Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben bu aralar kh den uzak duruyorum ve hic acikmiyorum birden birede kesmedim ama corbalarimda kh aliyorum diye dusunuyorm ..bide aksam yemegimi pr agirlikli yapiyorum acikmamak icin
napmissin sen

bana dusermi soylemek bilmem ama bence olmamis bu menu
bugun daha dikkatli olursan yaga donusmez yediklerin sporda sart tabii

simdi islerim bitti aksam yemegimi hazirladim yesil kahvemle geldim

olur mu öyle şey canım tabiki de dile getireceksin ben yanlıl yaptığımı biliyorum farkettim ama işte azcık ucundan gitti sporumu yapıyorum günlük 30 dakika yürüyüş ve 2 mil leslie yapıyorum tabi hayat koşuşturmasını saymazsak

afiyet olsun canım :) ama söz konusu kruvasan olunca sana hak verdim. O bambaşka bir şey sanki, ben olsam bende yarısını geri alırdım arkadaşımdan :)

bu kadar güzel özetlenebilirdi ben bunu çok sevdim :)

hatanin farkindasin buda onemli
spor benim simdilik eksik yanim gunde 15 dk mekik calisiyorm 80 kg ye gelince yuruyusude ekliycm suan kac kilosun sen canim

Bugünkü menüm
Sabah - 1,5 kepekli ekmek, 4 zeytin, beyaz peynir, 1 yemek kaşığı şakşuka, 2-3 lokma pekmez
Öğlen-- form karışık meyveli , bir bardak yağsız süt
Ara- smoothi, yeşil çay
Akşam- bi tabak güveç, salata

2lt su, 20+20 yürüyüş, kitap: yaşlı adam ve deniz

Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz bakalım iyimisiniz kilolar gitti mi ben ayniyim 56.5 -57 diyeti biraktim onun icin son üçkiloyu veremedim daha sonra

Menum gelsin:)

Sabah.. bir buyuk kupa kahve

Ogle ..firinda kabak domates biber 1kase corba 2kasik yogurt

Ara..yesilkahve biraz k. Cekirdegi 3dal marul araliklarla yedim bunlari

Aksam... ogleden kalan sebzeler ve et köfte 2bardak ayran roka

Zencefilli tarcinli cay icerim az sonra

Su...2bitti
Spor..15 dk mekik
Kitap...kahraman tazeoglundan yarali bugun okunmaya baslancak

ankara da hava çok fena tam iş yerine girdim birde ne görüyüm kar yağıyor rüzgar ayaz şimdi güneş açtı ama hava hala soğuk tam hasta edicek hava güneşe aldanmayın kızlar
Burda da öğrenciler yarım kollu t-shırtleriyle dolaştılar bugün öyle güneş ve sıcak vardı, hatta ben ince penye ve ince hırka giydiğim halde çok sıcak geldi ve özendim çocuklara..

Aaa çok kolaymış yoğurt gibi, peki ölçüsü ne canım, mesela 1 kilo süte kaç kaşık kefir katılıp mayalanıyor..

merhaba kızlar :) eve geldim yemeğimi yedim menümü de yazayım hemen. başla bir itiraf yapayım ben bu gün kaçamak yaptım

sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…