Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Öğlen birazcık kaçırdıgım için böyle oldu ama doydum :) maalesef okuyamadım, öğlen ders akşam spor derken gün bitti çok yorgun düştüm
Kuzucum ders kitapları da okuma sayılır, doğru sen öğrencisin..
Ben takvim yaprağını dahi sayıyorum okumaktan yeterki bir cümle de olsa okuyalım kızlar.

Sana da fazlasıyla olsun bu güzel dilekler canım.. Sen hangi şehirdensin, bizim burda full güneş var çok sıcak..

sagol canim tarifi aldim.sayfa resmini cektim. istahimin acik oldugu zaman denicem cok saglikli gorunuyor. bu ara regl olcam bi tuhaflastim benim kizimda 15 aylik Allah bagislasin kizini :*

Geçmiş olsun canım.Rüzgar varsa çarpmıştır belki hava hala çokda ısınmadı.Nane limon falan iç hatta varsa mercanköşk kaynat midene iyi gelir.

geçmiş olsun canım, nane limon bastırır belki biraz.

soğuk almışsın sen canım.geçmiş olsun..

teşekürler kızlar içtim şuan biraz daha iyiyim sahilde çok güzeldi hiç rüzgar yoktu aslında mükemmel bi yaz havası vardı @hedef52 canım içiyorum zaten

günaydın kızlar
ya ben bugün hiç iyi değilim hiç halim yok açım ama hiç bişey yiyesimde yok midem bulanıyo istifra edecek gibi oluyorum bazen ama yine de boğazımdan bişey geçmiyo neden acaba??
Üşütmüşsün canım, nane limon kynt iç yada kekik çayı, iyi gelir ikisi de.. Mide kısmını sıcak tut ve ayağını.

dün sahile gidip dolaştık bşraz ama hava çok güzeldi ve soğuk bişey de içmedim ama neden böyle oldu anlamıyorum sanki canım boğazımda sanki
Sahil havası çarpmış seni şekerim.. Bu aralar hassassın demekki..

dünkü menüm...........
sabah:
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
çay
öğle:
5-6 tavuk kanat
yarım kepçe şehriye çorbası
ara:
1 portakal
ara:
1 çb süt
1 çk tarçın
3 tk yulaf kepeği
akşam:
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt

günaydın arkadaslar aranızda yenıyım 33 yasında 163 boyundayım 87 kg yım

sızınle bırlıkle güzel güzel kilolar vericez inşallah

Kuzucum ders kitapları da okuma sayılır, doğru sen öğrencisin..
Ben takvim yaprağını dahi sayıyorum okumaktan yeterki bir cümle de olsa okuyalım kızlar.

oo biz bunu kaçırmışız birde okuduklarımızı mı ekliyoruz menüye? Hem bedenimizin menüsünü hem ruhumuzun menüsünü yazıyoruz desenizze :)

çok güzel çok dengeli bir menü olmuş canım, afiyet olsun :)

Üşütmüşsün canım, nane limon kynt iç yada kekik çayı, iyi gelir ikisi de.. Mide kısmını sıcak tut ve ayağını.

Sahil havası çarpmış seni şekerim.. Bu aralar hassassın demekki..

Amin canım, Allah acil şifalar göndersin sana inş.
teşekkürler kaptanım allah razı olsun.Bünyem hassas olmuş olabilir çünkü çok tempolu çok yorucu geçiyo günlerim iş yerinde ayrı bi koşturmaya evde ayrı bi koşturmaca gece de bebem uyumayınca vücut direnci düşüyo artık haliyle

Hayır bitanem çapkınlık değilde bekar gibi geldin gözüme

Aa evet canım ama Türkiyede genelde el blender ı kullanılıyor birde karıştırıcı var onun adını şimdi unuttum mutfakla alakam hiç iyi değildir, damak zevkim çok gelişmiştir ama

Yok ben usagisan yazarım sana şekerim, ilk tanışmamız japonca, anısı büyük ve anlamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…