Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın arkadaslar aranızda yenıyım 33 yasında 163 boyundayım 87 kg yım

sızınle bırlıkle güzel güzel kilolar vericez inşallah
Hoş geldin canım,hedef kilon nedir,not alıyorum da şu an.

günaydın arkadaslar aranızda yenıyım 33 yasında 163 boyundayım 87 kg yım

sızınle bırlıkle güzel güzel kilolar vericez inşallah

oo biz bunu kaçırmışız birde okuduklarımızı mı ekliyoruz menüye? Hem bedenimizin menüsünü hem ruhumuzun menüsünü yazıyoruz desenizze :)
Kesinlikle doğru hayatım.. Kilo vermenin yolu beyinde bitiyor.. Beynimiz doğru yönlendirmek için de bilinçli olmak ve ruhu da doyurmaktan geçiyor, bunun yolu da okumak ve ibadet edip dua etmekten geçiyor..
Zinciri sağlam kurarsak hedefimize doğru daha istikrarlı ve iradeli bir şekilde ilerleyebiliriz..

Smootine attığın zerdeçal zencefil iyi gelir sistemini kuvvetlendirir..

Hos buldum canim Hedef kilom 70
Ne kadar dogru cumleler kurmussun oyle

Çok doğru diyosun kaptanım.Tamda yeniden kitap okumaya başlamıştım bu çok iyi oldu kitap okumaya ara vermem böylece

:) :) yarın buradada yağmur yağar kesin. Ne güzel valla evde olamak gibisi yok. helde yağmurda birde çay demlersin şimdi ohh keyif yaparsın :)

evet akrepin dediği gibi evde değil işteyim, ama çay içip keyif yapabiliyorum , zira hava yağmurlu olunca insanlar evinden çıkamıyoryoğun olduğum zamanlar yağmur duasına çıkıyorumtabi ilk güneş açtığında halim harap

Suan annemdeyiim Safranbolu da ... ama sabah güneşiymis suan yyağmur kar baya soğudu. .

kendime bir hemşeri daha buldum,ben de karabüklüyüm

açıııımmmm...yemekte bakla vardı..hiç sevmem..yanında bulgur pilavı..mecburen az yedim..ama açıımmm

evet kızlar çok bilmiş hedef bu konuda yorum yapmazsa olur mu? olmaaaaaz. Karbonhidrat sayımı veya gl
isemik indeks diyetlerinde bakla önerilmez neden? çünküüüü pirinçten patatesten beter kan şekerini yükseltir,hele bir de yeşil bakla değil kuru baklaysa üfffffdoyurmaması normal

Yogurt yeseydin tatlim tok tutaardi

evet kan şekerini hızlı yükselten gıdalarla beraber doktorlar da zaten yoğurt öneriyorlar. ve bir şey daha limonlu sirkeli salata

öğlen cıssss şeyler yedim hasta ziyaretinde.birkaç sarma, kruvasan (ev yapımı) önce arkadaşa paylaşaşlm dedim ,tadına bakınnca da paylaştığım parçayı geri aldım
çeyrek bazlama ve çemen yedim bir de kadayıflı tatlı.Sabah smoothi içmiştim akşam da içeceğim umarım bu cuma fazla çıkmam

ohh ooohhh maşallah maşallah afiyetler olsun kaptan görmesin kafanı kırar

Kendimce smoothi yapmaya çalıştım muzu ezdim bal tarçın form biskivisini ufaladım sütle kefir kattım inş yarar :)

dünkü menümm
1 bardak su
kahvaltı-----simit, çay
öğlen------ türk kahvesi,küçük dilim baklava
ara------ 1 elma
akşam------- yarım porsiyon makarna---1 adet kara lahana sarması--bide 1--2 çatal yaşpasta
smooti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…