Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben hamilelikte çok aldım ilk 4 ay 6 kiloya yakın verdim sonra aç kalıcam diye mi bilmem bir iştahım açıldı 20 kilo fazlayla doğum yapmıştım (

O
O sezeryan göbeği benimde en büyük sıkıntım canım. Ama ben kilo vermeye başlayınca sanki biraz söndü
benimde inmeye başladı ve pantolonlarım belimden düşüyor artık özellikle giydiğim elbiselerim daha güzel duruyor ve daha güzel yakışır pat diye bi göbek çıkmıyo ortaya

canım ben hamiş kalmadan önce 58 kiloydum 78 ile doğum yaptım tam 20 kilo aldım almasına maşallah tombalak bi kızda doğurdum ben daha sonra dikkat etmedim ve göbeğimde hiç azalma olmadı kilom gidiyodu ama göbek kalıyodu sinir bozucuydu ama artık oda gitmeye başladı

hemen dünkü menü mü yazayım
sabah----1 bardak portakal suyu, 2 bardak su
kahvaltı-------- simit , çay
öğlen----- türk kahvesi, 3-5 tane bisküvi
ara --- neskafe
akşam----- 1 yemek kaşığı erişte---smooti

bende hamile kalmadan önce 58 dim 76 ile doğuma gittim çok şükür normal doğum oldu ama doğumdan çıkıca kocaman bir göbek vardı 66 ya kadar düştüm ama sonrası gitmedi işte az yemekle 59,5 düştüm göbek bölgem bıngıl bıngıl dı 3 haftaya yakındır lesie ile yuruyorum bel ve göbek bölgem toparlandı tabi bunun yanında mekik de çektim

dünki menum.
sabah.
yarım dilim ekmek
peynir
zeytin
öğle:
çorba
et kavurma
2 kaşık pilav
salata
akşam:
barbunya
çorba

benim de normal doğum olacaktı ama son dakika iri bebek diye sezeryana aldılar ve zaten zamand ageçmişti kendi dışkısını yemeye başlayacaktı nerdeyse benimde bıngıl bıngıldı ama leslie ile toparlandı ki ben zaten kızmı emzirmeye gittiğimde hep yürüyerek gider gelirim onunda etkisi büyük tabi

Sizin bebişler küçük daha çabuk kilo verirsiniz. Benim oğlum 3 yaşını kasımda bitirdi. Bende oturdular malesef. Ama inanıyorum bu sefer olacak.Kilo verenlerin benden ne eksikleri var ki.

Sizin bebişler küçük daha çabuk kilo verirsiniz. Benim oğlum 3 yaşını kasımda bitirdi. Bende oturdular malesef. Ama inanıyorum bu sefer olacak.Kilo verenlerin benden ne eksikleri var ki.
allah bağışlasın canım kesinlikle senin ne eksiğin var bence herşey kafada bitiyor. Eğer sen kilo vereceğine inanıp kafanda bu konuyu kapattıysan verirsin

Benim de midem yanıyor B12 içtim bir tane ondan mı yoksa smoothieye koydum baharatlardan mı bilemedim
Smooti mide yakmaz kuzular, çokmu eklediniz baharatları.. 1 çay kaşığı kadar tarçın, zencefil ve zerdeçalım karışık zaten benim kavanozda ondan da 1 çay kaşığı var yok atıyorum, fazla atmayın..

Herkese smootili günaydın..
Yürüyüşümü yaptım
Smootimi yaptım. Kupama kattım içerken bir bakayım dedim takım napıyor..
1 muz
1 portakal
1,5 bardak süt
2 kaşık yoğurt
1/2 çay kaşığı zencefil
1/2 çay kaşığı zerdeçal
1/2 çay kaşığı tarçın
hindistan cevizi
1 yemek kaşığı pekmez
üzerine
1 ceviz

[

günaydın afiyet olsun kaptanımm

Canım Allahtan smooti içmişsin, bu ne hiç sağlıklı yağ yakıcı bişiler yok.
Smooti kurtarmış günü içindeki sağlıklı besinlerle..
Simit yerine 1 veya 2 haşlanmış yumurta yesen daha tok ve daha yağsız bir vucuda kavuşursun şekercik..

kaptanım çalıştığım için iş yerine bişeyde getiremiyoruz maalesef anca simit poaça ile idare etmek zorundayız uyanır uyanmaz da kahvaltı yapamıyorum ne yazıkki
Teşekkürler canım, sizlerede afiyet olsun, kan olsun, yağlarınız gitsin..
ayy inşallah kaptanımmm

kaptanım çalıştığım için iş yerine bişeyde getiremiyoruz maalesef anca simit poaça ile idare etmek zorundayız uyanır uyanmaz da kahvaltı yapamıyorum ne yazıkki
ayy inşallah kaptanımmm
Canım bende seninle aynı durumdayım sabahları hiç bir şey yiyemiyorum ve iş yerine de bir şey getiremiyoruz o yüzden yanıma fındık fıstık alıyorum saat 9,30 gibi çayla birlikte birkaç fındık birkaç badem atıştırıyorum.

ben onunla doyamam aç kalırım çünkü emzirdiğimi çin dayanamam

maşallah herkes smothieye başlamış..afiyet olsun canlar..yağlarınız aksın gitsin..göbüşleriniz erisin

dünkü menüm............
sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir çay
öğle:
1 kepçe kuru fasülye
4 kaşık pilav
az salata
ara:
1 elma
ara:
1 çay bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
akşam:
4 ızgara köfte
yarım kase yoğurt
biraz tere

eeeee napıyorsunuz bakalım bu hafta iddaya falan mı giriyorsunuz. cumaya kadar ne yapıyorsanız ben de katılayım

valla ben iddalı değilim ama cemrenin dediği gibi bu hafta giden gitsin haftaya bakcez gari..sen de gel

Canı problemin de bu zaten, son zamanlarda burdan koptun iyice, bir ce deyip gidiyorsun, işlerim yoğun dedin geçmesini bekledim artık burdasın o zaman anlaştıkmı?

burdayım inşallah kaptancım..

günaydın canım..66 olursun sen..bu yarışta ben seni tutuyorum, kendimi değil

ayy inşallah kaptanımmm
Olmaz ama kuzu bu şekilde simit poğaça çok sağlıksız.. Enerji dolu bir gün için kahvaltı çok sağlıklı olmalı..
Simit iş yerinde yenmiyormu, sabah 10 dk erken kalk, minik bir beslenme kabına hazırla iş yerinde çatalla gitsin..
Hatta smooti içsen bile olur çok daha sağlıklı ve doyurucu olur güzelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…