Hoş geldin canım.
Tabi doğru diyosun tombul moda editörü olmaz ama zaten sen çok güzel vermişsin çoğu gitmiş azı kalmış.
Ha gayret kalan 11 kilo korksun senden
İnşallah canım..teşekkür ederim, hoş bulduk :):) inşallah vericem hepsini kaptanım, sonra mezuniyet kutlayacağız burada :)
İnşallah canım..
Kilo vermek için neler yapıyosun peki,varmı günlük spor felan..
Menülerden sonra 100 kez zıplamak hiç yoktan iyidir canım, metobolizmayı hızlandırır ve toparlar..spor insanı değilim zaten onu biliyorum ama zorla da olsa yapıyordum. şimdi işim çok yoğunlaştı artık hiç zamanım olmuyor. önümüzdeki aydan sonra aslıda platese başlamak istiyorum en azından haftada bir gün gidecek zamanı bulursam benim için harika olacak. Ben genelde beslenmeden kazanıyorum sanırım. her gün her besin grubundan mutlaka yemeye çalışıyorum karbonhidratları minimumda tutuyorum. eğer düzenimi bozmazsam haftada 1 kilo vererek ilerliyorum ama kaçırırsam hemen kilo vermem duruyor :)
hoşgeldin mervecim
Menülerden sonra 100 kez zıplamak hiç yoktan iyidir canım, metobolizmayı hızlandırır ve toparlar..
Vaktin olurda platese de gidersin inş ve dikkat et her zaman, en büyük lüksümüz dikkat ederek beslenmek olsun..
Verirsin tabi canım. Aylık haftalık hedefler koy kendine ve adım adım ajandanda takip et..Inşallah kaptanım. Hep birlikte inşallah. . Hedefime son 8 kılo kaldı .. onu da yaza kadar verirsem tamamdır.
Tabiki ve göreceksin zaten karnı ve yan simitleri acaip toparlıyor hızlı bir şekilde.bu zıplama işini yaparım dediğin gibi hiç yoktan iyidir :)))
Çok haklısın kaptanımHaklısın canım bakmak diyeti bozmuyorda, sadakati bozuyor, ben bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam kuralındayım
Çok haklısın kaptanımDediğim gibi ben bekarım hayatımda biride yok dizi yakışıklılarına güzele bakmak sevaptır diyerekten bakabiliyorum ama hayatımda biri olaydı benimde gözüm kör olur baklavaları falan görmezdi kesin
Kefirin yararları aşağıda sıralanmıştır.Kefir in ne işlevi var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?