Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hoşgeldin canım.
Bu özel bir diyet listesimi merak ettim canım.

günaydın kızlar dünkü menümm
uyanınca-------------- 2 bardak su +1 muz
kahvaltı--------------- yarım simit+çay
öğlen------------------ türk kahvesi+1 dilim gözleme
akşam----------------- 1 tabak z.yağlı pırasa+1 kase çorba+5/6 kaşık yoğurtlu kereviz mezesi (Ekmek hiç yok )
miktarını bilmiyorum ama bol bol su içmeye çalıştım
kitap-------- araf

Kizlar bisi sorucam
2 yemek kasigi et kendi yagiyla kavurdum
Ustune az tereyagli salca sosu 1 kasik yogurt bi dilim kepek ekmeği sizce diyeti bozarmi i
evet akrep'e katılıyorum saatine göre değişir.

ben de dün çocuklara öylebir yemek yaptım. malum 6dan sonra yemicektim eve gidince baharatlı yoğurt yedim saat 5,30 da. çocuklara da tavuk göğüs haşladım 440 grammış. bir de 1 su bardağı bulgur haşladım. salçalı tereyağlı sos yapıp hem bulgura hem de didilmiş tavuk etine döktim. benimkiler bir sevdiler sofradan çatır çatır kaşık sesleri geliyordu bulgur pilavı en son yaptığımda arttı döküldü diye 1 su bardağından yaptım ,bu sefer de yetmedi anne daha yok mu diye sordular tavuğu da onlar bitirdi1 çay kaşığı tereğ ile salçalı sos tavuğa kabağa karnabahara herşeye muazzam bir lezzet katıyor

Canım bende de tuvalete çıkamama durumu vardı ki bundan çok rahatsız oluyordum karnım hep şiş geziyordum ama yeşil çaya başladım başlayalı hem az da olsa kilo veriyorum. hem de tuvalete rahat çıkıyorum

Günaydın kızlar dün öğleden sonra işlerim çok yoğundu o yüzden buraya hiç uğrayamadım. Bu hafta bende yine hiç ümit yok kaynanam geldi ve evde onun yanında diyet yapmak imkansız o yüzden bu hafta yine bir kaç gram verirsem ne mutlu bana.. Bu arada amma çok gelenler olmuş. Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Zayıflama maratonuna....

Tereyeğının muhteşem ikir gibi tadından kaynaklı canım, pek severim kendilerini..
Tatlım akşamları yemek bulamıyorsan önceden hazırlayailirsin..Akşamdan diğer akşam için hazırla kendine göre bişiler.

Sen dikkatli olmayı elden bırakma canım, tamam misafir yanında zordur ama menünü azaltırsın içeri geçer 100 kez zıplarsın vs. vs.

Günaydın

Dünki Menüm:

Sabah:
tost
çay

Ara:
yoğurt kürü
grisini

Öğlen:
2 kaşık pilav
1 çöp şiş tavuk
salata

Ara:
Muhallebili kadayıf (dayanamadım kadayıfı çok severim)

Akşam:
1 kepçe çorba
3 kaşık patlıcan yemeği

Ara:
azcık çekirdek

Kitap: Annelik Sanatı

Spor 2 gündür yapamadım belim ağrıyordu biraz hafta sonu çok yuklenmiştim kendime fazlak zorlamayım dedim. Bugün başlıycam tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…