Başında tabiki de fazla ödem olmazsa çok oynamıyor tartı.. O yüzden çok tuzlu ve şekerli şeylerden uzak olmak lazım.Minik bir sorum olacak , regl dönemi başında mı kilo fazla çıkıyor regl bitince mii
ay inaşallah alışırım ya çok zor oluyor böyle kahvaltı yapmadan çıkmak enerji olmuyo halsiz bitkin oluyorum eşim alışkın olsa onun sayesinde bende yaparım ama oda yapamıo ne yazıkki başta çok hazırlıyodum hazırladığım gibi geri toparlıyodum öyle olunca bende hazırlamamaya başladım. Hadi inşallah yarın başlıyorum bakalım aç mı kalıcam tok mudene bence de canım ben 2 gündür uyguluyorum tok tutuyor cidden
ben kendimi bildim bileli kahvaltısız çıkmam ilk evlendiğimizde eşimin canı da kahvaltı yapömak istemezdi sayemde o da alıştı benden önce uyandığında hemen çayı koyar
fındık fıstık da faydalı da ben bir başlarsam yemeye ardını getirememm herhalde
Aminnnn aminnnnn
Hoşgeldiniz aramıza şu ana kadar çok iyi vermişsin maşallah diyelim, geçen hafta ben de 66,3 kg idim yakın kilolar rakibe olabiliriz:))):)
kesinlikle kaptanım şuan 59.5 kiloyum cumadan bu yana 200 gr verdim diye havalara uçtum amin inşallah rabbim başka dert göstermesin tabiBiter canım merak etme o da biter. Rabbim dermansız dertleri uzak etin bizlerden..
Ufak tefek şeyleri hiiç dert etme kendine.. Sen kendi hedefine bak, yol aldıkça da keyf al..
Merhaba kızlar.Ben 9. takımdan Usagisan.Takımınıza transferimi istedim.Bu cuma kendi takımımda son bildirimim olucak.Kendimi tanıtayım biraz 38 yaşındayım haftanın 7 günü pc başında çalıştığım bi işim var.95 le başladım diyetime.90 kiloyken KK gruplarını keşfedip 9. takıma girdim.Şu anda 66.7 kiloyum.Kalan kilolarıma burda elveda deyip kaptanımız gibi 50 li rakamlara merhaba diycem inşYoroshiku Onegaishimasu (İçimden rumuzum gibi japonca bişi yazmak geldi.Yeni tanıştığınız insanlara denir lütfen beni mazur görün ve benimle ilgilenin anlamında)
Ay olur mu öyle şey seni tutuyorum. Ben bu yarışı senin için başlattım senin gaza gelip hareketlenmen için.valla ben iddalı değilim ama cemrenin dediği gibi bu hafta giden gitsin haftaya bakcez gari..sen de gel
burdayım inşallah kaptancım..
günaydın canım..66 olursun sen..bu yarışta ben seni tutuyorum, kendimi değil
Saol canım evet bayağı gitti.Yuvarlanan bi tosunken şimdi balıketli kadrosuna dahilim sanırım.Allah sıskalığıda nasip eder inşHoşgeldiniz aramıza şu ana kadar çok iyi vermişsin maşallah diyelim, geçen hafta ben de 66,3 kg idim yakın kilolar rakibe olabiliriz:))):)
Ahahaha evet ben bekarımİlahiiiibi an dedim noluyor
Bekarız anlaşılan, bu kadar inceden araştırmalar olduğun göre
Hoşbulduk canımhoşgeldin canım..
spor listesi neden yayınlanmıyo kaptanımCanikom sen de sabah 1 bardak smooti iç o zaman, önceden hazır olsun dik tepene çık evden ohh bol enerjili başla işine, ha baktın işyerinde acıktın ve daha sabah, alırsın 1 simit yine ama o zamana kadar yağlar yanar..
Kızlar merhabalar ... ben merve .. takımınıza yeni dahil oldum...
evet spor listesi kalktı mı yeniden oluşturalım bence motive olunuyorspor listesi neden yayınlanmıyo kaptanım
evet kesinlikleevet spor listesi kalktı mı yeniden oluşturalım bence motive olunuyor
Haklısın canım bakmak diyeti bozmuyorda, sadakati bozuyor, ben bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam kuralındayımAhahaha evet ben bekarımEvlilerde bakabilir ama dimii canım baklavalara bakmak diyeti de bozmuyor nasılsa
Hoşgeldin merve, adın çok güzelmiş, sende istediğin hedefe ulaşıp daha da güzel bir hatun olucaksın inş.Kızlar merhabalar ... ben merve .. takımınıza yeni dahil oldum...
Spordan sorumlu bakanım uğramıyor kaçgündür de ondan, kızcağız iyice kötüleşti sanırım,Rabbim acil şifalar versin inş.spor listesi neden yayınlanmıyo kaptanım
Eline sağlık hayatım..2. Takım Spor Yarışmasi
Ellssa
C cemrecemre
hepbera
L losefar
Paleland
S siyahbeyaz0066
asivemai
akrep bu hafta gece vardiyadaydı galiba..bu listeye kendinizi ekleyin kızlar
Tamam tatlım, işlerini yoluna koyana kadar sana izin ama kilo almadan gel..merhabalar
kaptanım ben tayin istedim.1 aya kadar tasınacagız.cok da giremiyorum farkındasındır.tüm işler bana bakıyor.bir de kilo veremiyorum bi rutinleştim istğim keyfim yok.kısacası senden izin istiyorum:)
kızlar maşallah smothi gücü birleşmiş.umarım bu hafta faydssını göreceksiniz.bi fikir geldi aklıma taylan kümeli bunu kefirle yapıp adına kefirshake diyordu.arda kefir ile de bu içecegi deneyebilirsiniz belki sadece bi fikir.kefir de faydalı sonuçta.
kaptanım cevabını bekliyorum.öpüldünüz kızlar.çokmiyi gidyorsunuz devam.darısı bana
Hoş geldin canım.merhaba kızlar bende 9. takımdan takımınıza transfer olacağım :) Bu hafta son bildirimimi yapıp artık bu yola sizinle devam edeceğim. ben 32 yaşındayım moda editörüyüm dolayısıyla tombul moda editörümü olur diyerek temmuzda diyete başladım. 95 kilo başladım şu anda 69 kiloyum. İşim biraz yoğun ne yazık ki ama her fırsatta burada olacağım. İnşallah önce 63 sonrada 58 olmak hedefindeyim. desteğinizi eksik etmezseniz kısa sürede olacağına inanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?