- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Evet geçen sefer bende haftada bir kilo zayıflamıştım. O zaman cumaa gününe kadar 1 kilo zayıflamaya ne dersinaslında olabilir..geçen sefer işe yaramıştı cemrecim
Canım biz seninle yarış halidenydik en son. Smothie başlayalım bugün itibariyle.kilo veremeyince tüm motivasyon yerlerde oluyor...bu da daha çok verememeyi..hatta artıları beraberinde getiriyor..pofffffff
Bende varım canımEvet 2. Takım üyeleri sizlere meydan okuyorum. Ben Cuma gününe kadar en az 1 kilo zayıflarım diyenler yarışmamız başlamıştır.
canım benim de 1 ay sonra yaşına girecek bi kızım var bende emziriyorum süt konusu kesinlikle psikolojikmen başka bişey değil ben misal dün smooti yaptım kendime içine extradan ceviz ve fındık koydum bi güzel içtim ve gece kızım emmeye kalktığında maşallah dolu dolu sütüm olmuştu yani
gunaydın kızlar benım de 2 hafta sonra 1 yaşına girecek bir oğlum var emzirdiğim için diyet değil ama sadece dikkat ediyorum. lesie ile evde yuruyorum birde iş yerinde öğlen yurumeye calışıyorum bi gün fazla kaçırsam yemeği ertesi gun daha az yıyorum. gitsin kilolar
Çalıştığım günlerde fazla ememiyor ama evdeyken arabaları ile oynuyor geliyor emiyor gidiyor emiyor bide beni emerek uyuyor hafta sonu pek halim kalıyor bu yüzden bide oğlum biraz zayıf o yüzden sütüm yaramıyor gibi geliyor ama haftalık en az 300 gr veya 500 gr verebiliyorum şükürayyy bebişlerimiz yaşıt inanmıyorum:):): benimki de 28 mart doğumlu....süt olayına ben çok takılmıyorum, sütü yapan su ve ben de bol miktarda su alıyorum, bir de benimki gece dışında hiç emmek istemiyor , aç olsa bile gündüz emmiyor....
Evet geçen sefer bende haftada bir kilo zayıflamıştım. O zaman cumaa gününe kadar 1 kilo zayıflamaya ne dersin
hedef kilom 58 sonra 55 canım boyum da 1,63 dün başladım inşallah işe yararsmootihe nasıl yapıyorsun canım işe yarıyor mu? bu arada aynı kilodayız sanırım 59,5 im bende boyun kaç ve hedefin kaçtı senin canım
benim kızım da 1 nisan doğumluayyy bebişlerimiz yaşıt inanmıyorum:):): benimki de 28 mart doğumlu....süt olayına ben çok takılmıyorum, sütü yapan su ve ben de bol miktarda su alıyorum, bir de benimki gece dışında hiç emmek istemiyor , aç olsa bile gündüz emmiyor....
canım bu hafta böyle olsun haftaya daha ciddi anlamda yarışırız. Kaç gram giderse o kardır.kendimden pek ümidim yok ama yarışalım....cumaya 4 gün var..1 kilo veremem ama verdiğim kar..keşke cuma günü karar verseydik..en azından haftasonunu kurtarırdım
canım bende denemek istiyorum ama biraz daha araştırayım . yarın itibariyle bende başlayacağım.Sıfırlama Diyeti Nedir
· Şu dönemlerde epey moda olan ve Amerika’daki ünlü yaşam koçu tarafından uygulanan bu sıfırlama diyeti, başarılı olmaya başladıkça sosyal medyada yakın bularak büyümeye başlamıştır. Sıfır beden olma cümlesinde yola çıkarak vücut sıfırlama diyeti adı verilmiştir.
· Kilo veremememizin nedeni metabolizma hızı ile eş değerdir, bu sıfırlama diyeti sayesinde metabolizmanıza format atacaksınız ve resmen hayata yeniden tutunacaksınız. 15 gün içinde hızlı zayıflayarak siz de şok olacaksınız, ayrıca ağır spor ve egzersiz hareketlerine de maruz kalmayacaksınız.
· Bu kadar muhabbetten sonra sıfırlama diyeti nasıl yapılmalı diye sormaya başladığınızın farkındayım.
Sıfırlama Diyeti Smoothie Nasıl Yapılır
· Bunun zor bir zayıflama yöntemiolduğunu düşünüyor olabilirsiniz, sıfırlama diyetinin nasıl yapıldığını görünce ne kadar kolaymış diyeceksiniz. Smoothie isimli bir uygulama yapacaksınız, şimdi siz ne demek bu diyorsunuz, kalorisi düşük olan meyvelerden ve sebzelerden karışım yapılır, bu karışıma yaz aylarında buz ilave edebilirsiniz.
· Smoothie hazırlarken içinize sevdiğiniz besinlerden tercih etmelisiniz, ama muz, çilek gibi tatlımsı ve kalorileri çok olmamalı. Salatalık, havuç, maydanoz, ıspanak, elma, portakal gibi meyve, sebze seçilebilir.
· Smoothie nasıl yapılır? 15 günü 3’e bölüyorsunuz, ilk periyotta 5 gün boyunca sadece smoothiekarışımlarını tüketiyorsunuz. Bu süreçte günde 2 tane farklı atıştırmalık hakkınız var ama kesinlikle kalorisi yüksek gıdalardan olmayacak.
· Sıfırlama diyetinin ikinci periyotunda, 1 öğün normal yemek, 1 öğün smoothie ve 2 tane hafif atıştırmalık.
· Vücut sıfırlamada son evrede, sabah ve öğlen normal yemek, akşam smoothie ve 2 tane az kalorili besin.
· Sağlık sorunu olmayan hiçbir kimse de yan etkisi görülmemiştir, zaten günlük hayatta tükettiğimiz pek çok besinden daha yararlı gıdalar içermektedir.
Vücut Sıfırlama Diyeti Nasıl Kilo Verdirir
· Sıfırlama diyetiile eski fit görünümünüze kavuşacaksınız. Bu zayıflama yönteminde aç kalmayacaksınız ve yorulmayacaksınız. Smoothie diyetinin ilk 5 gününde verdiğiniz kilolar sizi daha istekli yapacak. 3 periyotta da 5 kere smoothie tüketiyorsunuz, bu sayede açlık çekmiyorsunuz, ara öğünlerinizi düşük kalorili ve sağlık besinlerle atlattığınız için kilo vermeniz kolaylaşıyor.
· Vücut sıfırlama diyeti metabolizma hızını artırıp size enerji veriyor, fazla enerji sayesinde vücutta oksijenle birlikte yağ yakımı da artıyor. Yemeklerden sonra tükettiğiniz o boyu küçük ama zararı büyük atıştırmalıklar olmayınca zayıflama süreci başlıyor.
· Bu sıfırlama diyetinde ağır spor, egzersiz yok, 2. Periyotta 5-10 dakika evde yapılan basit egzersiz hareketlerini uygulayabilirsiniz. Göbek eriten egzersiz hareketleri yazımızda kendinize uygun olan 1-2 hareketi deneyebilirsiniz.
· Bu diyeti günlük 10 bin adımlık yürüyüşle desteklerseniz etkisini daha hızlı görebilirsiniz. Vücut sıfırlama diyeti boyunca geçen 15 günde kilo vereceğinizden şüpheniz olmasın. Kaç kilo vereceğiniz, yaşınız, yapınız, sporunuz, yaşam tarzınıza göre farklılık göstereceği için kesin bir şey söylemeyeceğim.
Bir diyet buldum. Bu smothilerle alakalı. Ben bunu deniyorum Bu akşam itibariyle.
Canım sen de smooth diyetini yapacakmısın.kendimden pek ümidim yok ama yarışalım....cumaya 4 gün var..1 kilo veremem ama verdiğim kar..keşke cuma günü karar verseydik..en azından haftasonunu kurtarırdım
Canım biz seninle yarış halidenydik en son. Smothie başlayalım bugün itibariyle.
Kızlar Smothie diyetini beraber uygulayalım mı kendimiz bir menü hazırlayalım. Ve o gün içerisinde sadece onları yiyelim. ve bunu sporla destekleyelim. ne dersiniz. hem birbirimizi takip etmiş oluruz hemde beraberce zayıflamış oluruz.ayyy...olur mu dersin kuuu
Kızlar Smothie diyetini beraber uygulayalım mı kendimiz bir menü hazırlayalım. Ve o gün içerisinde sadece onları yiyelim. ve bunu sporla destekleyelim. ne dersiniz. hem birbirimizi takip etmiş oluruz hemde beraberce zayıflamış oluruz.
evet canım onunla gayet güzel zayflanabiliyormuş hem de aç kalmadın önerdiğin başka bir şey varsa onu da deneriz.ya ben burdan da koptum biraz..smothie tarifi şu yukarıda olan mı cemre
Kesinlikle ben uyarım. Yarın itibariyle başlayalım. İlk beş gün sıkalım kendimizi :) bana uyar. Böyle olursa belki atağa geçeriz. En az yarım saatte spor yapsak süper olur. Hergün aynı smothie içmek zorundada değiliz kızlar :)Kızlar Smothie diyetini beraber uygulayalım mı kendimiz bir menü hazırlayalım. Ve o gün içerisinde sadece onları yiyelim. ve bunu sporla destekleyelim. ne dersiniz. hem birbirimizi takip etmiş oluruz hemde beraberce zayıflamış oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?