sanırım kaptanın ve"losefar, post: 39610620, member: 478798"]@akrep33
C cemrecemre
hepbera
L losefar 75 dk yuruyus
Paleland
S siyahbeyaz0066
asivemai
aydinays 1.30 saat (zumba, leslie 2 mil, squat ve aklıma geldikçe zıpladım squat yaptım. Şu an vücudumun her kası onları hatırladığım için mutlular :)
Kızlar bu listenın son halidır umarım
Hoş geldin tatlım , bu gruptaki arkadaşların %90' ı ben de dahil 55 olmak istiyoruzDün tartıldım 64 düm şuan. Hedef 55
evet bende yapmıştım bu son hali değil çünküsanırım kaptanın veasivemai ünde sporu vardı yani son hali değil....Ben de son halini bulurken zorluk çekiyorum bazen sayfalara dönüp tek tek bakmak zor oluyor , bu liste için pratik bir şey bulmamız lazım....
Bana göre önceki ismin çok daha güzeldi.
Tebrik ediyorum seni. Benim için yemek yapıpta tadına bile bakmadan servis etmek çok zor oluyor. O kısım hala bana acı veriyor.evet akrep'e katılıyorum saatine göre değişir.
ben de dün çocuklara öylebir yemek yaptım. malum 6dan sonra yemicektim eve gidince baharatlı yoğurt yedim saat 5,30 da. çocuklara da tavuk göğüs haşladım 440 grammış. bir de 1 su bardağı bulgur haşladım. salçalı tereyağlı sos yapıp hem bulgura hem de didilmiş tavuk etine döktim. benimkiler bir sevdiler sofradan çatır çatır kaşık sesleri geliyordubulgur pilavı en son yaptığımda arttı döküldü diye 1 su bardağından yaptım ,bu sefer de yetmedi anne daha yok mu diye sordular tavuğu da onlar bitirdi 1 çay kaşığı tereğ ile salçalı sos tavuğa kabağa karnabahara herşeye muazzam bir lezzet katıyor
Kocaman alkış sanaGünaydın fıstıklar, herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim.Bu hafta çok azimliyim yine nelere dur dedim bir bilseniz:):):)Balığa bayılırım dün akşam komşum 20:30 civarı getirdi kızarmış narrrrr gibi ammmma yemedim , dün sabah da arkadaşın biri işyerine börek söylemiş çağırdı teşekkür ederim dedim ve gitmedim...Aferin bana dimiiiiiiiii......
Belki boylarımız yakındır :)Hoş geldin tatlım , bu gruptaki arkadaşların %90' ı ben de dahil 55 olmak istiyoruz
Bu 55 kg'da var bir keramet
Belki boylarımız yakındır :)Hoş geldin tatlım , bu gruptaki arkadaşların %90' ı ben de dahil 55 olmak istiyoruz
Bu 55 kg'da var bir keramet
:)) 1.61 , vericez inşallahbenim 1,55 boyum minik tombik b,rşeyim işte
Yeşil çay içiyorum çoğunlukla bitki çayı içmeyi seviyorum oda arada yarıyor inşallah düzelirCanım bende de tuvalete çıkamama durumu vardı ki bundan çok rahatsız oluyordum karnım hep şiş geziyordum ama yeşil çaya başladım başlayalı hem az da olsa kilo veriyorum. hem de tuvalete rahat çıkıyorum
Günaydın fıstıklar, herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim.Bu hafta çok azimliyim yine nelere dur dedim bir bilseniz:):):)Balığa bayılırım dün akşam komşum 20:30 civarı getirdi kızarmış narrrrr gibi ammmma yemedim , dün sabah da arkadaşın biri işyerine börek söylemiş çağırdı teşekkür ederim dedim ve gitmedim...Aferin bana dimiiiiiiiii......
Benimde boyum 1.61 hedefim 53 çünkü geri almalar olursa en azından tekrar başa dönmem diye umuyorum Pazartesi tartıldım 60,3 tüm yarın tartılıyım bakalım ne olmuş. Birde kızlar sabah aç karına tartılıyorsunuz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?