Seviyorum Türkiyemi, 1 günde 4 mevsim yaşanabiliyorburda hava fena yağmurlu, fena halde ofiste oturasım var,heeeeeeç dışarı çıkmak istemiyorum
Kız hedef çalışıyor, ofiste şu an zaten de yazıyor yaa:) :) yarın buradada yağmur yağar kesin. Ne güzel valla evde olamak gibisi yok. helde yağmurda birde çay demlersin şimdi ohh keyif yaparsın :)
Hoş geldin canım,hedef kilon nedir,not alıyorum da şu an.günaydın arkadaslar aranızda yenıyım 33 yasında 163 boyundayım 87 kg yım
sızınle bırlıkle güzel güzel kilolar vericez inşallah
Hoş geldin canım,hedef kilon nedir,not alıyorum da şu an.günaydın arkadaslar aranızda yenıyım 33 yasında 163 boyundayım 87 kg yım
sızınle bırlıkle güzel güzel kilolar vericez inşallah
Kesinlikle doğru hayatım.. Kilo vermenin yolu beyinde bitiyor.. Beynimiz doğru yönlendirmek için de bilinçli olmak ve ruhu da doyurmaktan geçiyor, bunun yolu da okumak ve ibadet edip dua etmekten geçiyor..oo biz bunu kaçırmışız birde okuduklarımızı mı ekliyoruz menüye? Hem bedenimizin menüsünü hem ruhumuzun menüsünü yazıyoruz desenizze :)
Smootine attığın zerdeçal zencefil iyi gelir sistemini kuvvetlendirir..teşekkürler kaptanım allah razı olsun.Bünyem hassas olmuş olabilir çünkü çok tempolu çok yorucu geçiyo günlerim iş yerinde ayrı bi koşturmaya evde ayrı bi koşturmaca gece de bebem uyumayınca vücut direnci düşüyo artık haliyle
Hos buldum canim Hedef kilom 70Hoş geldin canım,hedef kilon nedir,not alıyorum da şu an.
Ne kadar dogru cumleler kurmussun oyleKesinlikle doğru hayatım.. Kilo vermenin yolu beyinde bitiyor.. Beynimiz doğru yönlendirmek için de bilinçli olmak ve ruhu da doyurmaktan geçiyor, bunun yolu da okumak ve ibadet edip dua etmekten geçiyor..
Zinciri sağlam kurarsak hedefimize doğru daha istikrarlı ve iradeli bir şekilde ilerleyebiliriz..
Gayet güzel seçimler talım afiyet olsunBende simdi kabak yemegi yapicam yanina corba yogurt harika bi menu sizce nasil?
Çok doğru diyosun kaptanımKesinlikle doğru hayatım.. Kilo vermenin yolu beyinde bitiyor.. Beynimiz doğru yönlendirmek için de bilinçli olmak ve ruhu da doyurmaktan geçiyor, bunun yolu da okumak ve ibadet edip dua etmekten geçiyor..
Zinciri sağlam kurarsak hedefimize doğru daha istikrarlı ve iradeli bir şekilde ilerleyebiliriz..
kesinlikle katıyorum zaten kaptanım normaşde hiç sevmezdim ama smootide farketmiyorum bileSmootine attığın zerdeçal zencefil iyi gelir sistemini kuvvetlendirir..
:) :) yarın buradada yağmur yağar kesin. Ne güzel valla evde olamak gibisi yok. helde yağmurda birde çay demlersin şimdi ohh keyif yaparsın :)
Suan annemdeyiim Safranbolu da ... ama sabah güneşiymis suan yyağmur kar baya soğudu. .
açıııımmmm...yemekte bakla vardı..hiç sevmem..yanında bulgur pilavı..mecburen az yedim..ama açıımmm
Sevmediğinden değil o baklanın özelliği galiba bende bakla yiyip 10 dk sonra kurt gibi acıktım 2 gün önceAra öğün ye yoğurt süt bir meyve yada nescafe biraz fındık badem yada 2 diyet bisküvi.Tıkar biraz
Yogurt yeseydin tatlim tok tutaardi
ohh ooohhh maşallah maşallah afiyetler olsun kaptan görmesin kafanı kıraröğlen cıssss şeyler yedim hasta ziyaretinde.birkaç sarma, kruvasan (ev yapımı) önce arkadaşa paylaşaşlm dedim ,tadına bakınnca da paylaştığım parçayı geri aldım
çeyrek bazlama ve çemen yedim bir de kadayıflı tatlı.Sabah smoothi içmiştim akşam da içeceğim umarım bu cuma fazla çıkmam
ayyy sorma canım ama cuma günü kaptanı sevindirirsem bişey demez belkiohh ooohhh maşallah maşallah afiyetler olsun kaptan görmesin kafanı kırar
bende senden farksız değilmişim dünayyy sorma canım ama cuma günü kaptanı sevindirirsem bişey demez belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?