Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Vay vay vayy demek smooti burdan gelmiş.. Süper bir bilgi olmuş teşekkür ederim canım..
Koruma döneminde çok faydalı olacak bana eminim..

Evet ben de bunu yapıyorum ama ben cevizi kırıp elimde ufaltıyorum iri iri kalıyor daha bi seviyorum böyle, 1 kupaya 1 ceviz kırıyorum..

kendimden pek ümidim yok ama yarışalım....cumaya 4 gün var..1 kilo veremem ama verdiğim kar..keşke cuma günü karar verseydik..en azından haftasonunu kurtarırdım
Siz hep yarş halinde olun o zaman, haftaya da cumadan başlamış olur yarışınız.

ya ben burdan da koptum biraz..smothie tarifi şu yukarıda olan mı cemre
Canı problemin de bu zaten, son zamanlarda burdan koptun iyice, bir ce deyip gidiyorsun, işlerim yoğun dedin geçmesini bekledim artık burdasın o zaman anlaştıkmı?

Şimdilik meyve konusunda bu var canım, şu an olan meyveden kivi de ekleyebilirsiniz, bu hafta pazardan kivi alıp 1 tane de kivi eklicem ben smotime..

İyide bu smooti değilkiii

günaydın canım bende geldim burdayım :) dün akşam bende içtim bakalım cuma gününe kadar nasıl olacak

Bende canım smothie mi yaptım içtim. Sadece tarçın biraz midemi ve boğazımı yaktı. Ben içine yoğurdum kalmamış yulaf kepeğide ekledim.
günaydın canım bende geldim burdayım :) dün akşam bende içtim bakalım cuma gününe kadar nasıl olacak
Afiyet olsun şekerler. Çok güzel olacağız çok :)

Bende canım smothie mi yaptım içtim. Sadece tarçın biraz midemi ve boğazımı yaktı. Ben içine yoğurdum kalmamış yulaf kepeğide ekledim.

Afiyet olsun şekerler. Çok güzel olacağız çok :)
sana da canım afiyet olsun ayy ben şu sezeryan göbeğimden kurtulmak ve eski ideal kiloma ulaşmak istiyorummmmm

Bence de süper olacağız:)

Benim de midem yanıyor B12 içtim bir tane ondan mı yoksa smoothieye koydum baharatlardan mı bilemedim

sana da canım afiyet olsun ayy ben şu sezeryan göbeğimden kurtulmak ve eski ideal kiloma ulaşmak istiyorummmmm
ben de bugün eski (doğum öncesi) çok sevdiğim bir takım elbisenin içine girdim,, amam üzülüyorum hamile kalmadan önce neden bu kadar kilo almışım diye , niye kendime dur dememişim....NEyse çok geç değil.....Bu arada benim de göbüş var hedefime 10 kg var 5 kilo daha verdikten sonra göbek egzersizlerine hız vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…