Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben ne kereviz sapını yiyebilirim ne de zencefil rendesini ama sağlıklı ve güzel bi liste

maydanoz yada nane ya da kereviz sapı diye algıladım ben , Zencefile de geçen haftaki yoğrt küründen alıştım tozdu tabi

canım ben akşam içmeye başladım zamanla göreceğiz bakalım çünkü sabah ve öğlen içemiyorum maalesef

Canım hepimiz bu hafta deniyoruz aslında, 3 öğün ya da 2 öüğün tavsiye ediliyor .Bizim grupta sadece kaptanımz denedi ve başarılı oldu, darısı bizeeeeee

şimdilik akşam içelim öyleyse...ayyy..hadi losefar inşşşaaalllaaaahhhh

hadi hayırlı uğurlu olsun kızlar şimdi kimler yarışma da :)

haftasonuna 65,3 girip 65,8 olarak çıktım. az bile çünkü gene 66,2 oluvermiştim.
henüz yeni haftaya başlayamadım sanki.
diyet olarak yaptığım bişey yok. akşam saat 6dan sonra yememeye devam. inşallah bundan sonra bişey yaparsam da 6dan zonra yiyerek değil bu kurala adapte ederek yapıcam yaptıklarımı.

kızlar spor listemiz vardı yok mu ben mi kaçırdım yoksa

ahhh hedefcim bende de aynı durum..azıcık kaçırsam tartı uçuyor.

buna benzer bişey veya bunu yapmıştım ben bir dönem fena değildi.

Teşekkür ederim canım.. En yakın zamanda sizlerde ilk sıralarda yer alın kilo verme konusunda inş.

1 muz fazla olmaz canım..

Smootınin bir yararını daha işittik ve ben içtikten 1 saat sonra bağırsaklarım müthiş çalışıyor ve cildimi daha bi güzel buluyorum, güzel gidiyor güzel

beni tetikleyecek bişeylere ihtiyacım var..çok dağıldım diyet konusunda...
Evet çok belli oluyor canım, işte sana bir tetikleme, bu şekilde devam edersen yani sabit veya kilo alarak takım dışı kalabilirsin canım, birlikte olabilmek birlikte kalabilmek için ha gayret

EVet canlar ne yaptığımız yazacağız. Bu hafta bu hedefine ulaşamayan ceza alsın. Mesela 1 saat spor cezası gibi.
Sporu ceza olarak görmeyelim canım, spor ödül olabilir ancak, çünkü sevmediğimiz is yağların gitmesini sağlıyor.
Beynimize ceza olarak algılatırsak yapmakta zorlanırız, yapmak istemeyiz, aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…