Çalışıyor, sağlığına kavuşmuş görevini yapıyor ne güzel işte dimiYa benim bağırsaklarım çok hareketli bu aralar neden ki?
Allah kolaylık versin canım..ayy kızalr bize müfettiş geldi bi anda çok yoğunum ya allahım nerden geldi bu müfettiş
Kaptanım aç geziyorsunuz. 2 öğün yemişsiniz.Dünkü menüm
Sabah:
Yarım tost, yeşil zeytin, şekersiz çay
Akşam:
onyüzmilyon balık, salata, bol yeşillik..
3 litre su
Her menü sonrası 100 kez zıpladım..
Sen ne yapmıssın hepberaa :) bu sabah kahvaltıda kek vardı yemedım
Spor falan yap bugun :)
Kuzu noldu sana, ne güzel akşam sonrası arayı bırakmıştın, bak oldumu şimdi gün boyu dikkat etmişsin akşam o iki dilimlik kek batırmış tüm emeğini, değermi tabiki değmez, kaldır sabah ye canım kaçmıyor kaçırılmıyorsun..
teşekkür ederım kaptan. açıkçası tam gaz başladım ve beni destekleyecek aktıf bır takım bulmak ıstıyorum. umarım bırbırımıze faydalı oluruz.
Sanırım yeşil çayın etkisiÇalışıyor, sağlığına kavuşmuş görevini yapıyor ne güzel işte dimi
vaav dayanabiliyorsanız bayağı iyi menü, pekii zıplamak ne için ?? hani tam olarak işlevi neDünkü menüm
Sabah:
Yarım tost, yeşil zeytin, şekersiz çay
Akşam:
onyüzmilyon balık, salata, bol yeşillik..
3 litre su
Her menü sonrası 100 kez zıpladım..
Canım öğlen acıkmadım..Kaptanım aç geziyorsunuz. 2 öğün yemişsiniz.
demekki mideniz küçülmüş :)) şimdiki kilonuz ve boyunuz kaç :)Canım öğlen acıkmadım..
Akşam eşimi bekledim,akşam 6 öncesi kapadım yine dükanı.. Aç gezmiyorum inanki canım, hatta akşam çok bile yedim çok şiştim, sabah korku ile çıktım tartıya ama 100 gr daha eksilmişti dün sabaha göre
Fayda da karşılıklı zarar da şekerim..teşekkür ederım kaptan. açıkçası tam gaz başladım ve beni destekleyecek aktıf bır takım bulmak ıstıyorum. umarım bırbırımıze faydalı oluruz.
...ve sağlıklı menülerin vee yaptığın aktivitelerin, sporların vee 2. takımlı olmanın vee pozitif olmanınSanırım yeşil çayın etkisi
Zıplamak metobolizmayı hızlandırıyor, menünün çabuk sindirilmesini sağlıyor ve bel çevresini toparlıyor, göbüşü küçültüyor..vaav dayanabiliyorsanız bayağı iyi menü, pekii zıplamak ne için ?? hani tam olarak işlevi ne
Evet canım midem bayağı küçüldü, yediğim miktarlarda ona göre oldukça azaldı.demekki mideniz küçülmüş :)) şimdiki kilonuz ve boyunuz kaç :)
Aboooo hemde nasıl oldu o kaçamaklar, geri almalar ama bu sefer akıllı veriyorum o kiloları, beslenme düzenimi değiştirerek ve bu düzeni hayat boyu düzenim olmasına karar vererek..80 kilodan mı geldiniz buralara:?? hay maşallah,tebrik ediyorum sizi. ne zamandır diyettesiniz? hiç bıraktığınız ya da kaçamaklar olmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?