2. takımlı olmayı hak etmeye çalışıyorum....ve sağlıklı menülerin vee yaptığın aktivitelerin, sporların vee 2. takımlı olmanın vee pozitif olmanın
Ne güzel ya ben 55 in altına düşmek istemiyorum. Çok zayıf olunca çok çirkin oluyorum ben. Minyon yapım var ve malesef hemen yüzden kilo veriyorum.Aboooo hemde nasıl oldu o kaçamaklar, geri almalar ama bu sefer akıllı veriyorum o kiloları, beslenme düzenimi değiştirerek ve bu düzeni hayat boyu düzenim olmasına karar vererek..
Tekrar başa dönmek istemiyorum çünkü.. Sağlıklı ve zayıf kalmak istiyorum..
ne zamandır uğraşıyorsunuz kilo vermek için?Aboooo hemde nasıl oldu o kaçamaklar, geri almalar ama bu sefer akıllı veriyorum o kiloları, beslenme düzenimi değiştirerek ve bu düzeni hayat boyu düzenim olmasına karar vererek..
Tekrar başa dönmek istemiyorum çünkü.. Sağlıklı ve zayıf kalmak istiyorum..
Tereyeğının muhteşem ikir gibi tadından kaynaklı canım, pek severim kendilerini..
Tatlım akşamları yemek bulamıyorsan önceden hazırlayailirsin..Akşamdan diğer akşam için hazırla kendine göre bişiler.
Günaydın fıstıklar, herkese sağlıklı kilo vermeler dilerim.Bu hafta çok azimliyim yine nelere dur dedim bir bilseniz:):):)Balığa bayılırım dün akşam komşum 20:30 civarı getirdi kızarmış narrrrr gibi ammmma yemedim , dün sabah da arkadaşın biri işyerine börek söylemiş çağırdı teşekkür ederim dedim ve gitmedim...Aferin bana dimiiiiiiiii......
sanırım kaptanın veasivemai ünde sporu vardı yani son hali değil....Ben de son halini bulurken zorluk çekiyorum bazen sayfalara dönüp tek tek bakmak zor oluyor , bu liste için pratik bir şey bulmamız lazım....
Hoş geldin tatlım , bu gruptaki arkadaşların %90' ı ben de dahil 55 olmak istiyoruz
Bu 55 kg'da var bir keramet
selam kızlar
dünkü menüm...........
sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
çay
öğle:
6 tane lahana sarma
az yoğurt
ara:
1 elma
akşam:
5-6 tane tavuk kanat ızgara
1 kase yoğurt
ara:
2 dilim kek
Niyeki kuzuuu, hızımıza yetişemedin dimiiiselam kızlar Allah Hepinizin iyiliğini versin,tabi başta akrep kaptana da
cevap yazmak üzere alıntı yapıyorum alıntıları cevaplamaya vaktim kalmıyo zira yazılan mesajların tamamını da okuyamadım
kısaca yemeyenlere aferim ki o losefar oluyor bazıları kaçamak yapmış sanki
evet çoğumuz 65-70arasındayız ve hedeflerimiz de 55,kilo verememiş olabilirim ama vaz geçmedim
Canım uzun zamandı al verlerle uğraşıyorum ama son iki aydır acaip bir gaz, hız ve motiasyonla hedefime odaklanmış durumdayım..ne zamandır uğraşıyorsunuz kilo vermek için?
evet akrep'e katılıyorum saatine göre değişir.
ben de dün çocuklara öylebir yemek yaptım. malum 6dan sonra yemicektim eve gidince baharatlı yoğurt yedim saat 5,30 da. çocuklara da tavuk göğüs haşladım 440 grammış. bir de 1 su bardağı bulgur haşladım. salçalı tereyağlı sos yapıp hem bulgura hem de didilmiş tavuk etine döktim. benimkiler bir sevdiler sofradan çatır çatır kaşık sesleri geliyordubulgur pilavı en son yaptığımda arttı döküldü diye 1 su bardağından yaptım ,bu sefer de yetmedi anne daha yok mu diye sordular tavuğu da onlar bitirdi 1 çay kaşığı tereğ ile salçalı sos tavuğa kabağa karnabahara herşeye muazzam bir lezzet katıyor
teşekkürler kaptanımmAllah kolaylık versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?