Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canımsın... Hadi bakalım inş. gözünü kör edecek ve seni hak edecek biri çıkar karşına, ben çok kısmetliyimdir bak, bana gelen çocuk isterse hamile kalır, eş adayı bulur, sana da kısmetler gelsin inş.

Haa bu arada güzele bakmak değilde, güzel bakmak sevaptır canım

valla insan huysuz bile olsa benim en azından diyor gözü başkasını görmüyor :)
Evet canım. Kim ne yapar kendine yapar..
Her kişi kendi kalitesini gösterir..
Karşıdaki huysuz olsada karakter seviyesini aşağılara çekmek sadece kaliteyi düşürür Allah muhafaza..

bugünkü menüm
sabah: 1 tane muz
öğlen: çğköfte
akşam: yarım kase yoğurt çorbası

40 dk yürüyüş, 45 dk koşu bandında tempolu yürüyüş, 20 dk bisiklet. 2 lt su
Ne kadar az bir menü, doydunmu canım bu menüyle sen.. Sporun da güzelmiş, peki kitap okudunmu şekerlik?

Zordegil ve benanlamadimki hosgeldiniz.ikinizi de gözüm bi yerletden ısırıyor:)

Kızlar smoothieyi neyde yapıyosunuz.Benim normal blenderım yok.El blenderım ve mutfak robotum var iş görürmü
Normal blender ne yahu, el blenderı aynı şey değilmi?
Ben el blenderında yapıyorum, zaten katı meyve değil şimdilik yaptığım, katı olanları çok çok ufak doğrar eklerim, karıştırıcımın bıçağı çlışmıyor, katı meyve sıkacağı da posayı ayırır sanırım, en iyisi doğramak olur gibi..
Sendekiler fazlasıyla iş görür canım..

Güzel gidiyosun güzel

Verirsin tabi canım. Aylık haftalık hedefler koy kendine ve adım adım ajandanda takip et..
Bu arada hepimiz defter tutuyoruz dimi kızlar..

Ben diyetim boyunca tuttum dıyet gunlugu ve cok faydasını gördüm .. Şuan annemdeyim . Evime geçeyim sporuma da düzenli bir şekilde baslayacagim ins

Ben menümu yazacağım ama alakasız ve düzensiz oldu ..
sabah .. ıspanaklı kıymalı Gözleme yarım
öğlen ... 3 kasık makarna
akşam .. kızarmış tavuğun göğsü
yarım bardak gazoz
1 tane yufka

Ben diyetim boyunca tuttum dıyet gunlugu ve cok faydasını gördüm .. Şuan annemdeyim . Evime geçeyim sporuma da düzenli bir şekilde baslayacagim ins
Aman dikkat et canım, annelerin yemeği güzel olur, fazla kaçırma..

Gazoz bozmuş işi canım onun yerine bol yeşillik yesen daha güzel olurdu veya salata veya yoğurt..

iyi geceler kızlar, saat biraz geç oldu anacak oturabildim bende. yarın ne giyeceğimi falan hazırladım, duşumu aldım :) oturdum menümü yazayım birde geçmişe bakayım dedim :)

sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin

ara: yarım paket diyet kakolu bisküvi- kalanını akşam yiyecektim sözde ama bir baktım ki kızlar yemiş bana boş paket kalmış :)

öğle:
1 peynirli omlet
2 dilim kepek ekmeği
1 çay

ara: 1 sade Türk kahvesi

Akşam:
1 kase ekşili köfte çorbası- kase birazcık büyüktü
2 kaşık etli patlıcan yemeği
su: 2 litre
spor: 7731 adım- işten dolayı spor yapamıyorum ama mümkün olduğu kadar yürüyorum bu kadar olmuş bu gün :)

Ne kadar az bir menü, doydunmu canım bu menüyle sen.. Sporun da güzelmiş, peki kitap okudunmu şekerlik?
Öğlen birazcık kaçırdıgım için böyle oldu ama doydum :) maalesef okuyamadım, öğlen ders akşam spor derken gün bitti çok yorgun düştüm

Ben içmiştimde tadını pek begenmemiştim , ama yine de alacam artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…