iyi geceler kızlar, saat biraz geç oldu anacak oturabildim bende. yarın ne giyeceğimi falan hazırladım, duşumu aldım :) oturdum menümü yazayım birde geçmişe bakayım dedim :)
sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
ara: yarım paket diyet kakolu bisküvi- kalanını akşam yiyecektim sözde ama bir baktım ki kızlar yemiş bana boş paket kalmış :)
öğle:
1 peynirli omlet
2 dilim kepek ekmeği
1 çay
ara: 1 sade Türk kahvesi
Akşam:
1 kase ekşili köfte çorbası- kase birazcık büyüktü
2 kaşık etli patlıcan yemeği
su: 2 litre
spor: 7731 adım- işten dolayı spor yapamıyorum ama mümkün olduğu kadar yürüyorum bu kadar olmuş bu gün :)
Kuzucum ders kitapları da okuma sayılır, doğru sen öğrencisin..Öğlen birazcık kaçırdıgım için böyle oldu ama doydum :) maalesef okuyamadım, öğlen ders akşam spor derken gün bitti çok yorgun düştüm
Ben de smootime eklicem canım..Ben içmiştimde tadını pek begenmemiştim , ama yine de alacam artık :)
Sana da fazlasıyla olsun bu güzel dilekler canım.. Sen hangi şehirdensin, bizim burda full güneş var çok sıcak..Günaydın kızlarrrrr. .. Şuan aldım 1 bardak çayımi açtım radyomu balkonda keyif yapıyorum. Hava cok güzel hem yağmur yagıyor hem acayip bi güneş var ... herkese az kalorili bol hareketli çok eksili günler kızlar
sagol canim tarifi aldim.sayfa resmini cektim. istahimin acik oldugu zaman denicem cok saglikli gorunuyor. bu ara regl olcam bi tuhaflastim benim kizimda 15 aylik Allah bagislasin kizini :*
Geçmiş olsun canım.Rüzgar varsa çarpmıştır belki hava hala çokda ısınmadı.Nane limon falan iç hatta varsa mercanköşk kaynat midene iyi gelir.
geçmiş olsun canım, nane limon bastırır belki biraz.
soğuk almışsın sen canım.geçmiş olsun..
teşekürler kızlar içtim şuan biraz daha iyiyim sahilde çok güzeldi hiç rüzgar yoktu aslında mükemmel bi yaz havası vardı @hedef52 canım içiyorum zatenisimler çok tanıdık geldi, meğer zaten buralardanmışlar
bence de tadı pek güzel değil ama evde artan kefirleri nasıl bitiriyorum biliyormusun? Yayla çorbası çeklinde
kefir kıvamlı gelirse sulandırılabilir, cacık, yayla çorba ,mantı çorbası ,ıspanak çorbası ,paça çorbası çılbır bile yapılabilir (ıspanak çorbasına da yakışıyor )
geçmiş olsun. umarım daha iyisindir. bizim smoothy vücut direncine de iyi gelir bol c vitamini içeriyor
Günaydın canım.Günaydın kızlarr.
Üşütmüşsün canım, nane limon kynt iç yada kekik çayı, iyi gelir ikisi de.. Mide kısmını sıcak tut ve ayağını.günaydın kızlar
ya ben bugün hiç iyi değilim hiç halim yok açım ama hiç bişey yiyesimde yok midem bulanıyo istifra edecek gibi oluyorum bazen ama yine de boğazımdan bişey geçmiyo neden acaba??
aynenn....uzun süredir ilk defa hava bu kadar güzel
Sahil havası çarpmış seni şekerim.. Bu aralar hassassın demekki..dün sahile gidip dolaştık bşraz ama hava çok güzeldi ve soğuk bişey de içmedim ama neden böyle oldu anlamıyorum sanki canım boğazımda sanki
burda hava fena yağmurlu, fena halde ofiste oturasım var,heeeeeeç dışarı çıkmak istemiyorum
Amin canım, Allah acil şifalar göndersin sana inş.teşekkür ederim canım inşallah geçer bugün o kadar kötüyüm ki allah şifa versin bana
Kuzucum ders kitapları da okuma sayılır, doğru sen öğrencisin..
Ben takvim yaprağını dahi sayıyorum okumaktan yeterki bir cümle de olsa okuyalım kızlar.
dünkü menüm...........
sabah:
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
çay
öğle:
5-6 tavuk kanat
yarım kepçe şehriye çorbası
ara:
1 portakal
ara:
1 çb süt
1 çk tarçın
3 tk yulaf kepeği
akşam:
1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
Üşütmüşsün canım, nane limon kynt iç yada kekik çayı, iyi gelir ikisi de.. Mide kısmını sıcak tut ve ayağını.
Sahil havası çarpmış seni şekerim.. Bu aralar hassassın demekki..
teşekkürler kaptanım allah razı olsun.Bünyem hassas olmuş olabilir çünkü çok tempolu çok yorucu geçiyo günlerim iş yerinde ayrı bi koşturmaya evde ayrı bi koşturmaca gece de bebem uyumayınca vücut direnci düşüyo artık haliyleAmin canım, Allah acil şifalar göndersin sana inş.
günaydın arkadaslar aranızda yenıyım 33 yasında 163 boyundayım 87 kg yım
sızınle bırlıkle güzel güzel kilolar vericez inşallah
Hayır bitanem çapkınlık değilde bekar gibi geldin gözümeUğurlu gelcek kesin bana burası deseneSen benim böyle çapkınmış gibi konuşmama bakma kaptanım ben çok utangaçımdır zaten ondan evde kaldım ya böyle Gerçek hayatta kimseciklerin yüzüne bakamam kaçıveririm
Hani birde altta motoru üstte uzun haznasi olan blenderlar varya amerikalılar hep onda smoothie yapıyor ondan sordum.El Blenderıda hepsini yeteri kadar eziyosa süper canım çekti tarifi bende bi denim
Benim rumuz bayağı zor sanırım.Uşağısan,usagistan diyenlerde oluyor sen doğru yazdın ama zor geliyorsa bana Nihal deyin
çok güzel çok dengeli bir menü olmuş canım, afiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?