Ya ben hep unutuyorum sütü yoğurt mayalarken probiyotik yoğurt almayı, o şekilde mayalanınca yoğurt daha faydalı oluyor ve aynı yoğurdu maya olarak kullanılıyor üstelik.Ben kefiri evde kendim mayalıyorum hergün bir bardak içiyorum ayran yerine menülerime ekleyip.Hatta evde bide probiyotik yoğurt mayalıyorum onuda hergün tüketmeye çalışıyorum.Kronik bi kabızlığım vardı ona çözüm olsun diye düşündüm.Tavsiye ederim gerçekten faydalı
Günaydın canım.günaydınlarr
Ayy takımda bekarlar çoğalıyormu ne?ay o zaman bende sıraya gireyim kaptanım :) bir düğünde bana inşallahhh
ankara da hava çok fena tam iş yerine girdim birde ne görüyüm kar yağıyor rüzgar ayaz şimdi güneş açtı ama hava hala soğuk tam hasta edicek hava güneşe aldanmayın kızlarburda hava fena yağmurlu, fena halde ofiste oturasım var,heeeeeeç dışarı çıkmak istemiyorum
teşekkur ederim hoş buldumhoşgeldin canım..
Evet çok faydalı hemde minicik probiyotiklere birsürü para ödemiyoruz.Kefiri ben kuru kefir mayası almıştım a101 den ilk onunla mayaladım sonrada yaptığım kefirden mayalamaya devam ettim.Sütü ısıtmak gerekmiyor kefir için yapması çok kolay.Hazır kefirleride maya olarak kullanabilirsin.Sütü cam bir şişe yada kavanoza döküp yarım çay bardağı kadar kefir ekleyip karanlık bi dolaba koyuyosun.1 yada 2 gün sonra kefirin hazır.Benim iki şişem var birini içince diğerini mayalıyorum biri bitince öbürü mayalanmış oluyor alıp buzdolabına kaldırıyorum.Ya ben hep unutuyorum sütü yoğurt mayalarken probiyotik yoğurt almayı, o şekilde mayalanınca yoğurt daha faydalı oluyor ve aynı yoğurdu maya olarak kullanılıyor üstelik.
Sen kefiri nasıl yapıyosunki canım?
Sana da fazlasıyla olsun bu güzel dilekler canım.. Sen hangi şehirdensin, bizim burda full güneş var çok sıcak..
Evet çok faydalı hemde minicik probiyotiklere birsürü para ödemiyoruz.Kefiri ben kuru kefir mayası almıştım a101 den ilk onunla mayaladım sonrada yaptığım kefirden mayalamaya devam ettim.Sütü ısıtmak gerekmiyor kefir için yapması çok kolay.Hazır kefirleride maya olarak kullanabilirsin.Sütü cam bir şişe yada kavanoza döküp yarım çay bardağı kadar kefir ekleyip karanlık bi dolaba koyuyosun.1 yada 2 gün sonra kefirin hazır.Benim iki şişem var birini içince diğerini mayalıyorum biri bitince öbürü mayalanmış oluyor alıp buzdolabına kaldırıyorum.
sağol canım sana da geçmiş olsun bende de kabızlık yaptı ya muz o yüzden muzun yerine kivi deneyeceğim bakalım o nasıl olacakYeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler, hepbirlikte keyifle zayıf olmak ve zayıf kalmak ümidiyle....
Burada hava kapalı ve soğuk ...Bu öğlen bir arkadaşa geçmiş olsuna gideceğiz spor yapamayacağım ama iş çıkışı mutlaka yürürüm, Smoothi'de 3. günüm sabah akşam içiyorum ama sanki sıkıldım gibi, canım normal yemek yemek istiyor bu hafta devam ederim (cuma da dahil ) ama haftaya biraz zor benim için, bir de ben de kabızlık yaptı sanki neyse ben canınızı sıkmayayım.asivemai geçmiş olsun , benim de burnum tıkanık geçen hafta ben de hasta olmuştum,sıkıldım tıkanık burundan...Ayyyy içinizi kararttım hava kapalı ya bana da yansıdı
Yok tatlım hatta hazır kefirlerden güzel oluyor.Birde ne kadar ekşi ve yoğun istediğine kendin karar verirsin.Tatlı ve hafif istersen 1 gün mayala ekşi ve koyu bi kefir istersen 3 gün ikisinin ortası dersen 2 gün o sana kalmış .ya bu harika bir fikir.iyi ki geldin usagisan.wc benim en çok sıkıntı duyduğum konu malesef..sütün bir kısmını böyle mayalayayım.belki evdekiler yemez..yerlerse de hepsini yaparım.tadında bir fark yoktur değil mi
Hoşgeldin tatlım.9. takımda seninle pek tanışamamıştık.4 çocuğun olduğunu biliyorum sadece.İnş burda daha iyi kaynaşırızgünaydın arkadaslar aranızda yenıyım 33 yasında 163 boyundayım 87 kg yım
sızınle bırlıkle güzel güzel kilolar vericez inşallah
Pet şişede olur muYok tatlım hatta hazır kefirlerden güzel oluyor.Birde ne kadar ekşi ve yoğun istediğine kendin karar verirsin.Tatlı ve hafif istersen 1 gün mayala ekşi ve koyu bi kefir istersen 3 gün ikisinin ortası dersen 2 gün o sana kalmış .
Kefir mayası çok nazlı bi maya tatlım.Cam alsan daha iyi olur.Evde cam kavanozların vardır.Olmadı a101 de şokta üstü inek resimli şirin süt şişeleri var benim gibi onlardan alPet şişede olur muya da aldığım hazır kefirin şişesinde biraz kalında üstüne süt eklesem?
Sevmediğinden değil o baklanın özelliği galiba bende bakla yiyip 10 dk sonra kurt gibi acıktım 2 gün önceaçıııımmmm...yemekte bakla vardı..hiç sevmem..yanında bulgur pilavı..mecburen az yedim..ama açıımmm
Saol tatlim hosbuldum ..burda daha da kaynasicaz insallah cok guzel bilgiler paylasiyosun takipteyimHoşgeldin tatlım.9. takımda seninle pek tanışamamıştık.4 çocuğun olduğunu biliyorum sadece.İnş burda daha iyi kaynaşırız
Yogurt yeseydin tatlim tok tutaardiaçıııımmmm...yemekte bakla vardı..hiç sevmem..yanında bulgur pilavı..mecburen az yedim..ama açıımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?