Paylaşıma not attım canım..Ümranın pazar günü doluyor 2 haftası, gayet aktif olduğunu da bildirdim bu yüzden listeye alacağımı belirttim aksi bir tutum olmaz umarım beklemedeyim..umran 13 şubatta gelenlerin 2 haftası doluyor seni bi araştırayım. 16 şubat olunca 2 hafta dolmamış oluyor
İnş kurtulursun canım 65 kabusundan, haftaya birlikte deneyelim mi, ben de pazartesi başlayacağım, sadece 2 öğün yapacağım sabah ve akşam...Benimde blendırım bozuldu hemen alıp başlıyorum bende smothie tariflerine. Bakalım bende kurtulacakmıyım şu 65 kabusundan.
Evet canım paleland hastalıktan dolayı izinli.***2.TAKIM 402. ETAP***
akrep33 ( 56,2 / 54,8 / 1,4 / 2,49%)
siyahbeyaz006( 69.0 / / / %)
losefar( 67,3 /66,4 / 0,9/ %1,34)
Paleland( 86,2/ / / %)
hepbera (65,9/65,9 /0 /0 %)sabit
cemre cemre ( 66,8 /66,7 /0,1 / 0,15%)
aydinays ( 65,5 /65,2 / 0,3/0,46 %)
UmRaN_63 (60,2 /59,7 /0,5 /%0,83) Yeni üye başlama tarihi:16 şubat 2015 Başlama kilo:61,1 hedef:55
2.takım ortalaması: %
siyahbeyaz ve paleland kaldı,zannediyorum palaeland izin istemişti
yeni arkadaşlar 2 hafta dolduktan sonra listeye girebilecekler.
kilo verenleri tebrik ediyorum . akrep ne etmiş öööööyle
Akşamları oğluşum etkilenir diyodun nasıl yapıcan şekerlikİnş kurtulursun canım 65 kabusundan, haftaya birlikte deneyelim mi, ben de pazartesi başlayacağım, sadece 2 öğün yapacağım sabah ve akşam...
benim de belandırım bozuk,sırf mercimek çorbası yapmak için hiç almasam mı diyorum, portakal ve muzu doğrayarak yapıyorum benBenimde blendırım bozuldu hemen alıp başlıyorum bende smothie tariflerine. Bakalım bende kurtulacakmıyım şu 65 kabusundan.
**2.TAKIM 402. ETAP***
losefar( 67,3 /66,4 / 0,9/ %1,33)
Paleland( 86,2/ / / %)
hepbera (65,9/ / / %)
cemre cemre ( 66,8 / / / %)
aydinays ( 65,5 /65,2 / 0,3/ %)
UmRaN_63 (60,2 /59,7 /0,5 /%0,83)
uniquezmrt53 (64/ 62.7//%) (başlangıç : 23.02.2015)
Secret_88 (60.3/59.8//% 0,5) (baslangic tarihi : 23.02.2015)
2.takım ortalaması : %
Biraz oönce yanlislik oldu kusura bakmayin kızlar
Kuzular maşallah çok heyecanlı gördüm sizi ama sizin henüz 2 haftanız dolmadı.. Önce br ümranı alalım sizin daha var şekerler, böyle devam ama süpersiniz**2.TAKIM 402. ETAP***
losefar( 67,3 /66,4 / 0,9/ %1,33)
Paleland( 86,2/ / / %)
hepbera (65,9/ / / %)
cemre cemre ( 66,8 / / / %)
aydinays ( 65,5 /65,2 / 0,3/ %)
UmRaN_63 (60,2 /59,7 /0,5 /%0,83)
uniquezmrt53 (64/ 62.7//%) (başlangıç : 23.02.2015)
2.takım ortalaması : %
anım birlikte deneyelim bende pazartesi deneyeceğim. iki öğün çok uygun bencede.İnş kurtulursun canım 65 kabusundan, haftaya birlikte deneyelim mi, ben de pazartesi başlayacağım, sadece 2 öğün yapacağım sabah ve akşam...
benim de belandırım bozuk,sırf mercimek çorbası yapmak için hiç almasam mı diyorum, portakal ve muzu doğrayarak yapıyorum ben
Acaip bağırsak çalıştırıyor benim yaptığım karışım, ihtiyacı olanların bilgisineİnş kurtulursun canım 65 kabusundan, haftaya birlikte deneyelim mi, ben de pazartesi başlayacağım, sadece 2 öğün yapacağım sabah ve akşam...
Canım zaten bir portakal var onu da küçük doğrarsın, muzu ezebilirsin diğerleri toz ve sıvı zaten.. Ceviz atarsan elinde bi kaç parça yapıver çiğnemesi zevkli olur..nasıl yapıyorsun küçük küçğk mü doğruyorsun meyve salatası gibi. Ben bu taktikle maydanoz kürü bile hazırlayıp tüketebilirim. Aslında çok hoşuma gitti yeşil sebzeleri bile bu şekilde yapıp detoks hazırlayabiliriz. Hiç olmasa bile akşam smothileri tükettsek akşam 6 dan sonra ağızları mühürlesek sanırım atağa geçebilirim. İlk hedefim 62. Artık görenler kilo verdin mi desinler istiyorum ya((
Kaptan sen hangisini denedin?Acaip bağırsak çalıştırıyor benim yaptığım karışım, ihtiyacı olanların bilgisine
ya kaptanım sorma etkilenir gerçekten ...ben küçüklüğümde peynir, yum, süt, yoğurt yemeyen sevmeyen biriydim 20'li yaşlara kadar bu böyle devam etti..şu an hepsini yiyorum ama hala peynirin herçeşidini yiyemiyorum (salamura peynirleri, ağır kokulu , ağır tatları olanları) ama bunu oğluma yansıtmıyorum , oğlumda yemyor peynir falan ...Geçen gün bana sen peynir yiyormusun anne dedi ?? evet deyince yesene bir göreyim falan dedi....beni test ediyor yani...Akşamları oğluşum etkilenir diyodun nasıl yapıcan şekerlik
Bence al canım ilerleyen zamanda meyveler çeşitlenecek, bende katı meyve sıkacağı da var ama bu şekilde daha posalı oluyor daha faydalı ve doyurucu..benim de belandırım bozuk,sırf mercimek çorbası yapmak için hiç almasam mı diyorum, portakal ve muzu doğrayarak yapıyorum ben
Canım ben yazdım önceki mesajımda yaptığım karışımı..Kaptan sen hangisini denedin?
Bende düşündüm bunu acaba besin değeri bozulur beklemeyleya kaptanım sorma etkilenir gerçekten ...ben küçüklüğümde peynir, yum, süt, yoğurt yemeyen sevmeyen biriydim 20'li yaşlara kadar bu böyle devam etti..şu an hepsini yiyorum ama hala peynirin herçeşidini yiyemiyorum (salamura peynirleri, ağır kokulu , ağır tatları olanları) ama bunu oğluma yansıtmıyorum , oğlumda yemyor peynir falan ...Geçen gün bana sen peynir yiyormusun anne dedi ?? evet deyince yesene bir göreyim falan dedi....beni test ediyor yani...
Bir de şunu sorma istiyorum sana, ben sabah akşam değil de sabah öğleni düşünsem, sabah çok yapsam , kavanozla işyerine getirsem ....öğlen de bunu yesem nasıl olur...
1 muzKaptan sen hangisini denedin?
Kaptanım süpersin gerçekten 55 falan masal oldu senin için , bu arada senin boyda iyiymiş şu an fıstık olmuşsundur kesin..Koruma evresi mi başlayacak, ayyyyyy en çok korktuğumEvet canım paleland hastalıktan dolayı izinli.
Öhöm öhömmm 55 i es geçtim canikommm
Olur canım neden olmasın, ben tamamını içemiyorum zaten 1 kupadan fazla oluyor, ağzını kapatıp dolaba koyuyorum öğlen içiyorum..ya kaptanım sorma etkilenir gerçekten ...ben küçüklüğümde peynir, yum, süt, yoğurt yemeyen sevmeyen biriydim 20'li yaşlara kadar bu böyle devam etti..şu an hepsini yiyorum ama hala peynirin herçeşidini yiyemiyorum (salamura peynirleri, ağır kokulu , ağır tatları olanları) ama bunu oğluma yansıtmıyorum , oğlumda yemyor peynir falan ...Geçen gün bana sen peynir yiyormusun anne dedi ?? evet deyince yesene bir göreyim falan dedi....beni test ediyor yani...
Bir de şunu sorma istiyorum sana, ben sabah akşam değil de sabah öğleni düşünsem, sabah çok yapsam , kavanozla işyerine getirsem ....öğlen de bunu yesem nasıl olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?