Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

umran 13 şubatta gelenlerin 2 haftası doluyor seni bi araştırayım. 16 şubat olunca 2 hafta dolmamış oluyor
Paylaşıma not attım canım..Ümranın pazar günü doluyor 2 haftası, gayet aktif olduğunu da bildirdim bu yüzden listeye alacağımı belirttim aksi bir tutum olmaz umarım beklemedeyim..
Ben listede olmasından yanayım..

Evet canım paleland hastalıktan dolayı izinli.
Öhöm öhömmm 55 i es geçtim canikommm

İnş kurtulursun canım 65 kabusundan, haftaya birlikte deneyelim mi, ben de pazartesi başlayacağım, sadece 2 öğün yapacağım sabah ve akşam...
Akşamları oğluşum etkilenir diyodun nasıl yapıcan şekerlik

Benimde blendırım bozuldu hemen alıp başlıyorum bende smothie tariflerine. Bakalım bende kurtulacakmıyım şu 65 kabusundan.
benim de belandırım bozuk,sırf mercimek çorbası yapmak için hiç almasam mı diyorum, portakal ve muzu doğrayarak yapıyorum ben

Kuzular maşallah çok heyecanlı gördüm sizi ama sizin henüz 2 haftanız dolmadı.. Önce br ümranı alalım sizin daha var şekerler, böyle devam ama süpersiniz

benim de belandırım bozuk,sırf mercimek çorbası yapmak için hiç almasam mı diyorum, portakal ve muzu doğrayarak yapıyorum ben

nasıl yapıyorsun küçük küçğk mü doğruyorsun meyve salatası gibi. Ben bu taktikle maydanoz kürü bile hazırlayıp tüketebilirim. Aslında çok hoşuma gitti yeşil sebzeleri bile bu şekilde yapıp detoks hazırlayabiliriz. Hiç olmasa bile akşam smothileri tükettsek akşam 6 dan sonra ağızları mühürlesek sanırım atağa geçebilirim. İlk hedefim 62. Artık görenler kilo verdin mi desinler istiyorum ya ((

İnş kurtulursun canım 65 kabusundan, haftaya birlikte deneyelim mi, ben de pazartesi başlayacağım, sadece 2 öğün yapacağım sabah ve akşam...
Acaip bağırsak çalıştırıyor benim yaptığım karışım, ihtiyacı olanların bilgisine

Canım zaten bir portakal var onu da küçük doğrarsın, muzu ezebilirsin diğerleri toz ve sıvı zaten.. Ceviz atarsan elinde bi kaç parça yapıver çiğnemesi zevkli olur..

Akşamları oğluşum etkilenir diyodun nasıl yapıcan şekerlik
ya kaptanım sorma etkilenir gerçekten ...ben küçüklüğümde peynir, yum, süt, yoğurt yemeyen sevmeyen biriydim 20'li yaşlara kadar bu böyle devam etti..şu an hepsini yiyorum ama hala peynirin herçeşidini yiyemiyorum (salamura peynirleri, ağır kokulu , ağır tatları olanları) ama bunu oğluma yansıtmıyorum , oğlumda yemyor peynir falan ...Geçen gün bana sen peynir yiyormusun anne dedi ?? evet deyince yesene bir göreyim falan dedi....beni test ediyor yani...
Bir de şunu sorma istiyorum sana, ben sabah akşam değil de sabah öğleni düşünsem, sabah çok yapsam , kavanozla işyerine getirsem ....öğlen de bunu yesem nasıl olur...

Bence al canım ilerleyen zamanda meyveler çeşitlenecek, bende katı meyve sıkacağı da var ama bu şekilde daha posalı oluyor daha faydalı ve doyurucu..

Bende düşündüm bunu acaba besin değeri bozulur beklemeyle

Olur canım neden olmasın, ben tamamını içemiyorum zaten 1 kupadan fazla oluyor, ağzını kapatıp dolaba koyuyorum öğlen içiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…