Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Oooo seninki de olmadı canım.. Bir şekilde bu duruma bir çözüm bul sabah evde 1 bardak smooti iç o zaman çıkmadan, sonra yine fındık fıstığını yersin çayla..

Sabah iki dilim ekmekle 1 dilim peynir yemeni kutluyorum ve öğle 1 kepçe fasulyeye 4 kaşık pilav yemeni de..
Kuzuuuu dengeyi iyi sağlaaaa lütfennn
Sabah peynir doyurucudur yağ yakar, 2 dilim ye; ekmek, fazlası yağ yapar çabuk acıktırır, peynir 1 dilimse onu yarım dilim yap..
Öğlen de öyle, fasulye 1 kepçeyse pilav daha az olacak yani sağlıklı besin daha fazla veeee salata bol canım..
Akşamın güzel ona laf yok

Hayır canım bu yarışta kendini tutuyorsun ve iddialısın yok öyle geriden seyretmek hadi bakalım görelim bu hafta ve her hafta seni

Merhaba kızlar.Ben 9. takımdan Usagisan.Takımınıza transferimi istedim.Bu cuma kendi takımımda son bildirimim olucak.Kendimi tanıtayım biraz 38 yaşındayım haftanın 7 günü pc başında çalıştığım bi işim var.95 le başladım diyetime.90 kiloyken KK gruplarını keşfedip 9. takıma girdim.Şu anda 66.7 kiloyum.Kalan kilolarıma burda elveda deyip kaptanımız gibi 50 li rakamlara merhaba diycem inş Yoroshiku Onegaishimasu(İçimden rumuzum gibi japonca bişi yazmak geldi.Yeni tanıştığınız insanlara denir lütfen beni mazur görün ve benimle ilgilenin anlamında)

kaptanım ben cezaevinde çalıştığım için bırakın yemeği su bile içeri geçirremiyoruz simit te kurumda satıldığı için alabiliyoruz. Yoksa bende tiksindim artık erkende kalkıyorum aslında bebeğimin kahvaltısı çantasını kendisini hazırlamak için anca yetişiyorum 7 de kalkıp 8 de çıkıyorum evden

ho

şgeldin canım aramıza

Kuzu sen japonca biliyomusun bugün kk da ikinci şaşkınlığım
Hoşgeldin canım sen de hoş bulursun inş

Canikom sen de sabah 1 bardak smooti iç o zaman, önceden hazır olsun dik tepene çık evden ohh bol enerjili başla işine, ha baktın işyerinde acıktın ve daha sabah, alırsın 1 simit yine ama o zamana kadar yağlar yanar..

Kuzu sen japonca biliyomusun bugün kk da ikinci şaşkınlığım
Hoşgeldin canım sen de hoş bulursun inş
Yok kaptanım nerdeee Ben uzakdoğu dizileri izlerim.Yoğun olarak kore ve japon.Dil öğrenmeye yeteneğim var çat pat öğrendim koreye falan gitsem iki lafın belini kırarım ama biliyorum diyecek kadar değil

Yok kaptanım nerdeee Ben uzakdoğu dizileri izlerim.Yoğun olarak kore ve japon.Dil öğrenmeye yeteneğim var çat pat öğrendim koreye falan gitsem iki lafın belini kırarım ama biliyorum diyecek kadar değil
E o zaman bir gün olurda gidersek oralara yanımızda yiyecek valizi ile birlikte seni de götürelim biz

E o zaman bir gün olurda gidersek oralara yanımızda yiyecek valizi ile birlikte seni de götürelim biz
Olur olur koşa koşa gelirim.Koreye gidelim ama japon erkekleri sıska kısa boylu ve kara sarı ciltliler ama kore erkekleri uzun boylu beyaz tenli kaymak gibi ciltli ve bol baklavalılar Şey yani tabi ülkeyi gezicez ama göz zevkimiz de bozulmasın dimi

yarın denicem inşallah acıktırmaz da güzel sonuç alırım bazen beyin duruyor artık ya kaptanım artık şu teftiş bitsede rahat bi nefes alsak ya teşekkürler

yarın denicem inşallah acıktırmaz da güzel sonuç alırım bazen beyin duruyor artık ya kaptanım artık şu teftiş bitsede rahat bi nefes alsak ya teşekkürler
dene bence de canım ben 2 gündür uyguluyorum tok tutuyor cidden

kaptanım çalıştığım için iş yerine bişeyde getiremiyoruz maalesef anca simit poaça ile idare etmek zorundayız uyanır uyanmaz da kahvaltı yapamıyorum ne yazıkki
ayy inşallah kaptanımmm
ben kendimi bildim bileli kahvaltısız çıkmam ilk evlendiğimizde eşimin canı da kahvaltı yapömak istemezdi sayemde o da alıştı benden önce uyandığında hemen çayı koyar

fındık fıstık da faydalı da ben bir başlarsam yemeye ardını getirememm herhalde

Amiinnnnnn takımımın tüm kızları fit olsun, sülün gibi salına salına gezsinler inş.
Aminnnn aminnnnn

Hoşgeldiniz aramıza şu ana kadar çok iyi vermişsin maşallah diyelim, geçen hafta ben de 66,3 kg idim yakın kilolar rakibe olabiliriz:))):)

İlahiiii bi an dedim noluyor
Bekarız anlaşılan, bu kadar inceden araştırmalar olduğun göre

Biter canım merak etme o da biter. Rabbim dermansız dertleri uzak etin bizlerden..
Ufak tefek şeyleri hiiç dert etme kendine.. Sen kendi hedefine bak, yol aldıkça da keyf al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…