canım ben akşam içmeye başladım zamanla göreceğiz bakalım çünkü sabah ve öğlen içemiyorum maalesefsabah öğle normal yiyip akşam bunu içsek kilo verilmiyor mu kızlar
Canım hepimiz bu hafta deniyoruz aslında, 3 öğün ya da 2 öüğün tavsiye ediliyor .Bizim grupta sadece kaptanımz denedi ve başarılı oldu, darısı bizeeeeeesabah öğle normal yiyip akşam bunu içsek kilo verilmiyor mu kızlar
ben ne kereviz sapını yiyebilirim ne de zencefil rendesini ama sağlıklı ve güzel bi listekızlar ben de netten bugün çok araştırdım, şu tarif de benim hoşuma gitti:
TAYLAN KÜMELİ TARİFİ
1 adet kiwi
1 tutam maydonoz/ nane/ Kereviz sapı
1 tane salatalık
1 tane yeşil elma
2 adet sulandırılmış sade probiyotik yoğurt
1 tutam zencefil rendesini
Blendırdan geçirip bir öğün olarak tüketiyoruz.
ben ne kereviz sapını yiyebilirim ne de zencefil rendesini ama sağlıklı ve güzel bi liste[/QUOTE
maydanoz yada nane ya da kereviz sapı diye algıladım ben , Zencefile de geçen haftaki yoğrt küründen alıştım tozdu tabi
canım ben akşam içmeye başladım zamanla göreceğiz bakalım çünkü sabah ve öğlen içemiyorum maalesef
Canım hepimiz bu hafta deniyoruz aslında, 3 öğün ya da 2 öüğün tavsiye ediliyor .Bizim grupta sadece kaptanımz denedi ve başarılı oldu, darısı bizeeeeee
hadi hayırlı uğurlu olsun kızlar şimdi kimler yarışma da :)
haftasonuna 65,3 girip 65,8 olarak çıktım. az bile çünkü gene 66,2 oluvermiştim.
henüz yeni haftaya başlayamadım sanki.
diyet olarak yaptığım bişey yok. akşam saat 6dan sonra yememeye devam. inşallah bundan sonra bişey yaparsam da 6dan zonra yiyerek değil bu kurala adapte ederek yapıcam yaptıklarımı.
buna benzer bişey veya bunu yapmıştım ben bir dönem fena değildi.kızlar ben de netten bugün çok araştırdım, şu tarif de benim hoşuma gitti:
TAYLAN KÜMELİ TARİFİ
1 adet kiwi
1 tutam maydonoz/ nane/ Kereviz sapı
1 tane salatalık
1 tane yeşil elma
2 adet sulandırılmış sade probiyotik yoğurt
1 tutam zencefil rendesini
Blendırdan geçirip bir öğün olarak tüketiyoruz.
eeeee napıyorsunuz bakalım bu hafta iddaya falan mı giriyorsunuz. cumaya kadar ne yapıyorsanız ben de katılayımahhh hedefcim bende de aynı durum..azıcık kaçırsam tartı uçuyor.
ben varım
Bende varım bendehadi hayırlı uğurlu olsun kızlar şimdi kimler yarışma da :)
Teşekkür ederim canım.. En yakın zamanda sizlerde ilk sıralarda yer alın kilo verme konusunda inş.günaydın kızlar 200 grm daha gitmiş bulunmakta ne kadar güzel ya güne bomba gibi başladm
güzel bi su içip sonrasında da 1 bardak taze sıkılmış potakal suyumu içip 15 dakika kadar da yürüdüm çok dinç bir haldeyim
Ellssa kaptanım tebrik ederim maşallah darısı bizlere olur inşallah bol bol kilolar veririz inşallah
1 muz fazla olmaz canım..günaydın herkese, yorucu bir hafta sonuydu.Kaçamağım da oldu bunun için üzgünüm
Bu hafta ben de smoothi yapacağım, sabah içtim bir muz fazla gibi geldi neyse artık deneye yanıla doğrusunu bulacağım inş. eğer bu hafta güzel kilo verdirirse, haftaya da deneyeceğim.
Günaydın herkese
Hafta sonu malesef benimde kaçamağım oldu ama masum kaçamaklar :)
neyse ki kaçamaklarım artık çok olmuyor. Canım öyle deli gibi kaçamak yapmak istemiyor sanırım kilolarım ve ben ayrılık kararını perçilemiş durumdayız.
- Sevgili kilolarım ben sizleri 3 senedir hiç sevmedim. Benimle var olmayı siz istediniz. Vücüdumdaki 10 kilonun bana hissettirdiği 30 kiloluk basıncı saymıyorum bile. Az kaldı kilocular sizi irademin bana verdiği yetkiye istinaden sonsuza kadar hayatımdan çıkarıyorum.
Buda benim miladımdır artık :))
Smootınin bir yararını daha işittik ve ben içtikten 1 saat sonra bağırsaklarım müthiş çalışıyor ve cildimi daha bi güzel buluyorum, güzel gidiyor güzelcanım benim de 1 ay sonra yaşına girecek bi kızım var bende emziriyorum süt konusu kesinlikle psikolojikmen başka bişey değil ben misal dün smooti yaptım kendime içine extradan ceviz ve fındık koydum bi güzel içtim ve gece kızım emmeye kalktığında maşallah dolu dolu sütüm olmuştu yani
Evet çok belli oluyor canım, işte sana bir tetikleme, bu şekilde devam edersen yani sabit veya kilo alarak takım dışı kalabilirsin canım, birlikte olabilmek birlikte kalabilmek için ha gayretbeni tetikleyecek bişeylere ihtiyacım var..çok dağıldım diyet konusunda...
Sporu ceza olarak görmeyelim canım, spor ödül olabilir ancak, çünkü sevmediğimiz is yağların gitmesini sağlıyor.EVet canlar ne yaptığımız yazacağız. Bu hafta bu hedefine ulaşamayan ceza alsın. Mesela 1 saat spor cezası gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?