Hoşgeldin canım.Merhabalar ben yeni katıldım. Boyum 1.61 kilom 64. Diyete dün başladım. bugünde spora başladım :) Bugün ki menüm ;
SABAH:
-1 DİLİM KEPEK EKMEK
-KİBRİT KUTUSU BEYAZ PEYNİR
-BiR BARDAK ÇAY
ARA
-YEŞİL ÇAY
ÖĞLEN
-İKİ DİLİM KADAR KEPEK EKMEK
-KİBRİT KUTUSU KADAR BEYAZ PEYNİR
ARA
-MUZLU SÜT
AKŞAM
-FORM LİMONLU VE 100 ML KADAR İÇİM KEFİR
ARA
-YEŞİL ÇAY
*Bugün spor olarak 30 dk yürüyüş, 30 dk bisiklet
Eger bunu yazdığın saatte yediysen bozar yok gün içinde yediysen güzel bir menü diyet için canım.Kizlar bisi sorucam
2 yemek kasigi et kendi yagiyla kavurdum
Ustune az tereyagli salca sosu 1 kasik yogurt bi dilim kepek ekmeği sizce diyeti bozarmi i
Bana göre önceki ismin çok daha güzeldi.Selam takkmdaslafkm
Kaptanim nickimi kendime gore yapym dedim
Ben kalori hesabi yaparak kilo veriyorum ben canlar guzel olur
Hayır, ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum o yüzden bugün bunlarla idare ettimHoşgeldin canım.
Bu özel bir diyet listesimi merak ettim canım.
Eger bunu yazdığın saatte yediysen bozar yok gün içinde yediysen güzel bir menü diyet için canım.
Bana göre önceki ismin çok daha güzeldi.
tereyağı azsa pek sorun olacağını sanmıyorum
evet akrep'e katılıyorum saatine göre değişir.Kizlar bisi sorucam
2 yemek kasigi et kendi yagiyla kavurdum
Ustune az tereyagli salca sosu 1 kasik yogurt bi dilim kepek ekmeği sizce diyeti bozarmi i
Canım bende de tuvalete çıkamama durumu vardı ki bundan çok rahatsız oluyordum karnım hep şiş geziyordum ama yeşil çaya başladım başlayalı hem az da olsa kilo veriyorum. hem de tuvalete rahat çıkıyorumBugün biraz kaçırdım öğlen yemeğinde umarım çok farketmez. Kızlar ya bide benim tuvalete çıkamama sorunum var neler deniyorum ama olmuyor. Sizinde basit yöntemleriniz var mı? Haftalık 500 gr verdim geçen 2 haftadır. Bu hafta inşallah 59 ları görebilirim.
günaydın kızlar dünkü menümm
uyanınca-------------- 2 bardak su +1 muz
kahvaltı--------------- yarım simit+çay
öğlen------------------ türk kahvesi+1 dilim gözleme
akşam----------------- 1 tabak z.yağlı pırasa+1 kase çorba+5/6 kaşık yoğurtlu kereviz mezesi (Ekmek hiç yok )
miktarını bilmiyorum ama bol bol su içmeye çalıştım
kitap-------- araf
Tereyeğının muhteşem ikir gibi tadından kaynaklı canım, pek severim kendilerini..evet akrep'e katılıyorum saatine göre değişir.
ben de dün çocuklara öylebir yemek yaptım. malum 6dan sonra yemicektim eve gidince baharatlı yoğurt yedim saat 5,30 da. çocuklara da tavuk göğüs haşladım 440 grammış. bir de 1 su bardağı bulgur haşladım. salçalı tereyağlı sos yapıp hem bulgura hem de didilmiş tavuk etine döktim. benimkiler bir sevdiler sofradan çatır çatır kaşık sesleri geliyordubulgur pilavı en son yaptığımda arttı döküldü diye 1 su bardağından yaptım ,bu sefer de yetmedi anne daha yok mu diye sordular tavuğu da onlar bitirdi 1 çay kaşığı tereğ ile salçalı sos tavuğa kabağa karnabahara herşeye muazzam bir lezzet katıyor
Sen dikkatli olmayı elden bırakma canım, tamam misafir yanında zordur ama menünü azaltırsın içeri geçer 100 kez zıplarsın vs. vs.Günaydın kızlar dün öğleden sonra işlerim çok yoğundu o yüzden buraya hiç uğrayamadım. Bu hafta bende yine hiç ümit yok kaynanam geldi ve evde onun yanında diyet yapmak imkansız o yüzden bu hafta yine bir kaç gram verirsem ne mutlu bana.. Bu arada amma çok gelenler olmuş. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Zayıflama maratonuna....
Anladım canım. Akşamı güzel kapatmışsın.Hayır, ben öğrenciyim ve yurtta kalıyorum o yüzden bugün bunlarla idare ettim
doğal fermentasyon elma sirkesi sabah aç karna 1 yemek kaşığı içiyorsun ardından 2 bardakılık su içmeni öneririm. tabi mide sorunun yoksa.
Tamam canımSen dikkatli olmayı elden bırakma canım, tamam misafir yanında zordur ama menünü azaltırsın içeri geçer 100 kez zıplarsın vs. vs.
Dün tartıldım 64 düm şuan. Hedef 55Anladım canım. Akşamı güzel kapatmışsın.
Hedef kilon nedir peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?