Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Günaydın fıstıklar, herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim.Bu hafta çok azimliyim yine nelere dur dedim bir bilseniz:):):)Balığa bayılırım dün akşam komşum 20:30 civarı getirdi kızarmış narrrrr gibi ammmma yemedim , dün sabah da arkadaşın biri işyerine börek söylemiş çağırdı teşekkür ederim dedim ve gitmedim...Aferin bana dimiiiiiiiii......

sanırım kaptanın ve asivemai ünde sporu vardı yani son hali değil....Ben de son halini bulurken zorluk çekiyorum bazen sayfalara dönüp tek tek bakmak zor oluyor , bu liste için pratik bir şey bulmamız lazım....

evet bende yapmıştım bu son hali değil çünkü

Tebrik ediyorum seni. Benim için yemek yapıpta tadına bile bakmadan servis etmek çok zor oluyor. O kısım hala bana acı veriyor.

Kocaman alkış sana

@@akrep33 60 dk yürüyüş
@@cemrecemre
@@hepbera
@@losefar 75 dk yuruyus
@@Paleland
@@siyahbeyaz0066
@@UmRaN__63 30 dakika yürüyüş 2 mil leslie ohhh mis mis
@@aydinays 1.30 saat (zumba, leslie 2 mil, squat ve aklıma geldikçe zıpladım squat yaptım. Şu an vücudumun her kası onları hatırladığım için mutlular :)

Yeşil çay içiyorum çoğunlukla bitki çayı içmeyi seviyorum oda arada yarıyor inşallah düzelir

Benimde boyum 1.61 hedefim 53 çünkü geri almalar olursa en azından tekrar başa dönmem diye umuyorum Pazartesi tartıldım 60,3 tüm yarın tartılıyım bakalım ne olmuş. Birde kızlar sabah aç karına tartılıyorsunuz dimi?

canım benim boyum 170 hedefime 55 yazmıştım ama sanırım 57 veya 60 kiloya düşsem yine yeter

Benim şu kaynana bir gitsin hemen eski diyet programıma geri döneceğim ve en kısa zamanda 65 kiloyu sonra da 50 li kiloları göreceğim. O yüzden hemen gitmesini istiyorum. Normalde hiç gitmesini istemem çünkü evde hiç bana iş yaptırmıyor. Çok rahatım ama gitsin ki benden de kilolar gitsin...

harikasın..tebrikler losefar

evet canım cuma sabah aç karnına tartılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…