Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Dünkü menüm

Sabah:
Yarım tost, yeşil zeytin, şekersiz çay

Akşam:
onyüzmilyon balık, salata, bol yeşillik..

3 litre su

Her menü sonrası 100 kez zıpladım..

teşekkür ederım kaptan. açıkçası tam gaz başladım ve beni destekleyecek aktıf bır takım bulmak ıstıyorum. umarım bırbırımıze faydalı oluruz.

Sen ne yapmıssın hepberaa :) bu sabah kahvaltıda kek vardı yemedım

Spor falan yap bugun :)

sporu hergün 20 dakika yapıyorum zaten.ama bugün akşamhem dikkat edeyim hem de biraz daha yürüyeyim

Dünkü menüm

Sabah:
Yarım tost, yeşil zeytin, şekersiz çay

Akşam:
onyüzmilyon balık, salata, bol yeşillik..

3 litre su

Her menü sonrası 100 kez zıpladım..
vaav dayanabiliyorsanız bayağı iyi menü, pekii zıplamak ne için ?? hani tam olarak işlevi ne

Kaptanım aç geziyorsunuz. 2 öğün yemişsiniz.
Canım öğlen acıkmadım..
Akşam eşimi bekledim,akşam 6 öncesi kapadım yine dükanı.. Aç gezmiyorum inanki canım, hatta akşam çok bile yedim çok şiştim, sabah korku ile çıktım tartıya ama 100 gr daha eksilmişti dün sabaha göre

demekki mideniz küçülmüş :)) şimdiki kilonuz ve boyunuz kaç :)

teşekkür ederım kaptan. açıkçası tam gaz başladım ve beni destekleyecek aktıf bır takım bulmak ıstıyorum. umarım bırbırımıze faydalı oluruz.
Fayda da karşılıklı zarar da şekerim..
2 hafta deneme süren başlamadan önce kendini tanıtırmısın?
Şu anki kilon, hedef kilon, boyun kaç mesela ve daha önce herhangi bir takımda yarıştınmı?
Kurallarımız ilk sayfamızda mevcut.
Bol paylaşım ve günlük menü, kitap ve spor paylaşımı istiyorum senden..

demekki mideniz küçülmüş :)) şimdiki kilonuz ve boyunuz kaç :)
Evet canım midem bayağı küçüldü, yediğim miktarlarda ona göre oldukça azaldı.
Boyum 1,64, kilom çizelgemde görüldüğü üzre 56,2 canım..

Bu arada kızlar sizler de çizelge yaın kendinize her hafta değiştirirsiniz rakamları.

80 kilodan mı geldiniz buralara:?? hay maşallah,tebrik ediyorum sizi. ne zamandır diyettesiniz? hiç bıraktığınız ya da kaçamaklar olmadı mı?

smoothie tarifi
Malzemeler:
- 1 adet muz
- 1 adet portakal
- 1,5 su bardağı süt
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 2-3 tablet tatlandırıcı
- 1 tutam tarçın
- 1 tutam hindistan cevizi

Az sonra bu içeceği yapıcam kendime ama tatlandırıcı koymicam ben, hiç sevmem yapay şeyleri.

80 kilodan mı geldiniz buralara:?? hay maşallah,tebrik ediyorum sizi. ne zamandır diyettesiniz? hiç bıraktığınız ya da kaçamaklar olmadı mı?
Aboooo hemde nasıl oldu o kaçamaklar, geri almalar ama bu sefer akıllı veriyorum o kiloları, beslenme düzenimi değiştirerek ve bu düzeni hayat boyu düzenim olmasına karar vererek..
Tekrar başa dönmek istemiyorum çünkü.. Sağlıklı ve zayıf kalmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…