Oooo seninki de olmadı canım.. Bir şekilde bu duruma bir çözüm bul sabah evde 1 bardak smooti iç o zaman çıkmadan, sonra yine fındık fıstığını yersin çayla..Canım bende seninle aynı durumdayım sabahları hiç bir şey yiyemiyorum ve iş yerine de bir şey getiremiyoruz o yüzden yanıma fındık fıstık alıyorum saat 9,30 gibi çayla birlikte birkaç fındık birkaç badem atıştırıyorum.
Seninde günün aydın ve bol 2. takımlı olsun canımgünaydınlarrr
Amiinnnnnn takımımın tüm kızları fit olsun, sülün gibi salına salına gezsinler inş.maşallah herkes smothieye başlamış..afiyet olsun canlar..yağlarınız aksın gitsin..göbüşleriniz erisin
Sabah iki dilim ekmekle 1 dilim peynir yemeni kutluyorum ve öğle 1 kepçe fasulyeye 4 kaşık pilav yemeni de..dünkü menüm............
sabah:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir çay
öğle:
1 kepçe kuru fasülye
4 kaşık pilav
az salata
ara:
1 elma
ara:
1 çay bardağı süt
1 çay kaşığı tarçın
3 tatlı kaşığı yulaf kepeği
akşam:
4 ızgara köfte
yarım kase yoğurt
biraz tere
Hayır canım bu yarışta kendini tutuyorsun ve iddialısın yok öyle geriden seyretmek hadi bakalım görelim bu hafta ve her hafta senivalla ben iddalı değilim ama cemrenin dediği gibi bu hafta giden gitsin haftaya bakcez gari..sen de gel
burdayım inşallah kaptancım..
günaydın canım..66 olursun sen..bu yarışta ben seni tutuyorum, kendimi değil
kaptanım ben cezaevinde çalıştığım için bırakın yemeği su bile içeri geçirremiyoruz simit te kurumda satıldığı için alabiliyoruz. Yoksa bende tiksindim artık erkende kalkıyorum aslında bebeğimin kahvaltısı çantasını kendisini hazırlamak için anca yetişiyorum 7 de kalkıp 8 de çıkıyorum evdenOlmaz ama kuzu bu şekilde simit poğaça çok sağlıksız.. Enerji dolu bir gün için kahvaltı çok sağlıklı olmalı..
Simit iş yerinde yenmiyormu, sabah 10 dk erken kalk, minik bir beslenme kabına hazırla iş yerinde çatalla gitsin..
Hatta smooti içsen bile olur çok daha sağlıklı ve doyurucu olur güzelim..
Merhaba kızlar.Ben 9. takımdan Usagisan.Takımınıza transferimi istedim.Bu cuma kendi takımımda son bildirimim olucak.Kendimi tanıtayım biraz 38 yaşındayım haftanın 7 günü pc başında çalıştığım bi işim var.95 le başladım diyetime.90 kiloyken KK gruplarını keşfedip 9. takıma girdim.Şu anda 66.7 kiloyum.Kalan kilolarıma burda elveda deyip kaptanımız gibi 50 li rakamlara merhaba diycem inşYoroshiku Onegaishimasu (İçimden rumuzum gibi japonca bişi yazmak geldi.Yeni tanıştığınız insanlara denir lütfen beni mazur görün ve benimle ilgilenin anlamında)
Hoşbulduk tatlımho
şgeldin canım aramıza
Kuzu sen japonca biliyomusunMerhaba kızlar.Ben 9. takımdan Usagisan.Takımınıza transferimi istedim.Bu cuma kendi takımımda son bildirimim olucak.Kendimi tanıtayım biraz 38 yaşındayım haftanın 7 günü pc başında çalıştığım bi işim var.95 le başladım diyetime.90 kiloyken KK gruplarını keşfedip 9. takıma girdim.Şu anda 66.7 kiloyum.Kalan kilolarıma burda elveda deyip kaptanımız gibi 50 li rakamlara merhaba diycem inşYoroshiku Onegaishimasu (İçimden rumuzum gibi japonca bişi yazmak geldi.Yeni tanıştığınız insanlara denir lütfen beni mazur görün ve benimle ilgilenin anlamında)
Canikom sen de sabah 1 bardak smooti iç o zaman, önceden hazır olsun dik tepene çık evden ohh bol enerjili başla işine, ha baktın işyerinde acıktın ve daha sabah, alırsın 1 simit yine ama o zamana kadar yağlar yanar..kaptanım ben cezaevinde çalıştığım için bırakın yemeği su bile içeri geçirremiyoruz simit te kurumda satıldığı için alabiliyoruz. Yoksa bende tiksindim artık erkende kalkıyorum aslında bebeğimin kahvaltısı çantasını kendisini hazırlamak için anca yetişiyorum 7 de kalkıp 8 de çıkıyorum evden
Yok kaptanım nerdeeeKuzu sen japonca biliyomusunbugün kk da ikinci şaşkınlığım
Hoşgeldin canım sen de hoş bulursun inş
E o zaman bir gün olurda gidersek oralara yanımızda yiyecek valizi ile birlikte seni de götürelim bizYok kaptanım nerdeeeBen uzakdoğu dizileri izlerim.Yoğun olarak kore ve japon.Dil öğrenmeye yeteneğim var çat pat öğrendim koreye falan gitsem iki lafın belini kırarım ama biliyorum diyecek kadar değil
Olur olur koşa koşa gelirim.Koreye gidelim ama japon erkekleri sıska kısa boylu ve kara sarı ciltliler ama kore erkekleri uzun boylu beyaz tenli kaymak gibi ciltli ve bol baklavalılarE o zaman bir gün olurda gidersek oralara yanımızda yiyecek valizi ile birlikte seni de götürelim biz
yarın denicem inşallah acıktırmaz da güzel sonuç alırım bazen beyin duruyor artık ya kaptanım artık şu teftiş bitsede rahat bi nefes alsak ya teşekkürlerCanikom sen de sabah 1 bardak smooti iç o zaman, önceden hazır olsun dik tepene çık evden ohh bol enerjili başla işine, ha baktın işyerinde acıktın ve daha sabah, alırsın 1 simit yine ama o zamana kadar yağlar yanar..
dene bence de canım ben 2 gündür uyguluyorum tok tutuyor ciddenyarın denicem inşallah acıktırmaz da güzel sonuç alırım bazen beyin duruyor artık ya kaptanım artık şu teftiş bitsede rahat bi nefes alsak ya teşekkürler
ben kendimi bildim bileli kahvaltısız çıkmam ilk evlendiğimizde eşimin canı da kahvaltı yapömak istemezdi sayemde o da alıştı benden önce uyandığında hemen çayı koyarkaptanım çalıştığım için iş yerine bişeyde getiremiyoruz maalesef anca simit poaça ile idare etmek zorundayız uyanır uyanmaz da kahvaltı yapamıyorum ne yazıkki
ayy inşallah kaptanımmm
fındık fıstık da faydalı da ben bir başlarsam yemeye ardını getirememm herhaldeCanım bende seninle aynı durumdayım sabahları hiç bir şey yiyemiyorum ve iş yerine de bir şey getiremiyoruz o yüzden yanıma fındık fıstık alıyorum saat 9,30 gibi çayla birlikte birkaç fındık birkaç badem atıştırıyorum.
Aminnnn aminnnnnAmiinnnnnn takımımın tüm kızları fit olsun, sülün gibi salına salına gezsinler inş.
Hoşgeldiniz aramıza şu ana kadar çok iyi vermişsin maşallah diyelim, geçen hafta ben de 66,3 kg idim yakın kilolar rakibe olabiliriz:))):)Merhaba kızlar.Ben 9. takımdan Usagisan.Takımınıza transferimi istedim.Bu cuma kendi takımımda son bildirimim olucak.Kendimi tanıtayım biraz 38 yaşındayım haftanın 7 günü pc başında çalıştığım bi işim var.95 le başladım diyetime.90 kiloyken KK gruplarını keşfedip 9. takıma girdim.Şu anda 66.7 kiloyum.Kalan kilolarıma burda elveda deyip kaptanımız gibi 50 li rakamlara merhaba diycem inşYoroshiku Onegaishimasu (İçimden rumuzum gibi japonca bişi yazmak geldi.Yeni tanıştığınız insanlara denir lütfen beni mazur görün ve benimle ilgilenin anlamında)
İlahiiiiOlur olur koşa koşa gelirim.Koreye gidelim ama japon erkekleri sıska kısa boylu ve kara sarı ciltliler ama kore erkekleri uzun boylu beyaz tenli kaymak gibi ciltli ve bol baklavalılarŞey yani tabi ülkeyi gezicez ama göz zevkimiz de bozulmasın dimi
Biter canım merak etme o da biter. Rabbim dermansız dertleri uzak etin bizlerden..yarın denicem inşallah acıktırmaz da güzel sonuç alırım bazen beyin duruyor artık ya kaptanım artık şu teftiş bitsede rahat bi nefes alsak ya teşekkürler
Minik bir sorum olacak , regl dönemi başında mı kilo fazla çıkıyor regl bitince mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?