Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Her biri 300 kaloriden az olan bu beş nefis smoothie tarifini dene ve her yudumda daha ince bir vücuda kavuşmanın tadını çıkar.

BADEM AŞKI

Dilimlenmiş 1 küçük boy muz, sapları kesilmiş 185 gr karalahana, 185 ml soya sütü ve ¾ çorba kaşığı badem ezmesi ile birer tutam tarçın, muskat ve toz zencefili blenderda karıştır. Tek Kişilik.

233 kalori, 8 gr yağ (<1 gr’ı doymuş), 37 gr karbonhidrat, 134 mg sodyum, 6 gr lif, 6 gr protein

Faydasını arttır:
Daha fazla antioksidan almak için 125 ml soğuk kahve ekle.

Ne güzel ya ben 55 in altına düşmek istemiyorum. Çok zayıf olunca çok çirkin oluyorum ben. Minyon yapım var ve malesef hemen yüzden kilo veriyorum.

CANLAN BİRAZ

Soyulmuş ve küp doğranmış çeyrek avokado, 2 çorba kaşığı tatlı patates* püresi, dilimlenmiş 1 küçük boy muz, 185 ml yağsız süt ve ½ tatlı kaşığı balı blender ile karıştır. Tek Kişilik.

*Organik pazarlarda bulabilirsin.

291 kalori, 8 gr yağ (<1 gr’ı doymuş), 50 gr karbonhidrat, 135 mg sodyum, 7 gr lif, 9 gr protein

Faydasını arttır: Daha yoğun bir kıvam elde etmek ve karbonhidrattan daha fazla enerji almak için, 60 gr çiğ ya da pişmiş yulaf ezmesi ekle.

ADA ESİNTİSİ

Küp küp doğranmış 185 gr ananas, 125 gr mango, 185 ml vanilyalı soya sütü ve 3 çorba kaşığı tuzsuz lor peynirini blender ile karıştır. ¼ tatlı kaşığı Hindistan cevizi ile süsle. Tek Kişilik.

221 kalori, 2 gr yağ (1 gr’ı doymuş), 38 gr karbonhidrat, 244 mg sodyum, 4 gr lif, 11 gr protein

Faydasını arttır: 1 çorba kaşığı öğütülmüş keten tohumu ilave ederek, aldığın lifi 2 gram arttırabilirsin.

ne zamandır uğraşıyorsunuz kilo vermek için?

ben 55 kiloyu gördüğümü hatta 50 lerdeen son ne zmaandım onu hatırlamıyorum geçen yaz bi ara 59 dum onun dışında hep 60 falan ama üniye başlayınca kilolar nasıl geldi nasıl geldi anlayamadımm.. bende çok zayıf olmayı istmiyorum açıkçası ben şunda yanayım kadın dediğin biraz elle tutulası olur hani derler ya öyle düşünüyorum :)

Hoş geldin tatlım , bu gruptaki arkadaşların %90' ı ben de dahil 55 olmak istiyoruz
Bu 55 kg'da var bir keramet

dünkü menüm...........
sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
çay
öğle:
6 tane lahana sarma
az yoğurt
ara:
1 elma
akşam:
5-6 tane tavuk kanat ızgara
1 kase yoğurt
ara:
2 dilim kek

selam kızlar Allah Hepinizin iyiliğini versin,tabi başta akrep kaptana da
cevap yazmak üzere alıntı yapıyorum alıntıları cevaplamaya vaktim kalmıyo zira yazılan mesajların tamamını da okuyamadım

kısaca yemeyenlere aferim ki o losefar oluyor bazıları kaçamak yapmış sanki
evet çoğumuz 65-70arasındayız ve hedeflerimiz de 55,kilo verememiş olabilirim ama vaz geçmedim

Niyeki kuzuuu, hızımıza yetişemedin dimiii

Az önce smoothie mi yaptım, içtim, bir miktar kaldı onuda kavanoza kattım dolaba koydum..
İçine tarçın atınca zencefil zerdeçal karışımım aklıma geldi ondan da attım bir tutam, tabi tatlandırıcı ile daha güzel olur tadı ama gerekte yok..
Hayal gücümüzü genişleterek yapabiliriz, zor değil cidden. Özellikle meyvenin bol zamanlarında süper karışımlar oluşturulabilir..

25.2.15
Bugünkü Menüm
Sabah
-Bir dilim kepek ekmek
-biraz beyaz peynir
-şekersiz çay

öğlen
-form limonlu yarım paket
-special k kraker fesleğenli
-yeşil çay

Akşam
-5 yemek kaşığı kadar salçalı makarna
-bir parça ince yufkalı kıymalı börek
- 2-3 kaşık çorba (yanık kokuyordu )

Ara : yeşil elma .

*Akşam yemeğini kaçırmışım birazcıkk.. bugün 40 dk yürüdüm, şimdiye kadar 1,5 litre su içtim 2 ye tamamlıcam. akşam yemeğinden sonra 50 kere zıpladım.

Afiyet olsj gerçekte yaksiiyor sos bende aksam ustu yemistim superdi

Menum:
Sabah:1 kepklı tost.bırkac zeytın 2 lokma recel
Ara kahve

Öğlen:1elma
Ikındı:bırkac cevız

Akşam:1kase.mercımk corb.patlıcan salatası.1 dılım ekmk 1 tane mandalina

Bugun öğln aclıkla savaştım.

60 dk yurudum lısteyı bulamadım ekleyemedım.şu an cepten bınbır ugrasla yazıyorum benım ufaklık resmen telefona saldırıyor. Bu arada gecmışı okudun şımdı.bazı iltıfatlar olmuş tesekkur ederım 2.gruna layık olmaya calışıyorum

Bugün ki menu
sabah. Yulafli misli bir kase
öğle. 1 kase çorba köfte yemeği salata
akşam. 1 kepçe çorba 2 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı barbunya küçük Parça tavuk 1 tane de tulumba

günaydın kızlar
dünkü menümm
ilk uyandığım da ----------- 2 bardak su, 1 muz
kahvaltı----------------------- 2 simit, 1 krem peynir-çay
öğlen --------------------------türk kahvesi
ara----------------------------- latte
akşam-------------------------- 3 tane fırında tavuk kanat ızgara , bol salata, su
kitap okuyamadım kızlar çok yorgundum akşam 10 da geldik eve çünkü 10 gün boyunca böyle olacakmış allah yardımcımız olsun

ayy şunu da belirtmeliyim kızlar sabah öylesine bi tartıya çıkmıştım ki ne göreyim allahım allahım 59,7 kilo olmuşum gerçekten bu takıma girdiğim için çok ama çok mutluyum teşekkürler kaptanım teşekkürler arkadaaşlar spor kaptanım sayenizde bu kadar rahat ve güzel kilolar verdim tek başıma yapınca pek uymuyordum ama 2 haftadır burdayım daha dikkatliyim ve daha da dikkatli olacağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…