Sen ne yapmıssın hepberaa :) bu sabah kahvaltıda kek vardı yemedımdünkü menüm...........
sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
çay
öğle:
6 tane lahana sarma
az yoğurt
ara:
1 elma
akşam:
5-6 tane tavuk kanat ızgara
1 kase yoğurt
ara:
2 dilim kek
Spor falan yap bugun :)dünkü menüm...........
sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
çay
öğle:
6 tane lahana sarma
az yoğurt
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt
ara:
2 dilim kek
Günaydın canım, burdayım ben spora devam....Spordan asla taviz vermeyeceğim her öğlen ve her akşam iş çıkışı yapmaya çalışıyorum ve bazen evde trombolinde zıplıyorum (ama zıplamalarımı yazmıyorum:)) Taşın düşmedi dimi hala, burda gileboru diye bir şey var(internetten araştır sen) o da taş düşürmesine yardımcı oluyor .... sen araştır da istersen bir şekilde ulaştırayım sana
Zıplamanın ve abartmamanın faydaları işte canım..
Geçmiş olsun bebelere..
Geçmiş olsun canım..Günaydın
Dünki Menüm:
Sabah:
tost
çay
Ara:
yoğurt kürü
grisini
Öğlen:
2 kaşık pilav
1 çöp şiş tavuk
salata
Ara:
Muhallebili kadayıf (dayanamadım kadayıfı çok severim)
Akşam:
1 kepçe çorba
3 kaşık patlıcan yemeği
Ara:
azcık çekirdek
Kitap: Annelik Sanatı
Spor 2 gündür yapamadım belim ağrıyordu biraz hafta sonu çok yuklenmiştim kendime fazlak zorlamayım dedim. Bugün başlıycam tekrar.
Tamam canım,notumu aldım, iki hafta olan deneme süren başlamıştır, sana da bana da kolay gelsinDün tartıldım 64 düm şuan. Hedef 55
Kocaman aferim sanaaGünaydın fıstıklar, herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim.Bu hafta çok azimliyim yine nelere dur dedim bir bilseniz:):):)Balığa bayılırım dün akşam komşum 20:30 civarı getirdi kızarmış narrrrr gibi ammmma yemedim , dün sabah da arkadaşın biri işyerine börek söylemiş çağırdı teşekkür ederim dedim ve gitmedim...Aferin bana dimiiiiiiiii......
"losefar, post: 39610620, member: 478798"]Ellssa
C cemrecemre
hepbera
L losefar 75 dk yuruyus
Paleland
S siyahbeyaz0066
asivemai
aydinays 1.30 saat (zumba, leslie 2 mil, squat ve aklıma geldikçe zıpladım squat yaptım. Şu an vücudumun her kası onları hatırladığım için mutlular :)
Kızlar bu listenın son halidır umarım
Önceki ismi masal perisi idi..Önceki ismi neydi ki?
... ve aleyküm selam canım..selam kızlar
Kuzu noldu sana, ne güzel akşam sonrası arayı bırakmıştın, bak oldumu şimdi gün boyu dikkat etmişsin akşam o iki dilimlik kek batırmış tüm emeğini, değermi tabiki değmez, kaldır sabah ye canım kaçmıyor kaçırılmıyorsun..dünkü menüm...........
sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
çay
öğle:
6 tane lahana sarma
az yoğurt
ara:
1 elma
akşam:
1 kase yoğurt
ara:
2 dilim kek
Tatlım cuma sabahı aç karnına tartılyoruz, kendine tartı edin, bundan sonra çok lazım olacak sana.Ben ancakperşembe akşamı sporda tartılabilirim :/
Geçerli canım, hoşgeldin..Merhabalar
Dun gruptan davet aldim umarim hala geçerlidir.
Evde de yp canım, evde daha kolay yaparsın.. Meto hızlanıyor ve karnı, sarkan yan yağları yok ediyor, pantolon daha bi şekil alıyor üstünde..merhabalar.herkes cok iyi gidiyor masallah bize.
zıplama cok iyi geldi ama evde hiç yapamadım ama zorlayım şartları değil mi.bu hafta nolcek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?