bizim listeyi hesaplıyordum mesajı gördüğümde arada onuda hesaplayım dedim aynura kaptan ikisini aradan çıkardım hızlı olduhah gelmişsin bitanem.ben de gelmişdim ama hall etmişsin.Allah razı olsun
deadline ve aynura ilginize tesekkurler:)
teşekkürler kızlar ellerinize sağlık
kızlar işim yoktu o arada bizim listeyi hesaplıyordum zaten sonra çıkmam gerekti şimdi gördüm hiç önemli değilKızlar alakanıza teşekkür ediyorum..Allah sizlerden de razı olsun
Ayy ilahi hedef smooti bile yemene bu kadar engel oluyor demek20.şubat cuma 66,5. çok yiyerek ertesi güne şişmiştim ve madem çok yiyorum en azından akşam geç saat de yemiyim diyerek başlamıştım 67,1 ile cumartesi günü.(hedef akşam saat 6dan önce yemeyi bitirmek)
1. gün 67,1
2.66,9
3.66,8
4,gün 66,6
5.gün 66,4
6.gün 66,2
7.gün 65,3 ( galiba bu smooti sebebiyle oldu)
-yaptıklarım 1 defa oruç tuttum ama iftarda saat 5:30da bildiğiniz konya kıymalı pidesi yanı etli ekmek yedim yanında zero kolayla.
-1 defa full tost çekti canım öğlen yemeği biraz geciktirip akşam niyetine de saat 4 gibi 1500 kalorilik bu tostu yedim tabi eve gidince saat 6 olmadan da yoğurt yedim
-dün öğlen karışık yemek yedim. ne çok ne az bir yemekti ama yağlı et sebze nohut pilav karışık tı hepsinden azar azar. eve gidince de smooti+2 yumurta ve 1 peynir yedim. sabah da smooti yemiştim,az da peynirle. bu gün de smooti yedim 2 dlim kepekli ekmek yağsız karışık tostun önünden
Belliki odan bayağı aktiviteliymis:))Bugünkü menüm
SABAH
-bi dilim kepek ekmek
-bir parça beyaz peynir
-5 tane siyah zeytin
-şekersiz çay
ARA
-Yeşil çay
ÖĞLEN
-Form limonlu
-Yeşil Elma
Akşam
-Bi kase mercimek çorbası
-biraz patetes püresiyle bi parça köfte
Şimdiye kadar 1.5 litre su. bugun bi aktivite yapmadım >.< odamı topladım
Bravo hedefe harikasın canım:))Oglen 1saat yürüdüm. Az once de 15dk.yani 1mil lesli yaptim:)
4 kişilik olunca öyle oluyor :)Belliki odan bayağı aktiviteliymis:))
Tebrik ederiim :) şu 4.63 2.90 falan ne oluyor ?CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 402. ETAP SONUÇ LİSTELERİ
20--27 ŞUBAT 2015
TAKIM DERECELERİ
YARIŞMA BİRİNCİSİ -----------------13. TAKIM 1.19
YARIŞMA İKİNCİSİ------------------4. TAKIM 1.04
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------------7. TAKIM 1.00
BİREYSEL DERECELER
YARIŞMA BİRİNCİSİ------- MORVAMPİV--4. TAKIM 4.63
YARIŞMA İKİNCİSİ------- LUCIA7--7. TAKIM 2.90
YARIŞMA ÜÇÜNCÜSÜ------ AKREP33--2. TAKIM 2.49
Takım olarak da 5. olmuşuz kızlar....
Ben nacizane 3. olmuşum aferim banaa
Verdiğimiz kilo miktarının, bulunduğumuz kiloya göre yüzdesi oluyor canım.Tebrik ederiim :) şu 4.63 2.90 falan ne oluyor ?
Ben mesela dün öğlen az yedim sonra akşam yemeğine kadar bi süre aç hissettim ama akşam yemeğinde hemen tıkandım sankiEllssa maşallah kaptanım çok güzel gidiyorsunuz. Ben bu hafta durakladım. 300 gramcık verebildim sadece. Ama biliyorum ki az da olsa gidiyor. Yarın itibariyle bende smothilere odaklanıyorum. İlk hedefim mart sonunda 60 kilo olmak. Yani 40 günde 5 kilo gayet rahat verilir vücudu sarsmadan :) Birde yemek yedikten sonra midem bulanıyor. Sizde de oluyor mu azıcık fazla kaçırsam başım dönüyor midem daha yemek almıyor. Yemeğin koksuna bile dayanamıyorum sanki
Sanırım midemiz küçülmeye başladı. Bu iyi birşey. Artık çöp tenekesi gibi ne bulursam yemiyorum. Midemi rahatlattım. Akşam yemeğinden sonra ayakta duramazdım uykudan ölürdüm. Şimdi çok rahat gece 12-1 e kadar oturabiliyorum. Daha enerjiğim. Kilom çok azalmadı ama kendime güvenim bile geldi. Önceden aynaya bakmak istemiyordum. Şimdi karnımın azda olsa çekildiğini hissetmek beni çok mutlu ediyor.Ben mesela dün öğlen az yedim sonra akşam yemeğine kadar bi süre aç hissettim ama akşam yemeğinde hemen tıkandım sanki
Bazen yemeden oluyor bende.. Önce ne olsa yemeye çalışan ben şimdi yemeklere çok soğuk davranıyorum, acıktığımda sadece o da az miktar sonrası doyuyorum özellikle smooti çok faydalı oldu bu konuda..Ellssa maşallah kaptanım çok güzel gidiyorsunuz. Ben bu hafta durakladım. 300 gramcık verebildim sadece. Ama biliyorum ki az da olsa gidiyor. Yarın itibariyle bende smothilere odaklanıyorum. İlk hedefim mart sonunda 60 kilo olmak. Yani 40 günde 5 kilo gayet rahat verilir vücudu sarsmadan :) Birde yemek yedikten sonra midem bulanıyor. Sizde de oluyor mu azıcık fazla kaçırsam başım dönüyor midem daha yemek almıyor. Yemeğin koksuna bile dayanamıyorum sanki
O mutluluk da mutluluğu doğuruyor canım, bu şekilde devam edersen aynada daha güzel bir sen göreceksin inş.Sanırım midemiz küçülmeye başladı. Bu iyi birşey. Artık çöp tenekesi gibi ne bulursam yemiyorum. Midemi rahatlattım. Akşam yemeğinden sonra ayakta duramazdım uykudan ölürdüm. Şimdi çok rahat gece 12-1 e kadar oturabiliyorum. Daha enerjiğim. Kilom çok azalmadı ama kendime güvenim bile geldi. Önceden aynaya bakmak istemiyordum. Şimdi karnımın azda olsa çekildiğini hissetmek beni çok mutlu ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?