından itibaren bende smothie yapmayı planlıyorum.
Sabah kalhvaltısı yapamıyorum. Bu smothie bir öüğn için mi hazılranıyor. Ara öğün mü bilen var mı?
Başarırsan kilo vermeye başlarsın canım ve sen zoru geçmişsin yani başarmışsın en zorunu devamı gelir zaten merak etmeİnşallah cuma günü hepimiz kilo vericez. Çok sevineceğiz :) Benim en az 600 gram verebilmem lazım. 65 in altına düşmem lazım artık. Eşimde dün akşam artık göbeğimin eskisi kadar kötü durmadığını (kötü hala ama) biraz vücudumun fark ettiğinini söyledi. Çok mutlu oldum. Genelde 1-2 kilo verdikten sonra bu sözler bende yeme isteği yapardı ama bu sefer yapmadı. Çünkü bu sefer bilinçliyim. 1 ayda 3 kilo verdim bence güzel gidiyorum. Daha sıkı yapsaydım daha iyi verebilirdim. Ama akşam kaçamaklar yaptım başlarda. En önemli nokta arakdaşlar akşam saatlerinde yemek yemeği kesmek. İlk başlarda çok zor oluyor. Ama sanırım yavaş yavaş ben başarabiliyorum.
Ne düşünürsek o olurmuş ya, bizde olumlu düşünelim olumlu olsun. Sen çok istiyorsun cabaliyorsun neden olmasın.Ağzınızdan bal damlıyor teşekkürler
tereyağı azsa pek sorun olacağını sanmıyorumKizlar bisi sorucam
2 yemek kasigi et kendi yagiyla kavurdum
Ustune az tereyagli salca sosu 1 kasik yogurt bi dilim kepek ekmeği sizce diyeti bozarmi i
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?