Canım boyun 1,63, şu an 87 sin, hedef kilon 70...Hos buldum canim Hedef kilom 70
Ne kadar dogru cumleler kurmussun oyle
Senin için hayırlı olsun canım.Çok doğru diyosun kaptanım.Tamda yeniden kitap okumaya başlamıştım bu çok iyi oldu kitap okumaya ara vermem böylece
Yok canım dün akşam özelden yazmış bana hala çekiyor garibim, Rabbim yardımcısı olsun inş.@palelandı da çok merak ediyorum düşürdü mü acaba taşını
Okudukça içim nasıl açıldı anlatamam sana losefar ve sana sinirlendim elim kupama çarptı masaya çay döktümöğlen cıssss şeyler yedim hasta ziyaretinde.birkaç sarma, kruvasan (ev yapımı) önce arkadaşa paylaşaşlm dedim ,tadına bakınnca da paylaştığım parçayı geri aldım
çeyrek bazlama ve çemen yedim bir de kadayıflı tatlı.Sabah smoothi içmiştim akşam da içeceğim umarım bu cuma fazla çıkmam
Bu da değiik bir smooti olmuş canım..Kendimce smoothi yapmaya çalıştımmuzu ezdim bal tarçın form biskivisini ufaladım sütle kefir kattım inş yarar :)
Bu menünün neresinden başlasam hangisine ne söylesem bilemedim ümran..dünkü menümm
1 bardak su
kahvaltı-----simit, çay
öğlen------ türk kahvesi,küçük dilim baklava
ara------ 1 elma
akşam------- yarım porsiyon makarna---1 adet kara lahana sarması--bide 1--2 çatal yaşpasta
smooti
O kadar yediğin cısslar şimdi tırmalamaya başladı tabiiilosefar kaçarrrrr kendimi yollara vuracağım gene, hava soğuk ama kafamı ağzımı burnumu saracağım ......Bu emekler boşa gitmemeliii
Tamam canım ayrı kalma burdan çabuk gel özletme kendini..tesekkurler umarum kilo almam:)tekrar görüşmek üzere ara ara gelip bakarım ne yaptınız diye .
Neden 80 olunca ekliyounki yürüyüşü neden şimdi değil?hatanin farkindasin buda onemli
spor benim simdilik eksik yanim gunde 15 dk mekik calisiyorm 80 kg ye gelince yuruyusude ekliycm suan kac kilosun sen canim
Hoşgeldin canım, amann aynı kal tatlım geri gelmesin kilolar..Merhaba arkadaşlar Nasılsıniz bakalım iyimisiniz kilolar gitti mi ben ayniyim 56.5 -57 diyeti biraktim onun icin son üçkiloyu veremedim daha sonra
Menü güzelde yalnız sıralamayı beğenmedim.. Fakirden zengine doğru gitmiş oysa tam tersi olmalı, güne zengin başlanmalı ve gün çok fakir kapatılmalı...Menum gelsin:)
Sabah.. bir buyuk kupa kahve
Ogle ..firinda kabak domates biber 1kase corba 2kasik yogurt
Ara..yesilkahve biraz k. Cekirdegi 3dal marul araliklarla yedim bunlari
Aksam... ogleden kalan sebzeler ve et köfte 2bardak ayran roka
Zencefilli tarcinli cay icerim az sonra
Su...2bitti
Spor..15 dk mekik
Kitap...kahraman tazeoglundan yarali bugun okunmaya baslancak
Burası Akdenizin incisi Mersin canım..Orası neresi
Canım en azından akşam menüsünde ekmeği yemeyebilirsin daha güzel olur..merhaba kızlar :) eve geldim yemeğimi yedim menümü de yazayım hemen. başla bir itiraf yapayım ben bu gün kaçamak yaptım
sabah:
1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
4 zeytin
ara: 1 sütlü nescafe, 3 diet bisküvi
öğle:
5 küçük ızgara köfte (1 parmak kalınlığındalardı)
biraz salata- salata hiç taze değildi
yarım top ekmek
2 kaşık kibrit patates
1 bardak ayran
ara:
yarım kakolu wasa, 1 bardak sütlü nescafe
akşam:
3 kaşık kabak yemeği
2 kaşık patlıcan yemeği
1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran
su :2 litre
spor: 6000 adım
kitap: in
Burası Akdenizin incisi Mersin canım..
Hadi yaa Mersinlimisin sen, şimdi hangi şehirde okuyosun pekii?Tahmin etmişşştiiim . Canım Mersinim ya :) bende orda yaşıyorum ama okumak için başka yere geldim
Evett, G.antep. Daha 10 gün oldu geleli ama özledim yahuHadi yaa Mersinlimisin sen, şimdi hangi şehirde okuyosun pekii?
evet akrepin dediği gibi evde değil işteyim, ama çay içip keyif yapabiliyorum , zira hava yağmurlu olunca insanlar evinden çıkamıyoryoğun olduğum zamanlar yağmur duasına çıkıyorum tabi ilk güneş açtığında halim harap
kendime bir hemşeri daha buldum,ben de karabüklüyüm
evet kızlar çok bilmiş hedef bu konuda yorum yapmazsa olur mu? olmaaaaaz. Karbonhidrat sayımı veya gl
isemik indeks diyetlerinde bakla önerilmez neden? çünküüüü pirinçten patatesten beter kan şekerini yükseltir,hele bir de yeşil bakla değil kuru baklaysa üfffffdoyurmaması normal
evet kan şekerini hızlı yükselten gıdalarla beraber doktorlar da zaten yoğurt öneriyorlar. ve bir şey daha limonlu sirkeli salata
evet in dediği gibi evde değil işteyim, ama çay içip keyif yapabiliyorum , zira hava yağmurlu olunca insanlar evinden çıkamıyoryoğun olduğum zamanlar yağmur duasına çıkıyorum tabi ilk güneş açtığında halim harap
kendime bir hemşeri daha buldum,ben de karabüklüyüm
evet kızlar çok bilmiş hedef bu konuda yorum yapmazsa olur mu? olmaaaaaz. Karbonhidrat sayımı veya gl
isemik indeks diyetlerinde bakla önerilmez neden? çünküüüü pirinçten patatesten beter kan şekerini yükseltir,hele bir de yeşil bakla değil kuru baklaysa üfffffdoyurmaması normal
evet kan şekerini hızlı yükselten gıdalarla beraber doktorlar da zaten yoğurt öneriyorlar. ve bir şey daha limonlu sirkeli salata
Sorma ya bana bile tarif ıstettı,ben hıç sevmem mutfk işlerinı,pasta.börek yemek ypmk zulüm bana...ama bunu deneyecegımafiyet olsun canım :) ama söz konusu kruvasan olunca sana hak verdim. O bambaşka bir şey sanki, ben olsam bende yarısını geri alırdım arkadaşımdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?