Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ya ben hep unutuyorum sütü yoğurt mayalarken probiyotik yoğurt almayı, o şekilde mayalanınca yoğurt daha faydalı oluyor ve aynı yoğurdu maya olarak kullanılıyor üstelik.
Sen kefiri nasıl yapıyosunki canım?

burda hava fena yağmurlu, fena halde ofiste oturasım var,heeeeeeç dışarı çıkmak istemiyorum
ankara da hava çok fena tam iş yerine girdim birde ne görüyüm kar yağıyor rüzgar ayaz şimdi güneş açtı ama hava hala soğuk tam hasta edicek hava güneşe aldanmayın kızlar

Yeni gelen arkadaşlarım hoşgelmişler, hepbirlikte keyifle zayıf olmak ve zayıf kalmak ümidiyle....
Burada hava kapalı ve soğuk ...Bu öğlen bir arkadaşa geçmiş olsuna gideceğiz spor yapamayacağım ama iş çıkışı mutlaka yürürüm, Smoothi'de 3. günüm sabah akşam içiyorum ama sanki sıkıldım gibi, canım normal yemek yemek istiyor bu hafta devam ederim (cuma da dahil ) ama haftaya biraz zor benim için, bir de ben de kabızlık yaptı sanki neyse ben canınızı sıkmayayım. asivemai geçmiş olsun , benim de burnum tıkanık geçen hafta ben de hasta olmuştum,sıkıldım tıkanık burundan...Ayyyy içinizi kararttım hava kapalı ya bana da yansıdı

Evet çok faydalı hemde minicik probiyotiklere birsürü para ödemiyoruz.Kefiri ben kuru kefir mayası almıştım a101 den ilk onunla mayaladım sonrada yaptığım kefirden mayalamaya devam ettim.Sütü ısıtmak gerekmiyor kefir için yapması çok kolay.Hazır kefirleride maya olarak kullanabilirsin.Sütü cam bir şişe yada kavanoza döküp yarım çay bardağı kadar kefir ekleyip karanlık bi dolaba koyuyosun.1 yada 2 gün sonra kefirin hazır.Benim iki şişem var birini içince diğerini mayalıyorum biri bitince öbürü mayalanmış oluyor alıp buzdolabına kaldırıyorum.

ya bu harika bir fikir.iyi ki geldin usagisan.wc benim en çok sıkıntı duyduğum konu malesef..sütün bir kısmını böyle mayalayayım.belki evdekiler yemez..yerlerse de hepsini yaparım.tadında bir fark yoktur değil mi

sağol canım sana da geçmiş olsun bende de kabızlık yaptı ya muz o yüzden muzun yerine kivi deneyeceğim bakalım o nasıl olacak

Yok tatlım hatta hazır kefirlerden güzel oluyor.Birde ne kadar ekşi ve yoğun istediğine kendin karar verirsin.Tatlı ve hafif istersen 1 gün mayala ekşi ve koyu bi kefir istersen 3 gün ikisinin ortası dersen 2 gün o sana kalmış .

Ben izmirdeyim dün yağmurluydu bugün güneş pırıl pırıl parlıyor.Uyanınca makinaya çamaşır atmıştım az önce serdim güneş çabucak kurutur çok sıcak hava

günaydın arkadaslar aranızda yenıyım 33 yasında 163 boyundayım 87 kg yım

sızınle bırlıkle güzel güzel kilolar vericez inşallah
Hoşgeldin tatlım.9. takımda seninle pek tanışamamıştık.4 çocuğun olduğunu biliyorum sadece.İnş burda daha iyi kaynaşırız

Pet şişede olur mu ya da aldığım hazır kefirin şişesinde biraz kalında üstüne süt eklesem?

Pet şişede olur mu ya da aldığım hazır kefirin şişesinde biraz kalında üstüne süt eklesem?
Kefir mayası çok nazlı bi maya tatlım.Cam alsan daha iyi olur.Evde cam kavanozların vardır.Olmadı a101 de şokta üstü inek resimli şirin süt şişeleri var benim gibi onlardan al

açıııımmmm...yemekte bakla vardı..hiç sevmem..yanında bulgur pilavı..mecburen az yedim..ama açıımmm

açıııımmmm...yemekte bakla vardı..hiç sevmem..yanında bulgur pilavı..mecburen az yedim..ama açıımmm
Sevmediğinden değil o baklanın özelliği galiba bende bakla yiyip 10 dk sonra kurt gibi acıktım 2 gün önce Ara öğün ye yoğurt süt bir meyve yada nescafe biraz fındık badem yada 2 diyet bisküvi.Tıkar biraz

Hoşgeldin tatlım.9. takımda seninle pek tanışamamıştık.4 çocuğun olduğunu biliyorum sadece.İnş burda daha iyi kaynaşırız
Saol tatlim hosbuldum ..burda daha da kaynasicaz insallah cok guzel bilgiler paylasiyosun takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…