Akşamı sevmedim canım..Bugün ki menu
sabah. Yulafli misli bir kase
öğle. 1 kase çorba köfte yemeği salata
akşam. 1 kepçe çorba 2 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı barbunya küçük Parça tavuk 1 tane de tulumba
Canım latte yi sevmedim ve sabah neden 2 simit?günaydın kızlar
dünkü menümm
ilk uyandığım da ----------- 2 bardak su, 1 muz
kahvaltı----------------------- 2 simit, 1 krem peynir-çay
öğlen --------------------------türk kahvesi
ara----------------------------- latte
akşam-------------------------- 3 tane fırında tavuk kanat ızgara , bol salata, su
kitap okuyamadım kızlar çok yorgundum akşam 10 da geldik eve çünkü 10 gün boyunca böyle olacakmış allah yardımcımız olsun
kaptanım sabah zaten ben ne yediğimi nasıl yediğimi anlamadım bile ben mi simiti yedim simit mi beni yedi çözemedim normalde eşimindi oda bırakıp gidince bende yedim açıkçası kaptanımCanım latte yi sevmedim ve sabah neden 2 simit?
Latte yi neden sevmediniz kiCanım latte yi sevmedim ve sabah neden 2 simit?
ayy şunu da belirtmeliyim kızlar sabah öylesine bi tartıya çıkmıştım ki ne göreyim allahım allahım 59,7 kilo olmuşumgerçekten bu takıma girdiğim için çok ama çok mutluyum teşekkürler kaptanım teşekkürler arkadaaşlar spor kaptanım sayenizde bu kadar rahat ve güzel kilolar verdim tek başıma yapınca pek uymuyordum ama 2 haftadır burdayım daha dikkatliyim ve daha da dikkatli olacağımmm
Süpersin cnm , ben tartılma konusunda çok katıyım cuma sabahından başka tartılmıyorum ama sanki yarın ben de büyük bir sürprizle karşılaşacakmışım gibi geliyor, bugün pek hafif pek havalıyım:):):):):)
ben barışığımdır ya aslında çok kolay verip çok kolay alan birisiyim eet abi o kiloyu görünce çoookkk sevindim havalara uçtum :)asivemai Süpersin cnm , ben tartılma konusunda çok katıyım cuma sabahından başka tartılmıyorum ama sanki yarın ben de büyük bir sürprizle karşılaşacakmışım gibi geliyor, bugün pek hafif pek havalıyım:):):):):)
smoothieler işe yarayacak bence .... yarın bizim takım derece yapabilir bencegene vaktim kalmayabilir menümü yazıp kaçayım
dün oruçluydum.
akşam 1 kıymalı pide+diyet kola
(saat 5,30-6 arasında zor yetiştirdim ve dışarı çıktım) canım nasıl tatlı çekti ama yemedim,aferim bana.
bu sabah: smooty :) ama tatlandıurıcı yerine 1 çk bal ekledim.1 dilim de peynir
öğlen: az karışık yemek (içinde 3 köfte,2 parça kuşbaşı et,3yk nohut yemeği,biraz patlıcan,biber ve taze fasulye 2 kaşık da pilav vardı)
dün akşam 1 mil leslie,10 dk da callanetics yaptım.
bugün de 25 dk. yürüyüş
menüm:
Sabah :kepekli tost, 1 yum , birkaç zeytin 2 lokma bal ve ceviz
Ara:Kahve ve leblebi
Öğlen: 1 kas kellogs , 1 muz 1 portakal
Akşam:2 tavuk baget 1 kase mercimek ve salata(Yiyeceğimmmm)
45 dk öğlen yürüyüşümü yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?