Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Minik bir sorum olacak , regl dönemi başında mı kilo fazla çıkıyor regl bitince mii
Başında tabiki de fazla ödem olmazsa çok oynamıyor tartı.. O yüzden çok tuzlu ve şekerli şeylerden uzak olmak lazım.

ay inaşallah alışırım ya çok zor oluyor böyle kahvaltı yapmadan çıkmak enerji olmuyo halsiz bitkin oluyorum eşim alışkın olsa onun sayesinde bende yaparım ama oda yapamıo ne yazıkki başta çok hazırlıyodum hazırladığım gibi geri toparlıyodum öyle olunca bende hazırlamamaya başladım. Hadi inşallah yarın başlıyorum bakalım aç mı kalıcam tok mu

Biter canım merak etme o da biter. Rabbim dermansız dertleri uzak etin bizlerden..
Ufak tefek şeyleri hiiç dert etme kendine.. Sen kendi hedefine bak, yol aldıkça da keyf al..
kesinlikle kaptanım şuan 59.5 kiloyum cumadan bu yana 200 gr verdim diye havalara uçtum amin inşallah rabbim başka dert göstermesin tabi

hoşgeldin canım..

Ay olur mu öyle şey seni tutuyorum. Ben bu yarışı senin için başlattım senin gaza gelip hareketlenmen için.

Hoşgeldiniz aramıza şu ana kadar çok iyi vermişsin maşallah diyelim, geçen hafta ben de 66,3 kg idim yakın kilolar rakibe olabiliriz:))):)
Saol canım evet bayağı gitti.Yuvarlanan bi tosunken şimdi balıketli kadrosuna dahilim sanırım.Allah sıskalığıda nasip eder inş Wuu ne güzel demek 66.3 dün.Peşinden koşacağım rakibelere bayılırım

İlahiiii bi an dedim noluyor
Bekarız anlaşılan, bu kadar inceden araştırmalar olduğun göre
Ahahaha evet ben bekarım Evlilerde bakabilir ama dimii canım baklavalara bakmak diyeti de bozmuyor nasılsa

hoşgeldin canım..
Hoşbulduk canım

spor listesi neden yayınlanmıyo kaptanım

merhabalar
kaptanım ben tayin istedim.1 aya kadar tasınacagız.cok da giremiyorum farkındasındır.tüm işler bana bakıyor.bir de kilo veremiyorum bi rutinleştim istğim keyfim yok.kısacası senden izin istiyorum:)
kızlar maşallah smothi gücü birleşmiş.umarım bu hafta faydssını göreceksiniz.bi fikir geldi aklıma taylan kümeli bunu kefirle yapıp adına kefirshake diyordu.arda kefir ile de bu içecegi deneyebilirsiniz belki sadece bi fikir.kefir de faydalı sonuçta.
kaptanım cevabını bekliyorum.öpüldünüz kızlar.çokmiyi gidyorsunuz devam.darısı bana

Ahahaha evet ben bekarım Evlilerde bakabilir ama dimii canım baklavalara bakmak diyeti de bozmuyor nasılsa
Haklısın canım bakmak diyeti bozmuyorda, sadakati bozuyor, ben bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam kuralındayım

merhaba kızlar bende 9. takımdan takımınıza transfer olacağım :) Bu hafta son bildirimimi yapıp artık bu yola sizinle devam edeceğim. ben 32 yaşındayım moda editörüyüm dolayısıyla tombul moda editörümü olur diyerek temmuzda diyete başladım. 95 kilo başladım şu anda 69 kiloyum. İşim biraz yoğun ne yazık ki ama her fırsatta burada olacağım. İnşallah önce 63 sonrada 58 olmak hedefindeyim. desteğinizi eksik etmezseniz kısa sürede olacağına inanıyorum :)

Tamam tatlım, işlerini yoluna koyana kadar sana izin ama kilo almadan gel..

Hmmm
Kefir, eee süt yerine kefirmi ekliyoruz o zaman yoksa sütle birliktemi, denemek lazım, neden olmasın.

Hoş geldin canım.
Tabi doğru diyosun tombul moda editörü olmaz ama zaten sen çok güzel vermişsin çoğu gitmiş azı kalmış.
Ha gayret kalan 11 kilo korksun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…