Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar
ya ben bugün hiç iyi değilim hiç halim yok açım ama hiç bişey yiyesimde yok midem bulanıyo istifra edecek gibi oluyorum bazen ama yine de boğazımdan bişey geçmiyo neden acaba??

dün sahile gidip dolaştık bşraz ama hava çok güzeldi ve soğuk bişey de içmedim ama neden böyle oldu anlamıyorum sanki canım boğazımda sanki
Geçmiş olsun canım.Rüzgar varsa çarpmıştır belki hava hala çokda ısınmadı.Nane limon falan iç hatta varsa mercanköşk kaynat midene iyi gelir.

Uğurlu gelcek kesin bana burası desene Sen benim böyle çapkınmış gibi konuşmama bakma kaptanım ben çok utangaçımdır zaten ondan evde kaldım ya böyle Gerçek hayatta kimseciklerin yüzüne bakamam kaçıveririm
Hani birde altta motoru üstte uzun haznasi olan blenderlar varya amerikalılar hep onda smoothie yapıyor ondan sordum.El Blenderıda hepsini yeteri kadar eziyosa süper canım çekti tarifi bende bi denim
9. takımdanlar canım, birde usagısan var, yanlış yazmadım umarım..
Bana özelden, bu takıma geçmek istediklerini bildirdiler. Bizi tercih eden herkese kapımız açık..
Benim rumuz bayağı zor sanırım.Uşağısan,usagistan diyenlerde oluyor sen doğru yazdın ama zor geliyorsa bana Nihal deyin

Ben kefiri evde kendim mayalıyorum hergün bir bardak içiyorum ayran yerine menülerime ekleyip.Hatta evde bide probiyotik yoğurt mayalıyorum onuda hergün tüketmeye çalışıyorum.Kronik bi kabızlığım vardı ona çözüm olsun diye düşündüm.Tavsiye ederim gerçekten faydalı

hoşgeldin canım

günaydın kızlar
ya ben bugün hiç iyi değilim hiç halim yok açım ama hiç bişey yiyesimde yok midem bulanıyo istifra edecek gibi oluyorum bazen ama yine de boğazımdan bişey geçmiyo neden acaba??

soğuk almışsın sen canım.geçmiş olsun..

ay o zaman bende sıraya gireyim kaptanım :) bir düğünde bana inşallahhh

9. takımdanlar canım, birde usagısan var, yanlış yazmadım umarım..
Bana özelden, bu takıma geçmek istediklerini bildirdiler. Bizi tercih eden herkese kapımız açık..

isimler çok tanıdık geldi, meğer zaten buralardanmışlar

Ben içmiştimde tadını pek begenmemiştim , ama yine de alacam artık :)
bence de tadı pek güzel değil ama evde artan kefirleri nasıl bitiriyorum biliyormusun? Yayla çorbası çeklinde
kefir kıvamlı gelirse sulandırılabilir, cacık, yayla çorba ,mantı çorbası ,ıspanak çorbası ,paça çorbası çılbır bile yapılabilir (ıspanak çorbasına da yakışıyor )

günaydın kızlar
geçmiş olsun. umarım daha iyisindir. bizim smoothy vücut direncine de iyi gelir bol c vitamini içeriyor

Günaydın kızlar
dün ki menüm
sabah :
tam buğday ekmeğine tost
çay
ara:
yoğurt tarçın zerdeçal zencefil kürü
Öğle:
Mercimek çorbası 1 kepçe
1 patlıcan dolması
yoğurt
Akşam:
Yoğurtlu çorba 1 kepçe
patatesli tavuk yemeği 2 kaşık
Ara:
Sütlü türk kahvesi
3 biskuvi

kitap: Annelik Sanatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…