Deneyenlerin hepsi aç kalmadığını canın birşey istemediğini çok tok tuttuğunu yazmışlar.evet canım onunla gayet güzel zayflanabiliyormuş hem de aç kalmadın önerdiğin başka bir şey varsa onu da deneriz.
Canım fazla geleni kavanoza koyup daha sonraki öğünde kullanabilirsin.ben de bu hafta smoothiye başladım,
Sabah:Smothie
Öğlen:1 kase kellogs
Akşam:Smoothie içeceğim.
asivemai tariflerde 1/2 muz ve yarım fincan süt falan diyor.Sabah ben 1 muz ve 1 su brd sütle yaptım çok geldi sanki....Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.Senin fikrin ne cnm????
ŞAhsen beni de bu sabah bayağı tok tuttu, normal kahvaltı yaptığımda daha çok acıkıyrdumDeneyenlerin hepsi aç kalmadığını canın birşey istemediğini çok tok tuttuğunu yazmışlar.
zaten 5 gün 5 öğün yiyeceğiz smothie yiKesinlikle ben uyarım. Yarın itibariyle başlayalım. İlk beş gün sıkalım kendimizi :) bana uyar. Böyle olursa belki atağa geçeriz. En az yarım saatte spor yapsak süper olur. Hergün aynı smothie içmek zorundada değiliz kızlar :)
İrem amma hızlı bir giriş yapmışsınMerhaba 65 kiloyum dun
İlik sirkeli su
1 elma yarim saat sonra
Kahvalti iki yumurta
Domates yeşillik
Zeytin peynir 1 bardak sut
Öğle tavuk sote ayran bol salata
Aksam spagetti ayran salata
Bol su
zaten 5 gün 5 öğün yiyeceğiz smothie yi
canı benim fırsatım olmadığı için evet o tarifle 2 bardak çıkıyo ben 1 bardak akşam için 1 bardakta bu akşam içicemben de bu hafta smoothiye başladım,
Sabah:Smothie
Öğlen:1 kase kellogs
Akşam:Smoothie içeceğim.
asivemai tariflerde 1/2 muz ve yarım fincan süt falan diyor.Sabah ben 1 muz ve 1 su brd sütle yaptım çok geldi sanki....Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.Senin fikrin ne cnm????
bende katılıyorum sizeee hadi başlasın yarışşşşşşşo zaman kızlar yarın hazırlayalım ve şu smothie ye başlayalım. Sizler nasıl hazırlayacaksınız içerisine neler katacaksınız yazarsanız bende yarın aynısını hazırlayayım.
Canım o zaman ben yarın bu gün senin yazdığın tarifi uygulayacağım. Kendime kolaylık olsun diyebende katılıyorum sizeee hadi başlasın yarışşşşşşş
ben düan akşam yaptım yukarı da tarifi vardı tekrar yazmam gerekir mi??
Ben akşam kendi yaratıcılığımı ve evdeki mazlemeleri mi kullanacağım. Sonuçta 5 öğün tüketeceğimiz için farklı farklı 2-3 tarif uygulamşı olacağız :)bende katılıyorum sizeee hadi başlasın yarışşşşşşş
ben düan akşam yaptım yukarı da tarifi vardı tekrar yazmam gerekir mi??
Evet haklısın aslında. Ama çalışıyor olunca mecbur bir tane yapıp gün boyunca onunla yetineceğim.Ben akşam kendi yaratıcılığımı ve evdeki mazlemeleri mi kullanacağım. Sonuçta 5 öğün tüketeceğimiz için farklı farklı 2-3 tarif uygulamşı olacağız :)
hedef kilom 58 sonra 55 canım boyum da 1,63 dün başladım inşallah işe yarar
1 muz
1 portakal
1 tutam zencefil
1 tutam zerdeçal
1 tutam tarçın
1 tutam hindistan cevizi
1 kaşık yoğurt
1.5 bardak süt
1 tatlı kaşığı pekmez
ve ceviz--fındık robottan çekip içtim inan hiç canım başka bişey istemedi ve tıkadı beni yani dene istersen canım
benim kızım da 1 nisan doğumluallah bizlere bağışlasın inşallah.. benim kızım gündüzleri şekerleme yapıyo gecede 2 3 kez emiyo ama doymuyo maalesef
evet güzel olur ben çalıştığım için şimdilik 1 tarif yeterli :)Ben akşam kendi yaratıcılığımı ve evdeki mazlemeleri mi kullanacağım. Sonuçta 5 öğün tüketeceğimiz için farklı farklı 2-3 tarif uygulamşı olacağız :)
tadı çok güzel bilmiyorum ben çok beğendim ve severek içitm artık biz değil kilolar bizden korksun maşallah az kalmış yaşına allah sağlıklı huzurlu ömürler versin canım2 hafta sonra izin alıcam evdeyim o zaman denerim tadı nasıl
inşallah hedef kilom 53 benim boyum 1,61
oğluşumda 14 mart doğumlu benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?